..unde i igara.ex anais » wrote:
E, a pazi potpis ispod pdfa, koljite se i gložite, a ono unda mod.![]()
![]()
To treba promijenit u nešto kao...
..sta?
-
Whereabout
Mislim da bi to ubilo svaku daljnju pretjeranu komunikaciju...a unda » wrote: pa naravno, naravno..neko se zali na nekog moderatora i onda kazes tom forumasu..ko, on? ma sta ti je, ma pusti ga u pickumtrinu, to je zlo, zlo..ma imas potpuno prav, ja da sam forumas, evo ne znam sta bi, zalio bi se valjda ovdje, sam sebi, pa jel to za popizdit, aj reci..a sta mos drugo, aj sta, sta? ..jednostavno, ne znam sta ti rec, ne znam..
.
-
Whereabout
Zakon..Zekoslawa » wrote: A onda sam još sitila nekog njegovog komentara na prošlom događanju naroda, kad je leeloo ozbiljno elaborirala zašto moderatori trebaju moderatorski i tako to, a on da moderatorski mora postojati jer kako bi leeloo imala pristup moderatorskom da ne postoji. Ili tako nešto, ko se više sjeća.![]()
![]()
.
-
Whereabout
ajte bog
kad stignete, pogledajte šta sam stavila na susjednu temu - svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna
kad stignete, pogledajte šta sam stavila na susjednu temu - svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna
.
I tebe? Ti si treća osoba koja to govori. Mene luđački boli cijeli dan i ne znam od čega. Bar sam se nasmijala večras...a unda » wrote:..bezgresno pukanje..![]()
amo, amo lec..necete mi vjerovat, ali klava me otgida ima dva dana..idem nekako zaspat, lec, pokrit se mackama..
Idemo leć, ajmo svi. : pouk:
Pobaniraj mačke...a unda » wrote:..bezgresno pukanje..![]()
amo, amo lec..necete mi vjerovat, ali klava me otgida ima dva dana..idem nekako zaspat, lec, pokrit se mackama..
ma vidio. onakvi su i moji. jedino ih je vise..Whereabout » wrote:ajte bog
-
Whereabout
aj se vi prvi počnite odlogiravat
nego, gledam naslovnicu i ona ja i tri trkeljaška selebritija u bojama
nego, gledam naslovnicu i ona ja i tri trkeljaška selebritija u bojama
.
-
Whereabout
..a unda » wrote: ma vidio. onakvi su i moji. jedino ih je vise..
Ja idem kratko na film i tv, zatim petanje i neke obaveze do jutra.
.
O jebemti, ja sam sad stvarno išla čitat sve ono na PŽK-u

Zekoslawa » wrote: A onda sam još sitila nekog njegovog komentara na prošlom događanju naroda, kad je leeloo ozbiljno elaborirala zašto moderatori trebaju moderatorski i tako to, a on da moderatorski mora postojati jer kako bi leeloo imala pristup moderatorskom da ne postoji. Ili tako nešto, ko se više sjeća.![]()
![]()
..odusevio sam se sam sa sobom da sam tako nesto rekao. to je tako dobro. pamtim skoro sve moje postove (duze od smajlica ili nekoliko rijeci
i sasvim moguce da sam tako nesto napisao jer je, ono, pa da, moguce & logicno, potpuno u mom duhu i oznacava bit ondasnjih tamo okapanja oko moderatorskog..
i, isao sam, jebiga, trazit da se sjetim tog mog lucidnog momenta i.. nisam ja to rekao, nazalost.
jest, bilo je nesto mozda slicno, ali ovo sto gore pise je izvod, dovoljno razlicito i jednostavnije od onog sto sam napisao. jest, eto, tako nastaju urbane ili kakve vec legende..
mislim, super je, ali zao mi je sto nisam to tako napisao. tj, nije mi zao, bitno je da je napisano sad..netko da je napisao..bilo tko..
Unda
Jesi kojim slučajem u ZG na Subversive FF ovih dana?
