..sta?
-
jednokratni klon
Pa neš sad na krov.Zekoslawa » wrote:I koji je meni kurac, zašto ja cijelu večer visim na forumu, a nisam završila antene?
MightyMe » wrote:Vidiš ti njega šta zajebaje. U Vijetnamu su američki vojnici koristili super lipilo da zatvore rane. Koliko pričaš o tome, mislim da je krajnje vrijeme.
Evo nu.Zekoslawa » wrote: Nije, nego treba bubiti, eto šta.
Vidio sam da kirurzni stvarno koriste nekakvo ljepilo za neke rane. Sad se ne mogu sjetiti tko, što, gdje al' bilo je nešto.MightyMe wrote:Vidiš ti njega šta zajebaje. U Vijetnamu su američki vojnici koristili super lipilo da zatvore rane. Koliko pričaš o tome, mislim da je krajnje vrijeme.![]()
Ae, služba je služba ...Zekoslawa wrote:I koji je meni kurac, zašto ja cijelu večer visim na forumu, a nisam završila antene?![]()
Pa ozbiljno su to u Vijetnamu radili. Vjerojatno se to još koristi. Samo sumnjam da je to isto lipilo ka i ono iz Konzuma.Karl Jozef » wrote: Vidio sam da kirurzni stvarno koriste nekakvo ljepilo za neke rane. Sad se ne mogu sjetiti tko, što, gdje al' bilo je nešto.![]()
Nu onda još jedna.Zekoslawa » wrote:Fala, srce, malo je bolje sad.
A možda je i to OK. Rana se zatvori, ispod zarasta a ovo gore tako i tako otpadne s kožom. Jedino ako nije baš jako otrovno.MightyMe wrote: Pa ozbiljno su to u Vijetnamu radili. Vjerojatno se to još koristi. Samo sumnjam da je to isto lipilo ka i ono iz Konzuma.![]()
jednokratni klon » wrote:Oni vole da ih se gleda.
O kojem to prustiću pričaš?Zekoslawa wrote: Ne trebaš, bolje je prustić.![]()
Ae.MightyMe » wrote:Pa šta ja znan šta ćeš ili nećeš.
jednokratni klon wrote:Oni vole da ih se gleda.![]()
A taman sam vidio prikladan smajlić, ...Zekoslawa wrote: Ne trebaš, bolje je prustić.![]()
-
jednokratni klon
Majti će iskrenut vrat, bezobzirni ste.Zekoslawa » wrote: A vi kao ne volite gledati.
Zec, ti lomiš prste toliko često da ćeš Karla pretvorit u fetišista prstiju.
-
jednokratni klon
To prema Prustu? U potrazi za izgubljenim...
-
- Information
-