Ma ko će nju udaljit, jes ti vidija kolika je ona...a unda » wrote: nemoj. udalji je na neodredjeno.
..sta?
Mislim da traži dečka...a unda » wrote: sikili je tu. di je ekili?
A i nije nešto, do tamo negdje oko ramena.MightyMe wrote: Ma ko će nju udaljit, jes ti vidija kolika je ona.![]()
pa eto, nek korak napravi, to je vec kilometar.MightyMe » wrote: Ma ko će nju udaljit, jes ti vidija kolika je ona.
ovo ka da o gargantui pricamo..
Piti, piti, piti!
..je ti glava blize, al dole, jel se dole trese?Zekoslawa » wrote: Ja sam bliže oblacima, pa bolje čujem.
Šta doli, pod nogama? Je, di ja prođem, tu trava ne raste. Iz sasvim objektivnih razloga. :gargantua:..a unda » wrote: ..je ti glava blize, al dole, jel se dole trese?
dakle, i negrmi bas tolko. jel tako, tako je..Zekoslawa » wrote: Šta doli, pod nogama? Je, di ja prođem, tu trava ne raste. Iz sasvim objektivnih razloga. :gargantua:
-
Whereabout
Dobro si napravila.Zekoslawa » wrote: Pa čuj, zato sam ja na koncu i odradila kaznu do kraja. Da sam inzistirala na smanjenju, vjeruj mi da bi se našlo sasvim dovoljno argumenata i načina da se kazna ublaži. Međutim, ja sam procijenila da je najbolje odraditi kaznu i preuzeti svoj križ.Hoćete davati dva i pol mjeseca za takve stvari? Okej, ljudi smo, dogovorit ćemo se. Ali trebat će nekako sutra objasniti kako to da se za takve stvari daju višemjesečne kazne, dočim se za daleko opasnije pojave po forum kao medij daju kazne od koji dan. Osim toga, uvijek su mogli računati na to da ću ja šutjeti naprosto zato što nisam toliko luda da idem zaraditi reputaciju wannabe moda. Ali ne znaju da ja nemam srama kad ga odlučim nemati, pa tako mrtvo hladno i dalje pišem po PŽK-u kako me nisu htjeli, a ja sam im se nudila.
![]()
I da, na koncu, nisu bili toliko dalekovidni da skuže da je ovo u principu slučaj koji će se moći svako malo potegnuti kao načelno pitanje, odnosno presedan. Jer lako je demonizirati Lastana koji ima 24 stranice kartona. Mene je već malčice teže prokazati kao problematičnu. I tako...
.
-
Whereabout
Izgleda da ni jedno.
.
Tako i treba.Zekoslawa » wrote: Šta doli, pod nogama? Je, di ja prođem, tu trava ne raste. Iz sasvim objektivnih razloga. :gargantua:
Sad malo proseci po svojim buducim poslodavcima, tek toliko da znaju s kim imaju posla..
Citala sam temu o oronulosti zena i ubilo mi zadnju nadu u stav 'izgledaj sto mozes bolje ali prikladno svojoj dobi' .
Sve cime sam se tjeslia ispalo djaba a bome i badava.
Oronuce ocito donose godine a ne stav.
A ja dugo zvijela u zabludi.
-
Whereabout
Di. Ne slažem se.Zekoslawa » wrote:A ja sam vam lijepo otvorila raspravu o smjeni ovdašnje administracije, ali nikoga ne zanima.
.
..sta sam sad napravio.. sta sam sad napravio?Whereabout » wrote:
Dobro si napravila.Važno je da pričate konkretno, držite se aktualnih tema i svoje linije rasprave i argumentacije, i ne date se smesti kad vas padobranci direktno ili indirektno pokušavaju amortizirati, kao što je danas bio slučaj. Sramota me je kad se sjetim da sam s nekima od njih čak razmjenjivala poruke.
Naravno da nikoga ne zanima kad je ovdašnja administracija kul & neodoljiva.Zekoslawa » wrote:A ja sam vam lijepo otvorila raspravu o smjeni ovdašnje administracije, ali nikoga ne zanima.
Je.
Potpisujem.
Slatki ste, ma koji da jeste.
-
- Information
-