Svaki da se gore penješ? Bome si u kondiciji, ... iako tih 3 i nešto km u jednom smjeru i nije nešto.MightyMe » wrote: Ja svaki dan iden do faksa i nazad.
..sta?
Šta s milfačon? Imaš li koju za preporučit?ex anais » wrote: Je, je, a milfača ništa.![]()
Doći ćete vas dvojica u undine godine, nećete se ni okrenuti.
Ma to šta nisi tio pričat.
Ajme, zijevam. Idem leć, možda vam se javim s tača ako baš ne budem mogla zaspat.
Ma to san počea bit će prije tjedan 2. Neman kondicije, svaki put se zapušen i bude mi vruće, al valjda će to proć.Karl Jozef » wrote: Svaki da se gore penješ? Bome si u kondiciji, ... iako tih 3 i nešto km u jednom smjeru i nije nešto.
Nama ne smeta što zjevaš. Uopće se ne vidi.ex anais » wrote: Ajme, zijevam. Idem leć, možda vam se javim s tača ako baš ne budem mogla zaspat.
Zec se bit će zapila.
Aj laku noć. I nemoj, ako boga znaš.ex anais » wrote:
Ma to šta nisi tio pričat.
Ajme, zijevam. Idem leć, možda vam se javim s tača ako baš ne budem mogla zaspat.
Nego di je ona nogata, da je nije slučajno previše svježeg zraka ošamutilo?
Jesam morala ovo vidit, jesam morala
Idem prat žohare. Zube. Kurac.
Noć.
edit: i kako kad vidiš da sam ja napisala zIjevam i kvotaš me, kako onda napišeš bez i.
To ja tako.ex anais » wrote: Jesam morala ovo vidit, jesam morala
Noć.
Skužio sam da loše prepisujem.edit: i kako kad vidiš da sam ja napisala zIjevam i kvotaš me, kako onda napišeš bez i.
Ima dvije plaće, boli je briga.MightyMe » wrote: A je 100%, još me je uvjeravala da neće zapit sve pare.
Karl Jozef » wrote: Ima dvije plaće, boli je briga.Naručuje žestice i viče. Jedna za mamu, jedna za tatu, jedna za ovo, jedna za ono, ... mislim da je do sad litra žestice i kilo duvana ošlo.
Bit će nan ga kad dođe sad teturava na trkelj.
Ae.MightyMe » wrote:Ma ne tribaš, to je neki njihov seljački izraz.
A ništa kad nema Zeca, šta ću. Opro sam suđe
-
- Information
-