..sta?

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 00:47

MightyMe » wrote:I bolje ti je. :kava:

I nemoj mi protiv fažola, za prvi maj san ga litru(doslovno) izija, nisan se idućih nekoliko sati moga micat. :cerek:

btw. skužija san da san napunija pola inbokasa. :lux:
A šta tebe briga šta ja volim izist, pari da ćeš me ti nahraniti ikad pa i tad. :zecorolleyes:
Karl Jozef wrote:Mislim da nisam osim mame, nikoga upoznao, a da voli tripice. :D

Ipak, kako stojite s krvavicama? :o
Oh, tu je i moja frendica. :zubo:

Krvavice... Ček da utanačimo terminologiju. Ono šta se kuva, ima debelu smeđu kožu, a iznutra kao nešto mljeveno? Fino je to meni, samo skinem kožu. :o

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 06 May 2013, 00:49

Zekoslawa » wrote: Oh, tu je i moja frendica. :zubo:
Ok znači dvije potvrđene osobe. Ovo netko nekada se guši u tome, ne priznajem. :D
Krvavice... Ček da utanačimo terminologiju. Ono šta se kuva, ima debelu smeđu kožu, a iznutra kao nešto mljeveno? Fino je to meni, samo skinem kožu. :o
Mi doma pečemo, kuhano nikad nisam ni jeo. Uglavnom da ona neka smjesa s krvlju i mljeveno je dosta mekano iako nekad (meni bolje) bude i tvrđe. To volim, iako me i na to trebalo nagovarati. :facepalm:
MightyMe

Post 06 May 2013, 00:50

Zekoslawa » wrote: A šta tebe briga šta ja volim izist, pari da ćeš me ti nahraniti ikad pa i tad. :zecorolleyes:
Sad bi se triba uvatit na ovo, jel? Može. :o
Skuvat će tebi majti pravi bakalar od bakalara, ne patnagane, paš vidit onda. :cerek:
Oh, tu je i moja frendica. :zubo:

Ja pojma neman šta je to, niti pokušavan saznat, preružno zvuči. :o
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 00:51

E, može se to i frigati, ali meni draže kuvano. Ja sam imala razne faze, isto mi se gadilo i trebalo me ganjati, ali sad sam se ustabilila u fazi da to jedem, samo ćaći proslijedim kožu. :o
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 00:52

MightyMe » wrote: Sad bi se triba uvatit na ovo, jel? Može. :o
Skuvat će tebi majti pravi bakalar od bakalara, ne patnagane, paš vidit onda. :cerek:

Ja pojma neman šta je to, niti pokušavan saznat, preružno zvuči. :o
Pih, kad bih ja vjerovala tim "skuvat će tebi Majti" rečenicama... :zecorolleyes:
Karlinjo

Post 06 May 2013, 00:55

Zekoslawa » wrote:E, može se to i frigati, ali meni draže kuvano. Ja sam imala razne faze, isto mi se gadilo i trebalo me ganjati, ali sad sam se ustabilila u fazi da to jedem, samo ćaći proslijedim kožu. :o
Meni je obično draže sve pečeno. Peku mi hrenovke itd. jer mi kuhano baš i ne paše. :D

Sjetio sam se kako me nagovaralo na kelj na lešo. Mama došla i rekla da je ostala bez vode, a morala je nešto skuhati pa je tako napravila. Eto nek sad pojedem tako pa će drugi put napraviti uobičajeno i tako ja povjerovao. :durica: :facepalm:

Još dan danas kelj na lešo zovemo - kelj bez vode. :zubo:
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 00:58

Karl Jozef » wrote: Meni je obično draže sve pečeno. Peku mi hrenovke itd. jer mi kuhano baš i ne paše. :D

Sjetio sam se kako me nagovaralo na kelj na lešo. Mama došla i rekla da je ostala bez vode, a morala je nešto skuhati pa je tako napravila. Eto nek sad pojedem tako pa će drugi put napraviti uobičajeno i tako ja povjerovao. :durica: :facepalm:

