Istina, preko tkanine je.

Rekao sam, malo manje.jednokratni klon » wrote: Istina, preko tkanine je.![]()
S nekim od ova dva gentlemena?Karl Jozef » wrote: Rekao sam, malo manje.Nisam ni vidio tu sliku. Samo sam video pogledao.
OK je nagrada. Sedam dana ljetovanja. Tako da je relativno dobar motiv.Čak i za ovu nešto stariju djevojku.
Babi svaka čast.
Ne bih znao.jednokratni klon » wrote: S nekim od ova dva gentlemena?![]()
Zec je na poslu.Zec nas ignorira.
Ajd tamo gore nađi link i testiraj se s hrvatskim jezikom.Biće uči tipkat.
Valjda je odnijela neku nagradu kad je na više slika a i toj grupnoj.Zekoslawa » wrote: Ja se ne mogu nagledati babe.
Pa šta bi bila degutantna, tražili u cice, dobili su cice. Go, baba!jednokratni klon » wrote:
Babi svaka čast.![]()
Iako ne znam zašto mi baba nije degutantna.Valjda sam selektivni šovinist.
Nu ga, nu ga, sad je cijeli ponosan što brzo tipka. Da, srce, brz si. Ja sam samo prosječna. I baš me briga. Mislim da sam negdje vidjela da je sve preko nekih dvjestotinjak znakova u minuti dosta dobro.Karl Jozef » wrote: Ne bih znao.Imaju kose tako da vjerojatno svima odgovaraju.
Koja je to onda na kraju pobjednica.
Zec je na poslu.
Ajd tamo gore nađi link i testiraj se s hrvatskim jezikom.
Nisam ni primijetila kosu. Opći užas me paralizirao.Karl Jozef » wrote: Ne bih znao.Imaju kose tako da vjerojatno svima odgovaraju.
Koja je to onda na kraju pobjednica.
Vidim.Zec je na poslu.
Ne da mi se.Ajd tamo gore nađi link i testiraj se s hrvatskim jezikom.
Zekoslawa wrote: Pa šta bi bila degutantna, tražili u cice, dobili su cice. Go, baba!![]()
Ma al mu vjeruješ? Pa to je on testirao na f5.Zekoslawa » wrote: Nu ga, nu ga, sad je cijeli ponosan što brzo tipka. Da, srce, brz si. Ja sam samo prosječna. I baš me briga. Mislim da sam negdje vidjela da je sve preko nekih dvjestotinjak znakova u minuti dosta dobro.
A ne znam baš, mislim da joj nisu ništa dali. Da joj mi damo tebe?Karl Jozef » wrote: Valjda je odnijela neku nagradu kad je na više slika a i toj grupnoj.
Zekoslawa » wrote: Nu ga, nu ga, sad je cijeli ponosan što brzo tipka.
Al' ja to nisam znao, šta ja znam jel' to realno dobro. Takvi testovi su obično neke navlakuše gdje daju bolje rezultate / uspredbe pa onda pošlješ SMS za xy kuna itd. Oću prave rezultate.Mislim da sam negdje vidjela da je sve preko nekih dvjestotinjak znakova u minuti dosta dobro.
Pa ako zna kuvat, ...
Evo ti tu vidiš titule: http://www.skolawizard.rs/daktilografija.htmlKarl Jozef » wrote:![]()
Al' ja to nisam znao, šta ja znam jel' to realno dobro. Takvi testovi su obično neke navlakuše gdje daju bolje rezultate / uspredbe pa onda pošlješ SMS za xy kuna itd. Oću prave rezultate.Uostalom ti si trenutno invalid, pa se ne računaš.
Pa ako zna kuvat, ...
Jašta brz ko Speedy Gonzales, a dobar ko VW.Zekoslawa » wrote:
To ja kažem čušpajz, malo me strah riječi varivo.jednokratni klon wrote:Prodao bi se babi za teću variva.![]()
Znači tebe će dotjerat u klasu IA.Zekoslawa » wrote: Preko 300 znakova si već jako napredan, između 200 i 300 sasvim je okej.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests