Ok.
Unda, ne ulazi tamo, mogao bi me greškom banati.
A šta reći, eto kako naš vrli administrator prezentira svoju stariju kolegicu.
Mislila sam da si sama odabrala.Zekoslawa » wrote: A šta reći, eto kako naš vrli administrator prezentira svoju stariju kolegicu.
ti bi samo nesto zeljela..samo bi zeljela.. sve bi da je po tvome..Whereabout » wrote:
Ja sve razumijem. Možeš me pitati. Ima ih koji ne razumiju i bolje bi im bilo da čkome. Jednostavno ne volim, kad čitam nešto, ometanja rasprave. Dakle, tamo želim čitati samo*,
, Lastana i aisling.
Nadam se da sam dobro pospajala smajliće.
*edit:
Pa pokati, imamo mi i za nju mista, nije to problem.
Da...a unda » wrote: ti bi samo nesto zeljela..samo bi zeljela.. sve bi da je po tvome..![]()
aj, pitam te. sta ja to tamo ne razumijem..
Ma da, ali onaj prvi trenutak kad vidi, neprocjenjivo.Zekoslawa » wrote: Pa pokati, imamo mi i za nju mista, nije to problem.
Primjetija san...a unda » wrote: ma zajebi majti. jedva se i ovdje snalazim.
ma bezbrige, necu nista radit.MightyMe » wrote: Primjetija san.
Al ovo nan je odličan marketinški trik.
Samo kad si na politici nemoj greškon brisat i editirat tuđe postove i bit će sve okej.
Pa čuj, malo nam još fali strategija, ali važna je dobra namjera.
e, sad bi ti..os nes..
Ma znan da nećeš namjerno. Al kad imaš puno botuna zajebeš se...a unda » wrote: ma bezbrige, necu nista radit.
kad smo kod marketinga, aj napravi jos dva nika. prvi nik..jebace i drugi nik.. vas. za ta dva nika napravi da su moderatori na politici i slozi ih tako da dodju prije a unda.
Ma unda će to. Šta ću mu ja smišljati kome da ga prodamo?
a jel? sad si me zaintrigirao? a di se to ulazi?
Daj što daš, bilo koje pitanje. Ok, ko je ko. Ja nisam...a unda » wrote: e, sad bi ti..os nes..![]()
ne mogu sad pitat. ne mogu ni mislit uopce. cini mi se da bi mi neko od prvih pitanja bilo..ko je ko.
i prodala bi me? a nes se usrecit..Zekoslawa » wrote: Ma unda će to. Šta ću mu ja smišljati kome da ga prodamo?
dobro, ako nisi ti, tko? ako ne sad, kad? ako ne tamo, gdje?
Pa šta ti sad na politici ispod svakog posta umisto samo quote i report ne piše cili red botuna?..a unda » wrote: a jel? sad si me zaintrigirao? a di se to ulazi?
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests