I što ste napali ovog
Bojkot je. Što da radim, što?!
Podržavam prijedlog od dejzi i hekovu pretpostavku da bi online opijanje moglo biti sasvim zabavno.
Ajd' organizirajte to. Ima nas koji smo predaleko za pivu u živo, a popili bismo par s ovih što se druže onako ljucki i sa udatim ženama i oženjenim muškarcima
Ajd' organizirajte to. Ima nas koji smo predaleko za pivu u živo, a popili bismo par s ovih što se druže onako ljucki i sa udatim ženama i oženjenim muškarcima
- Lord Byron
Služba obrade moderatorskih ostavki, koliko vidim, ne radi vikendom? Doduše, izgleda da ne radi ni služba obrade slafkovih postova...Herp » wrote:I tak. Opet sam danas prekomjerno konzumirala alkoholi dala ostavku.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nisu ih kartonirali i obrisali?Lord Byron » wrote: Služba obrade moderatorskih ostavki, koliko vidim, ne radi vikendom? Doduše, izgleda da ne radi ni služba obrade slafkovih postova...
- Lord Byron
Ne baš. Ostalo je na "čeka se Tyndall, pa ako ti on skine ban...". Onak, Godot.ElliQuinn » wrote: Nisu ih kartonirali i obrisali?
Slažem se da bi bilo zabavno čitat postove takvog nekog pijanog druženjaMelody » wrote:Podržavam prijedlog od dejzi i hekovu pretpostavku da bi online opijanje moglo biti sasvim zabavno.
Evo, ja ću bit lurker
ako se pozitivno napijem postajem belebetava i pomaknem si granicu privatnosti
osim toga grlim ljude, al ok to ne utječe na virtualna druženja
ili ipak da Dala sam ostavku na ŽK, ostadoh na Planinarenju. To je moja beba, nije zahtjevna ni nešto previše prometna, i nema teških tema za moderiranje.Lord Byron » wrote: Služba obrade moderatorskih ostavki, koliko vidim, ne radi vikendom? Doduše, izgleda da ne radi ni služba obrade slafkovih postova...
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Lord Byron
A moderatorice ŽK su Tilla, Smar Bitch i...?Herp » wrote:
Dala sam ostavku na ŽK, ostadoh na Planinarenju. To je moja beba, nije zahtjevna ni nešto previše prometna, i nema teških tema za moderiranje.
Ne bih znala, ne bijah tamo.Lord Byron » wrote: A moderatorice ŽK su Tilla, Smar Bitch i...?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Lord Byron
- Lord Byron
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Pričam o tome da je online tulum u odnosu na pravi isto što i cybersex u odnosu na pravi. Onako, ima tu naznaka i sličnosti, ali "nakon" se trijezniš sâm.Pješčana » wrote: hoću reći, ne znam o čem pričaš
ne moraš se baš napitiLord Byron » wrote: Pričam o tome da je online tulum u odnosu na pravi isto što i cybersex u odnosu na pravi. Onako, ima tu naznaka i sličnosti, ali "nakon" se trijezniš sâm.
treba znati dozirati
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Tko bila da bila, jasno mi je da ništa ne razumiješ. Nejasno mi je da se time dičiš.
"Tamo" = stari forum, tj. naslovnica istog.Lord Byron » wrote: Ni ja - to se vidi s naslovnice.
Pratim samo jednu pretplaćenu temu u zadnje vrijeme i to je to.
Lord Byron » wrote: Tko bila da bila, jasno mi je da ništa ne razumiješ. Nejasno mi je da se time dičiš.
na žk još uvik stoji da je herp moderator...skupa sa tillom i smart 
herp, nova gutanja su otvorenja, jeboteja!
dolazi 
e da, šta je sa tklasbom? jesi tamo još modulator?
p.s. kokošinjac i žk liče na pustinju u zadnjih misec dana
gutanja ne liče ni na šta
žao mi je što se zovu gutanja još uvik 
herp, nova gutanja su otvorenja, jeboteja!
e da, šta je sa tklasbom? jesi tamo još modulator?
p.s. kokošinjac i žk liče na pustinju u zadnjih misec dana
gutanja ne liče ni na šta
meg ti je glupa!!! :xlux:
Oh, Byron je svadljiv.Lord Byron » wrote: Tko bila da bila, jasno mi je da ništa ne razumiješ. Nejasno mi je da se time dičiš.
gonj špadi
- Lord Byron
Ne, ni najmanje.klonka » wrote: Oh, Byron je svadljiv.
Vrlo selektivna neljubaznost (moja).
Edit: a da se ti odlučiš za avatar? Već pomišljam da imam priviđenja
-
- Information
-