Ma znan, nije ni meni padala ka san iša.Karl Jozef » wrote: U svoju obranu mogu reći, ovdje ni sada ne pada kiša.
BMI mi varira od 21.5 do 23.
Ma znan, nije ni meni padala ka san iša.Karl Jozef » wrote: U svoju obranu mogu reći, ovdje ni sada ne pada kiša.
Znači, ne znaš pošto je bakalar.MightyMe » wrote:Zatvorilo mi dućan isprid nosa & pokisa san na povratku. Ovo ukratko opisuje koliko sriće iman u životu. Trenutno san u stanju ubit nekoga.
Pa nije Karlito debel, šta. Onako, komad ovnusine, ali nije debel. Ipak, ništa od bananka, jebiga.Karl Jozef wrote:Ja već godinama imam između 92 i 97 kila.Sad sam u fazi oko 92.
Iz danih podataka možeš izračunati moju visinu.
![]()
Ok.Zekoslawa » wrote: Pa nije Karlito debel, šta. Onako, komad ovnusine, ali nije debel. Ipak, ništa od bananka, jebiga.

1.91mKarl Jozef » wrote:Ja već godinama imam između 92 i 97 kila.Sad sam u fazi oko 92.
Iz danih podataka možeš izračunati moju visinu.
Ne.Zekoslawa wrote: Znači, ne znaš pošto je bakalar.![]()
Je, to je možda bilo kad si bio mlad i impozantan, sad su već godine učinile svoje. Rastu još jedino nos, uši i nažalost stopalo.Karl Jozef » wrote: Deklariram se sa 1.92m.
Ae. Jadan ja.Zekoslawa » wrote: Je, to je možda bilo kad si bio mlad i impozantan, sad su već godine učinile svoje. Rastu još jedino nos, uši i nažalost stopalo.
Ma sve su to laži. Jedini valjani zakon genetike je sljedeći: Dobiješ sve šta ne želiš.Karl Jozef » wrote: Može otprilike izračunati na temelju vrijednosti visine roditelja i ovog članka.
Ah, proučavao si?MightyMe » wrote:Nemojte mi o tome, neću više skoro ništa rast, malo previše sam upoznat s materijom.
Ja sam ostavio mlađima.Zekoslawa » wrote:Ti si bar mogao birati, prvi si. Meni su sestre sve pokupile, a meni šta ostane.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot], SemrushBot and 0 guests