..sta?
Ajme majko, evo žudača. :rolajz:ex anais » wrote:Slušam.
Nemoj ništa nju slušati, aj. A sad nam reci.
Ma ovo je još us. Usača.
ŽuDača će bit ako je udata žena.
Nema tko drugi biti. Tko još ima 15 iljada postova.Karl Jozef » wrote:Nije to ona, ona je još blokirana.
Dobro, samo nemoj da je ljesača jer onda će on imati 25 centimetara i uletit joj na trafici dok kupuje rizle i bit će duhovan tip i tako sve to.ex anais wrote:
Ma ovo je još us. Usača.![]()
ŽuDača će bit ako je udata žena.![]()
Pa podijeli svoje konstrukcije s nama, mi se time bavimo čitav život, znat ćemo nešto o tome.MightyMe » wrote:Mršte. Nema se zapravo o čemu pričat zato jer san većinu toga sam iskonstruira.
Iđen leć, vrime je.
U tome sam najstručnija.MightyMe » wrote:Mršte. Nema se zapravo o čemu pričat zato jer san većinu toga sam iskonstruira.
Iđen leć, vrime je.
Daj, ne može to tako sad, ne moš počet pa ne reć.
Zekoslawa wrote: Nema tko drugi biti. Tko još ima 15 iljada postova.![]()
Dobro, samo nemoj da je ljesača jer onda će on imati 25 centimetara i uletit joj na trafici dok kupuje rizle i bit će duhovan tip i tako sve to.![]()
A vidite ova dva

Boja joj je malo siva, nema opcije PM, ....Zekoslawa » wrote: Nema tko drugi biti. Tko još ima 15 iljada postova.![]()
To si ipak ti.
A ko bi bio?Karl Jozef » wrote:
To si ipak ti.Ja ti tamo šaljem super važan PM nakon mnogo truda i rada, a ti se zajebavaš.
Daj ga kopiraj na ovaj inbox.
Ma nije tako kako misliš.Zekoslawa » wrote:Ništa od priče o milfači, ovo dvoje se dogovaraju kako će se peemat... Iden se ja petat, šta ću.
Vrijedan je.Zekoslawa » wrote:Evo me, dopetala sam.![]()
Al idem ća leć. Karl, ti vidi jel čemu oti njezin pilić, pa javi.
Noćca.
Mislim, nije to za cry, ali ono...
Iđen i ja leć. :;w
Jebemuse... aktivan je na ostatku foruma što je, prema dodatku pravilima PŽK, nužan preduvjet za sudjelovanje...Zekoslawa » wrote:Unda trola po PŽK-u.
Dosljedni kao i uvijek
-
Whereabout
Kad smo kod dosljednosti, Zekoslawa, za što si ti ono točno bila u banu nekoliko mjeseci? Kako je to bilo formulirano, drugačije nego ovo Lastanovo današnje "otkrivanje podataka s moderatorskog" ili podjednako?
I još jednom sam se danas prisjetila onog svog "što smo revolucionarili, revolucionarili smo", ili kako je već išlo. Danas posebno. Ali šta ću, druga vremena, novi stari ljudi, ispražnjena moderatorska mjesta (od noćas, koliko vidim).
I još jednom sam se danas prisjetila onog svog "što smo revolucionarili, revolucionarili smo", ili kako je već išlo. Danas posebno. Ali šta ću, druga vremena, novi stari ljudi, ispražnjena moderatorska mjesta (od noćas, koliko vidim).
.
-
- Information
-