Tebe mama još vara da nešto pojedeš? :vidiga:

Samo mi nije jasno kako skuvat na lešo bez vode. :ne zna:
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:00

Zekoslawa » wrote: Pih, kad bih ja vjerovala tim "skuvat će tebi Majti" rečenicama... :zecorolleyes:
Okej, ovo san bia krivo pročita. :facepalm: :rofl:
Karl Jozef wrote: Meni je obično draže sve pečeno. Peku mi hrenovke itd. jer mi kuhano baš i ne paše. :D

:rofl: :bicedobro:
Zekoslawa wrote: Samo mi nije jasno kako skuvat na lešo bez vode. :ne zna:
:bicedobro:
Karlinjo

Post 06 May 2013, 01:00

Zekoslawa » wrote: Tebe mama još vara da nešto pojedeš? :vidiga:
Kad nešto novo radi obično da. U najmanju ruku zataji sastojke. :D Na kraju pita čudnim glasom, i jel' ti bilo dobro. Odma znam da nešto nevalja. :zubo:
Samo mi nije jasno kako skuvat na lešo bez vode. :ne zna:
Pa nikako, al' eto, prevarilo me. :gaah: Bilo je vode koliko treba. :durica:
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:01

Karl Jozef » wrote: Kad nešto novo radi obično da. U najmanju ruku zataji sastojke. :D Na kraju pita čudnim glasom, i jel' ti bilo dobro. Odma znam da nešto nevalja. :zubo:
Tako je mene zajebalo za neki rižot sa tikvicama. :o
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:04

MightyMe » wrote: Okej, ovo san bia krivo pročita. :facepalm: :rofl:
:rofl: Ne znam šta mi je gore, da me skuvaš ili da napraviš gulaš od moje zečje malenkosti. :zubo:
..šta? :kokice:
Karl Jozef wrote: Kad nešto novo radi obično da. U najmanju ruku zataji sastojke. :D Na kraju pita čudnim glasom, i jel' ti bilo dobro. Odma znam da nešto nevalja. :zubo:

Pa nikako, al' eto, prevarilo me. :gaah: Bilo je vode koliko treba. :durica:
Meni ćaća redovito laže. :facepalm:
A njemu je dosadno, pa nešto ižinjaje ili isprobava nešto što je vidio od Alma Čatlaka, pa na koncu nije ni bitno jesu li mi sastojci poznati, ionako bude ubij bože. :(
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:08

Zekoslawa » wrote: :rofl: Ne znam šta mi je gore, da me skuvaš ili da napraviš gulaš od moje zečje malenkosti. :zubo:
Nije da se falin, al na isto ti dođe. :zubo:
..šta? :kokice:
Meni ćaća redovito laže. :facepalm:
A njemu je dosadno, pa nešto ižinjaje ili isprobava nešto što je vidio od Alma Čatlaka, pa na koncu nije ni bitno jesu li mi sastojci poznati, ionako bude ubij bože. :(
Jel se naši ćaće znaju? :eek:
Samo san njega čua da tu rič koristi. Drago mu je još nešto u stilu jebeš inžinjera koji ništa nije inžinja. :D

Al opet možda je to neki vaš seoski vokabular. :o
Karlinjo

Post 06 May 2013, 01:14

Zekoslawa » wrote: Meni ćaća redovito laže. :facepalm:
Ova ne ide daleko sa isprobavanjima, srećom. :D
MightyMe » wrote: Tako je mene zajebalo za neki rižot sa tikvicama. :o
Koji dio ne voliš? :D

Mene jednom nije reklo da stavljaju tikvice u neku vrstu fritula nešto, a meni bilo fino iako kao ne volim tikvice. :gaah:
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:15

MightyMe » wrote: Nije da se falin, al na isto ti dođe. :zubo:
:rofl: Okej, okej, samo nemoj mećat biže. :zubo:
:durica:

Jel se naši ćaće znaju? :eek:
Samo san njega čua da tu rič koristi. Drago mu je još nešto u stilu jebeš inžinjera koji ništa nije inžinja. :D

