Poše, kako moš nemat Nutelle ili Linolade? Toga uvijek mora biti, nikad ne znaš kad će ti doći da načiniš palačinak, čak i usred noći. Al okej, i marmelada igra. Samo, drugi put vodi računa.MightyMe » wrote:Ono san trča do butige da kupin Nutellu, al srića da san se sitija da doma iman marmelade, pa je eto s time napunjen.
..sta?
Kad sam bio manji nisam volio one korice od šljiva što ostanu. Sad mi je i to OK. Odrastam.Zekoslawa » wrote: A biće i njega procijediš kroz šupljaču.
Jebote, zamisli nas dvoje - meni treba očistiti sve ikad s mesa, tebi treba procijediti mljeveno... Šta ćemo kad budemo morali samostalno živjeti ili budemo imali nedajbože kakvu djecu, tko će nam sve to raditi?Karl Jozef » wrote: Kad sam bio manji nisam volio one korice od šljiva što ostanu. Sad mi je i to OK. Odrastam.
Mea culpa, mea culpa, mea magna culpa.Zekoslawa » wrote: Poše, kako moš nemat Nutelle ili Linolade? Toga uvijek mora biti, nikad ne znaš kad će ti doći da načiniš palačinak, čak i usred noći. Al okej, i marmelada igra. Samo, drugi put vodi računa.
Al kupit ću čin stignen. Nikad ne znaš kad će ti neko u pi je mesu banit na vrata. Pogotovo ako brzo dolazi u isti grad
Ja još ne znan šta je to.Karl Jozef » wrote:Meni su bolje s pekmezom.
Neka dica budu vegetarijanci, da se manje zajebavate.Zekoslawa wrote: Jebote, zamisli nas dvoje - meni treba očistiti sve ikad s mesa, tebi treba procijediti mljeveno... Šta ćemo kad budemo morali samostalno živjeti ili budemo imali nedajbože kakvu djecu, tko će nam sve to raditi?![]()
Tiš imat svoju tvrtku, ja ću biti na važnom mjestom u tuđoj pa će neka teta to radit. Uostalom mater se pokazala kao voljna raditi gluparije s hranom da mi udovolji, a i tvoja očito.Zekoslawa » wrote: Jebote, zamisli nas dvoje - meni treba očistiti sve ikad s mesa, tebi treba procijediti mljeveno... Šta ćemo kad budemo morali samostalno živjeti ili budemo imali nedajbože kakvu djecu, tko će nam sve to raditi?
Druga je mogućnost da ja vječno imam iksicu.
Ja pod pekmez mislim ono domaće što se radi a teksturom i okusom je slično Podravkinom pekmezu od šljiva. Dakle više onako neka smjesa koja nije želatinasta. Može biti sa koricama ili bez ako neka dobra duša to očisti.MightyMe wrote: Ja još ne znan šta je to.
Marmelada mi je ono želatinasto, ne znam kako bih opisao. Ima sjajniju teksturu.
Znaš šta je najgore? Kod mene monstruozna želja za slatkim čak i nema toliko veze s peemesom. Može me spopasti u svako doba dana i noći. Dakle, budi pripravan.MightyMe » wrote: Mea culpa, mea culpa, mea magna culpa.
Al kupit ću čin stignen. Nikad ne znaš kad će ti neko u pi je mesu banit na vrata. Pogotovo ako brzo dolazi u isti grad
Meni tata čupka meso. Mama me ne jebe dva posto.Karl Jozef wrote: Tiš imat svoju tvrtku, ja ću biti na važnom mjestom u tuđoj pa će neka teta to radit. Uostalom mater se pokazala kao voljna raditi gluparije s hranom da mi udovolji, a i tvoja očito.![]()
Druga je mogućnost da ja vječno imam iksicu.
Ja pod pekmez mislim ono domaće što se radi a teksturom i okusom je slično Podravkinom pekmezu od šljiva. Dakle više onako neka smjesa koja nije želatinasta. Može biti sa koricama ili bez ako neka dobra duša to očisti.
Marmelada mi je ono želatinasto, ne znam kako bih opisao. Ima sjajniju teksturu.![]()
Ne znam, malo me brine sve to skupa. Tebe ne?
Samo za slatkim?Zekoslawa » wrote: Znaš šta je najgore? Kod mene monstruozna želja za slatkim čak i nema toliko veze s peemesom. Može me spopasti u svako doba dana i noći. Dakle, budi pripravan.![]()
I za pohanim mesom. I za jotom. I za sarmama. I za bakalarom. I tako...
A onda moš jest piliće.Zekoslawa » wrote: Meni tata čupka meso. Mama me ne jebe dva posto.
Šupljača košta 20ak kuna.Ne znam, malo me brine sve to skupa. Tebe ne?
Nema mesa koje nema barem neku manu. Sve je to isto, nije važno jel pile il ovca. Sve je to na koncu bilo živo i ima nekakve žile, tetive i tako sve to.Karl Jozef » wrote: A onda moš jest piliće.Nađi mi nekada sliku tih grešaka na mesu.
Šupljača košta 20ak kuna.
Lako je tebi. Ja to sama ne mogu očupkati, prođe me volja jesti.
Je, je, to san mislija.Zekoslawa » wrote: I za pohanim mesom. I za jotom. I za sarmama. I za bakalarom. I tako...
Onda ćeš jest pljeskavice, čevape, kobasice, pršutića, slanine, ... i tako to.Zekoslawa » wrote: Lako je tebi. Ja to sama ne mogu očupkati, prođe me volja jesti.
Šta ti drugo imaš mislit, piliću jedan obični?!
Super, dakle sve ono što ti ne želiš jesti. Baš smo se fino podijelili.Karl Jozef wrote: Onda ćeš jest pljeskavice, čevape, kobasice, pršutića, slanine, ... i tako to.Tamo su sve žilice uništene.
![]()
Pa to šta si i rekla.Zekoslawa » wrote: Šta ti drugo imaš mislit, piliću jedan obični?!![]()
Jedino neman pojma šta je ono drugo šta si navela.
Eto.Zekoslawa » wrote: Super, dakle sve ono što ti ne želiš jesti. Baš smo se fino podijelili.
Ni ja, al me bilo sram pitat.
Gledao sam po netu i u tanjuru liči na nešto što doma rade sa ovčetinom, al' nisam siguran.
Jota je kiseli kupus i fažol i kakva nogica od prasca da to sve fino zamiriši. To mi se zimi nekad strašno jede i uhvati me monstruozna želja.
E pa zato neš dobit bananke. Ko ti je kriv kad kusaš suhomesnato.Karl Jozef wrote: Eto.Doduše ova slanina i pršutići dosta su pridonijeli mom BMI.
![]()
Još će ispast da i u tripicama uživaš.Zekoslawa » wrote: Jota je kiseli kupus i fažol i kakva nogica od prasca da to sve fino zamiriši. To mi se zimi nekad strašno jede i uhvati me monstruozna želja.Inače mrzim kupuse i fažole i tako sve to.
Bljak.
Sad san se sitija da iman jedno po kila domaćeg, vakumiranog pršuta u frižideru.E pa zato neš dobit bananke. Ko ti je kriv kad kusaš suhomesnato.
-
- Information
-