..sta?
Bit cu doma
S ponesto obaveza doduse, al valjda ce bit sve or lajt
Posao i pare.Zekoslawa » wrote:Kojo?
Za prvo se mora radit pa nema vremena a onda treba pare i trosit pa se opet nema vremena.
Za trkeljanje, jelte.
Kako je bilo na izlasku, je bilo sta zgodjusnih mesara?
A je, to je malo grubo. Mislim, kad zene povampire.. A muski omekane.Zekoslawa » wrote:Ma jok, same ženturače, tko bi se usudio prići hordi povampirenih žena.
A nista, bice jos para i dana, ne valja sve odmah i najednom konzumirat.
Malo vjezbaj padanje u afan ili koju drugu ulogu dame u nevolji i kad se musko priblizi, scapi i ne pustaj. Ako je cemu, ako nije, vise srece drugi put.
Susjed prska gusjenice, morat cu ic da me ne potruje.
Ne bi ja tu taktiku, moze bidan nezgodno past i bit vise stete nego koristi. Duge noge je bolje izlozit ka slucajno pogledima okoline, onako, ka sta se tici love na baketinu, tako da se momak prilipi a posli ce vec nekako bit.ex anais » wrote:A da kome podmetneš nogu? Fala bogu dugačke su ti dovoljno da se praviš da je bilo slučajno.
Di ste, sta ste, radni vikend ili previse zivota?
multitaska po kompu i knjizi a mocni zavrsava godinu da moze u miru galebarit po liti.Ostali se petaju na vrime da sutra mogu u nove radne pobjede.
Bravo, tu si. Bar netko.Karl Jozef » wrote: Vidovita si.
Kakve suncane naocale imas? Zadovoljan si?
Ides li ti uopce na sunce?
Bas sam pitala na kozmetici ali ne znam da li navracas tamo.
Ma nema od toga ništa, presuptilno je to, probavale smo to već.Bara huda » wrote: Ne bi ja tu taktiku, moze bidan nezgodno past i bit vise stete nego koristi. Duge noge je bolje izlozit ka slucajno pogledima okoline, onako, ka sta se tici love na baketinu, tako da se momak prilipi a posli ce vec nekako bit.![]()
Di ste, sta ste, radni vikend ili previse zivota?
bice uci,
trosi pare,
multitaska po kompu i knjizi a mocni zavrsava godinu da moze u miru galebarit po liti.
![]()
![]()
i divani s macama.
Ostali se petaju na vrime da sutra mogu u nove radne pobjede.
Rekao je i unda jednom da to treba oborit na pod, sad se ne sjećam točno kako je rekao, ali tako nekako.
Bara huda » wrote: Ides li ti uopce na sunce?![]()
Bas sam pitala na kozmetici ali ne znam da li navracas tamo.
Ja danas pješačila dva i po sata, nisam ni osjetila.
Nemam sunčane naočale, nosim dioptrijske.Bara huda » wrote: Kakve suncane naocale imas? Zadovoljan si?
A idem tu i tamo, nije baš da izbjegavam, al' ono draže mi je kad baš nije kipuće.Ides li ti uopce na sunce?![]()
Eno moj sugrađanin postavio temu na us-u, kako zbarit mega forumašicu.
Hilerijus.
Meni su i dalje misterij ljudi upareni na forumu. Ja tamo nisam srela nikog zanimljivog u tom smislu. A visila sam danonoćno.
Na kraju uvijek otkrijem neku poremećenost, nešto...
ili jednostavno nisu napeti. 
Hilerijus.
Meni su i dalje misterij ljudi upareni na forumu. Ja tamo nisam srela nikog zanimljivog u tom smislu. A visila sam danonoćno.
Uhvati se knjige.
Oćeš za nekoliko sati.Ja danas pješačila dva i po sata, nisam ni osjetila.
Nemam ni ja sunčane, danas mi se čudili, a šta ću, ne mogu nosit one jeftine jer sam jednom skoro tako slomila nos, vidjela duplu stepenicu, a skupe će pričekat.Karl Jozef » wrote: Nemam sunčane naočale, nosim dioptrijske.
A idem tu i tamo, nije baš da izbjegavam, al' ono draže mi je kad baš nije kipuće.
Zato i imam bore.
Osim svih onih puta kad se ionako mrštim.
-
- Information
-