(Bio ti je na otvaranju Pervertitov vodič kroz ideologiju
)
Al predmnijevam da nisi, vidim da imaš di drugo bit subverzivan
Stigneš na ovo
http://www.subversivefestival.com/forum ... kategorija
http://www.subversivefestival.com/forum ... ke-ljevice
Doće i moj rođak Tarik
(Bio ti je na otvaranju Pervertitov vodič kroz ideologiju
Stigneš na ovo
Doće i moj rođak Tarik
..zasto ti uvijek vices na mene?ali » wrote:Unda![]()
(Bio ti je na otvaranju Pervertitov vodič kroz ideologiju)
Stigneš na ovo
Doće i moj rođak Tarik
..subverziv.. potpuno mi je izmakao u svijesti.
nema nista, nista zagreb, previse mi je zivot rovovski i statican da bih se dovukao do zagreba. steta. ili je steta sto subverziv nije u splitu barem.
eto, to je jedan od detalja koji cine razliku centra i provincije.
subverziv je naj..ne znam..najznacajniji? ..jedini pravi? ..najbolji kulturni dogadjaj u hrvatskoj. ne pada mi na pamet sad ni jedan drugi dogadjaj koji bi mu se mogao primaknut, a da je blize od petog mjesta na ljestvici nekoj.
izgleda mi ove godine dosta saren, zanimljiv, svasta nesto, ne znas gdje bi prije. iako, bas nesto gledam, morat cu cut neke dojmove od nekog gore, bojim se da ne postane presaren, vasarski..kao, kao da su nasli neki recept, u neku maniru da su usli, tj, mogli bi uc.
ono, zizek, ok..i najgori zizek je jedno trideset puta bolji i poucniji i multiplikativniji i iinspirativniji od, ne znam sad, recimooo..slavena letice.
ono, zizek je trol samo takav, malo je takvih..sokrat je npr bio jedan od bogova trolova, a i zizek je isto trol bozanstvo.. treba to malo vise vezat za hrvatsku, malo da mladi ljudi barem tako dobiju neku kriticku sirinu..
inace, kako vidim, svasta ima, odlicna imena, zanimljive teme, bogat program, svjeze misli i pristupi..ono, ko moze, treba ic tamo na to, sto vise toga cut i pogledat..
aj, valjda ce sto vise toga pustit na net, pa barem malo, posredno da nesto vidim i cujem. bilo bi dobro da..ako ce ko ic gore na nesto od festivala, da preprica ovdje svoje dojmove, detalje, tako to..
tarik? il ti je tarik rodjo? ..ma njega valja dovest u zagreb svake godine samo da izrecitira recenicu..vjecna slava i hvala boljsevicima.. i moze ic ca.
ali, sto se jos jednog tarika tice, bas bih volio vidjet kako tarik imitira npr.. zizeka..
..a unda » wrote:
..odusevio sam se sam sa sobom da sam tako nesto rekao. to je tako dobro. pamtim skoro sve moje postove (duze od smajlica ili nekoliko rijeci), ali ovo mi je promaklo.
i sasvim moguce da sam tako nesto napisao jer je, ono, pa da, moguce & logicno, potpuno u mom duhu i oznacava bit ondasnjih tamo okapanja oko moderatorskog..
i, isao sam, jebiga, trazit da se sjetim tog mog lucidnog momenta i.. nisam ja to rekao, nazalost.![]()
jest, bilo je nesto mozda slicno, ali ovo sto gore pise je izvod, dovoljno razlicito i jednostavnije od onog sto sam napisao. jest, eto, tako nastaju urbane ili kakve vec legende..![]()
mislim, super je, ali zao mi je sto nisam to tako napisao. tj, nije mi zao, bitno je da je napisano sad..netko da je napisao..bilo tko..![]()
Dobro je, aj, nisi rekao tako nego ovako:
ko to moze platit za vidjet da je netko informiran kao leloo27, zato da netko drugi ne bi bio informiran. to nije samo prajsles, to je i forumless..
-
- Information
-