Oh haiHerp » wrote:Razmišljam o kolektivnom opijanju forumaša

Hekatonhir » wrote:.. Problem su mi oni koji ga lijepe nakon suprotnog sadržaja.
..pa moglo bi to bit dobro, ali nadam se da se radi o poluvritualnom opijanju.Almost Rosey » wrote:Ne znam, ali meni zvuči kao neloša ideja. U teoriji, naravno. U praksi je realnije da odustanem u zadnji tren
A ti si advokat, što li?
ne, ja sam disleksmajlicar, pa sam mislio da i na mene mislis. budi precizniji drugi put. nemos tako taracat..
?ElliQuinn » wrote:
Svaka čast, je iz ..a undinog posta nikad ne bih dešifrirala alkohol. Valjda tipkam previše trijezna.
Usudila bih se reći da Potjeh nije odgovarao undiElliQuinn » wrote:
Svaka čast, ja iz ..a undinog posta nikad ne bih dešifrirala alkohol. Valjda tipkam previše trijezna.
Ovo je tek prva faza opijanja. Kognitivne sposobnosti se tek počinju narušavati...a unda » wrote: ?
nista ne razumijem.
..jesmo li mi to vec poceli pa smo u fazi kad nam nista nije jasno i za sad se samo cudimo?
I don't get it. Želiš tulum forumaša tako da možeš ne otići na njega?Almost Rosey » wrote:Ja bih da se dogovori druženje pa da mogu chicken-outat
ti se ciken se autaj se..Almost Rosey » wrote:
Usudila bih se reći da Potjeh nije odgovarao undial ne bih da ispadne da odvjetnikujem
undo, htjedoh kazat da mi tvoja ideja i nije nešto, 's all. Ja bih da se dogovori druženje pa da mogu chicken-outat
Zvuči baš ružno kad to tako postaviš
Slažem se. Trenutno sam zaglavio u nekom projektu. Potrebna mi je genijalna ideja a višestruke psihoze izazvane akoholom i združene forumom su možda dobitna receptura.Hekatonhir » wrote:Radije bih da se svi okupimo onlajn, koliko god nas ima. Sastanak u toliko i toliko sati tog i tog dana. Slutim da bi moglo biti zanimljivo.
Sad kad spominješ, i ja trebam temu za diplomski...Potjeh » wrote:Slažem se. Trenutno sam zaglavio u nekom projektu. Potrebna mi je genijalna ideja a višestruke psihoze izazvane akoholom i združene forumom su možda dobitna receptura.

Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests