A Janko Strižić najbolji.Karl Jozef » wrote:Štrumpfovi su bolji.
..sta?
-
jednokratni klon
Ne moš na miru bit na sajtu da te admin ne špija. 

-
jednokratni klon
A čime da te zabavljamo.
Di je Nogalo?
Baš mi je palo na pamet da je nazovem 7 od 9.jednokratni klon » wrote: Di je Nogalo?
Tko su treći i četvrti?MightyMe wrote:Jeblo vas hajdanje. Svo četvero.![]()
Pa da ne vidimo da si stalno tu.Karl Jozef » wrote: Baš mi je palo na pamet da je nazovem 7 od 9.Radilica i to jel'
Tko su treći i četvrti?Ja sad više nisam ni siguran zašto sam hajdan. Imam dvije teorije u glavi.
Možete me Sedmankom zvati.
-
jednokratni klon
Ja mogu nać cipele. Osim balerinki. Proljetne cipele treba spaljivat.Zekoslawa » wrote: Tvoja je ka puno manja.
Di je Kajla?
Nisam stalnoZekoslawa » wrote: Pa da ne vidimo da si stalno tu.
Oćemo.Možete me Sedmankom zvati.
Piše diplomski.jednokratni klon » wrote: Di je Kajla?
Ja sam sajkist. Glasam za povratak dostojanstva i digniteta malom zutom
.
Od ostalog...dobre zelje i pozdravi, idem spat, bome nije lak turisticki i eventski zivot.
Dobro da ne traje dugo.
Vracam se rutino tebi
....da mogu normalno zalit za onim sta je bilo a cega vise ni. 

Od ostalog...dobre zelje i pozdravi, idem spat, bome nije lak turisticki i eventski zivot.
Dobro da ne traje dugo.
Vracam se rutino tebi
Pa cilj je da naučim tipkati sa svih 10 (mada meni nikako nije jasno zašto bi itko ikad koristio male prstove za tipkanje, ali dobro). Ako dođem s 9, to je 90-postotni učinak. Znači, zaradit ću peticu.Karl Jozef » wrote:Čuvaj osnovna sredstva za rad.Ne moš' doć na tečaj bez prstiju, mislim da to nije po bontonu, svatko mora nositi svoje prste.
Neću, ne sviđa mi se brudet.Zekoslawa » wrote:Pantaganu na brudet. Oš malo?
Kad pripoznaju njen pravi talent tj. koliko može govorit, neće joj prsti tribat jer će joj pridjelit vlastitog daktilografa da povećaju učinkovitost, ne može običan čovik ni približno tako brzo tipkat.Karl Jozef wrote:Čuvaj osnovna sredstva za rad.Ne moš' doć na tečaj bez prstiju, mislim da to nije po bontonu, svatko mora nositi svoje prste.
![]()
Ne znam zašto to tako. Kolko ja vidim ja koristim po tri prsta svake ruke za pisanje dva palca imam za stiskanje spejsa, mali i susjed mu eventualno koriste za stisnut shift, ctrl ili enter tako nešto.Zekoslawa » wrote: Pa cilj je da naučim tipkati sa svih 10 (mada meni nikako nije jasno zašto bi itko ikad koristio male prstove za tipkanje, ali dobro). Ako dođem s 9, to je 90-postotni učinak.
Oš ti moć za koji mjesec moć tako brzo mislit kako ćeš pisat?
Ovisi od prsta do prsta. Ako si palac odsjekla, vjerojatno al' ako si pokvarila ovaj kako da ga nazovem središnjak, to bi mogao biti veliki problem.Znači, zaradit ću peticu.
Znam da je teško pojmiti neke stvari iz žablje perspektive.MightyMe » wrote:Kakve to ima veze s ičim?
Bogami, meni ni palci nešto previše ne služe, prije ću malim nešto stisnuti negoli palcem. Al ja uopće nisam tako spora. Gledala sam te razine koliko treba otipkati u minuti i ja to sasvim lijepo otipkam, pa prema tome ne znam koji im kurac treba da budem tu sad kao nešto brža, a što vjerojatno neću ni biti jer se nakon tih tečajeva opet vratiš starim navikama.Karl Jozef wrote: Ne znam zašto to tako. Kolko ja vidim ja koristim po tri prsta svake ruke za pisanje dva palca imam za stiskanje spejsa, mali i susjed mu eventualno koriste za stisnut shift, ctrl ili enter tako nešto.
Oš ti moć za koji mjesec moć tako brzo mislit kako ćeš pisat?
Ovisi od prsta do prsta. Ako si palac odsjekla, vjerojatno al' ako si pokvarila ovaj kako da ga nazovem središnjak, to bi mogao biti veliki problem.![]()
Odsjekla sam srednjak, dakako, što bih drugo. Al oporavlja se već, mislim da će ubrzo u pogon.
-
- Information
-