Al opet možda je to neki vaš seoski vokabular. :o
Ma ne znaju se, nego su ti oni svi isti kad dođu u neke godine, ko da su u neku školu za očeve išli. Prvo krenu s kuvanjem i ižinjavanjem, pa nakon nekog vremena uslijedi to da te smatraju retajem kojemu sve treba crtati jer ti si mali i ne znaš sam i tako to. :zecoD: Meni je vrh bio kad mi je ćaća rekao da mu dodam pomidore iz frižidera, koje se nalaze u donjem livom kvadrantu. Jer ono, kud ću ja sama znati šta su to pomidore, kako to izgleda i još ih uočiti u frižideru. I to ide sve gore i gore i sve mi više toga crta ko debilu i misli da ništa ne može bez njega i tako sve to. :(
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:15

Karl Jozef » wrote: Koji dio ne voliš? :D

Mene jednom nije reklo da stavljaju tikvice u neku vrstu fritula nešto, a meni bilo fino iako kao ne volim tikvice. :gaah:
Tikvice. :gaah:

:gaah:
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:19

Zekoslawa » wrote: Ma ne znaju se, nego su ti oni svi isti kad dođu u neke godine, ko da su u neku školu za očeve išli. Prvo krenu s kuvanjem i ižinjavanjem, pa nakon nekog vremena uslijedi to da te smatraju retajem kojemu sve treba crtati jer ti si mali i ne znaš sam i tako to. :zecoD: Meni je vrh bio kad mi je ćaća rekao da mu dodam pomidore iz frižidera, koje se nalaze u donjem livom kvadrantu. Jer ono, kud ću ja sama znati šta su to pomidore, kako to izgleda i još ih uočiti u frižideru. I to ide sve gore i gore i sve mi više toga crta ko debilu i misli da ništa ne može bez njega i tako sve to. :(
To šta govoriš meni ujac radi. :o

Moj je oduvik volija kuvat i uvik je bija inovatorski nastrojen. Čak je par dobrih stvari od toga ispalo :D
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:21

MightyMe » wrote:
To šta govoriš meni ujac radi. :o

Moj je oduvik volija kuvat i uvik je bija inovatorski nastrojen. Čak je par dobrih stvari od toga ispalo :D
Pa moj isto kuva bolje nego mater, zapravo, samo što se nekad malo zanese jer puno gleda Alma Čatlaka. :zecorolleyes:

Al pričekaj, još on stigne doći do faze kad će ti sve crtati. Te promjene nastupaju postepeno, možda je još mlad. :zecoD:
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:22

A ne znan, mene doma ne doživljavaju ka debila. :zubo:
Karlinjo

Post 06 May 2013, 01:23

Zekoslawa » wrote: Pa moj isto kuva bolje nego mater, zapravo, samo što se nekad malo zanese jer puno gleda Alma Čatlaka. :zecorolleyes:

Moj ne kuva. :mirko: :zubo:
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:23

MightyMe » wrote:A ne znan, mene doma ne doživljavaju ka debila. :zubo:
:rofl: :rofl: Sretniče! :(
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:24

Karl Jozef » wrote:
Moj ne kuva. :mirko: :zubo:
Zašto me to ne iznenađuje? :zubo:
Karlinjo

Post 06 May 2013, 01:25

Zekoslawa » wrote: Zašto me to ne iznenađuje? :zubo:
Pojma nemam. :o
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:40

Išla sam prati suđe i sad mi prustić opet krvari. :zecocry:
Karlinjo

Post 06 May 2013, 01:43

Zekoslawa » wrote:Išla sam prati suđe i sad mi prustić opet krvari. :zecocry:
Znači nisi se samo malo recnula, ...

... čuo sam da sol pomaže zaustavljanju krvarenja. :zubo:
Zekoslawa

Post 06 May 2013, 01:44

Karl Jozef » wrote: Znači nisi se samo malo recnula, ...

... čuo sam da sol pomaže zaustavljanju krvarenja. :zubo:
Nije, nego treba bubiti, eto šta. :zecocry:
  • Information