Plakat' babi u špajzi

Stare teme i začeci foruma
elma

Post 20 Apr 2013, 02:06

..a unda » wrote: ..e, zajebala si ih.

oni..koji sve vec..toliko su od tebe ocekivali, a ti sve njih iznevjerila, zajebala. iskreno..os iskreno..oces, ok..pa i neka si. :zubo: :cheer: :D
:rofl:

Ali taj pogled kojim me gledaju svaki put kad se o tome priča... :mad: :mama: Eto ja se ni s tim ne mogu nositi, kamoli s većim problemima :rofl:

Ex, unda upravo miče mačke da i ja stanem na (psiho)kauč

Eks

Post 20 Apr 2013, 02:09

elma » wrote:

Ali taj pogled kojim me gledaju svaki put kad se o tome priča... :mad: :mama: Eto ja se ni s tim ne mogu nositi, kamoli s većim problemima :rofl:

Ja sam imala običaj uzet skriptu i onda mislit o svima koji su me zajebali, od staraca do društva s faksa i onda jebat im mater svima tako da bih zafrljila skriptu. :facepalm: Nisam mogla učit uopće od sve te buke u glavi i onda mi se smučilo još više. Pa bih imala ispade grižnje savjesti pa nisam zbog toga mogla pa ovo ono itd, blaa...

Mislim da ipak jesam napredovala jer tih sranjskih misli više nema kad uzmem skriptu. Mislim, kad je stvarno uzmem. :o

ajte ća, ajmo leć. :babin krevet:
elma

Post 20 Apr 2013, 02:15

Poznata mi je ta buka u glavi :mama:
Ponekad poželim da bar svi, baš svi,misle da nikad neću završiti, a da ih ja onda sve sjebem i završim :rofl: Bolesna sam :crying:

Idem i ja leći, ni ja ne smijem zajebati sad u lipnju :tuzni: Noć :)
ali

Post 20 Apr 2013, 02:15

ex anais » wrote:
Ma znam ja sve to, al bi ja sebi zamjerala. Mislim, moja baba žali što nije završila faks, a ona ga čak nikad nije upisala, a kako ja ne bih žalila.
Baš sam editirala :zubo:

I još nešto. Promijeni frizuru :mudri:

Ošišaj se skroz kratko recimo :ne zna: Vidiš, to bi ti bilo super, ono...smjelo...nova ti.....misli pozitivno....kakva EX Anais ljudi! ja sam jebena NEXT Anais :S

I tako.... :raspa: :rofl:

Mislim, zapravo se ne šalim jako. Moraš prestat prat kosu u 3 ujutro.
Jebeš takvu frizuru, ono zaozbač :mig:
Eks

Post 20 Apr 2013, 02:20

ali » wrote:
(Štoviše :zubo: To bi poznavajući Ex bio ultimativni dokaz da je sve oduvijek osuđeno na propast i alibi da se ostatak života potroši samo na pisanje tužnih pjesmica :rofl: Ajoj sad se smijem :zubo: Ne znam zašto, al mislim nekako da mi neće zamjerit : o )
Crkavam. :S :rofl: :rofl: :rofl:
Istina. :zubo:
Ex, spavaj s mamom ili babom, koja već ima bolji položaj : D
Ić ćete si možda povremeno na kurac, al zapravo ćete se zbližiti. A u tome zbilja nema baš ništa loše, dapače.
Ae, šta je tu je. : o :karl:
ali wrote: Baš sam editirala :zub o:

I još nešto. Promijeni frizuru :mudri:

Ošišaj se skroz kratko recimo :ne zna: Vidiš, to bi ti bilo super, ono...smjelo...nova ti.....misli pozitivno....kakva EX Anais ljudi! ja sam jebena NEXT Anais :S

I tako.... :raspa: :rofl:

Mislim, zapravo se ne šalim jako. Moraš prestat prat kosu u 3 ujutro.
Jebeš takvu frizuru, ono zaozbač :mig:
I o tome sam razmišljala, al ne sad nego nakon diplome, kao tad ću bit ozbiljnija. :facepalm:
Al volim kosu. :tuzni:
Idemo, ajmo, unda aj, mačke se neće same pomicat. :cheer:

Next anais. :S :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 20 Apr 2013, 02:21

elma » wrote:

..pa, ako cemo iskreno, a izgleda da smo poceli tako :zubo:..pa i nije to bas tako mali problem, narocito jer se ne mozes nositi s njim.. ustvari, potpuno napamet govoreci, ali stvaram svoju neku pricu i sliku, rekao bih da je to mozda i veci problemcic i ukoliko rijesis dobro njega, da ces se i te kako dobro nositi s tim drugim problemima koje nazivas vecim, a nekako mi zuji da su puno manji nego sto sad izgledaju. osim toga, ko zna ciji su ti veci problemi. jesi li sigurna da su tvoji ili da ce bit tvoji? :zubo:

:D
Éowyn

Post 20 Apr 2013, 16:51

Meni se jako, jako place :tuzni: Umorna sam, dosta mi je svega, imam ludu familiju i mislim da sam slomila nogu :ne zna:
Desire makes slaves out of kings.
Silajn

Post 20 Apr 2013, 16:57

Nekad sam mislila da je moja familija najporemećenija, a onda sam počela upoznavat tuđe :horor: :grli:
Éowyn

Post 20 Apr 2013, 17:09

Ma moja je u usporedbi s drugima jos cisto ok.
Ali svejedno su svi clanovi sasvim lijepo poremeceni.
elma

Post 20 Apr 2013, 22:39

..a unda » wrote: ..pa, ako cemo iskreno, a izgleda da smo poceli tako :zubo:..pa i nije to bas tako mali problem, narocito jer se ne mozes nositi s njim.. ustvari, potpuno napamet govoreci, ali stvaram svoju neku pricu i sliku, rekao bih da je to mozda i veci problemcic i ukoliko rijesis dobro njega, da ces se i te kako dobro nositi s tim drugim problemima koje nazivas vecim, a nekako mi zuji da su puno manji nego sto sad izgledaju. osim toga, ko zna ciji su ti veci problemi. jesi li sigurna da su tvoji ili da ce bit tvoji? :zubo:

Ako se naučim nositi s pogledima i mišljenjima drugih o meni u vezi faksa, da, vjerojatno će mi biti lakše u životu kasnije. Samo, ja ne znam kako se nositi ili kako je "tamo" popularno reći - razviti kurcobolju :zubo:
E sad, rješenje bi, univerzalno :D, bilo riješiti faks, ali to opet nije nošenje s pogledima/mišljenjima :misli:
Znači mene zanima kako se nositi s tim, završila faks ili ne :ne zna:

Što sam ono zapravo htjela reći :misli: :rofl:
Bara huda

Post 20 Apr 2013, 23:31

elma » wrote:
Ako se naučim nositi s pogledima i mišljenjima drugih o meni u vezi faksa, da, vjerojatno će mi biti lakše u životu kasnije. Samo, ja ne znam kako se nositi ili kako je "tamo" popularno reći - razviti kurcobolju :zubo:
E sad, rješenje bi, univerzalno :D, bilo riješiti faks, ali to opet nije nošenje s pogledima/mišljenjima :misli:
Znači mene zanima kako se nositi s tim, završila faks ili ne :ne zna:

Što sam ono zapravo htjela reći :misli: :rofl:
Razvijanju i jacanju kurcobolje pogoduje samostalnost i neovisnost o drugima.

To bi znacilo da ce ti biti lakse nosit se sa pogledima i misljenjima drugih kad budes u stanju sama brinut o sebi i sama se izdrzavat.

Koliko ti uopce imas do kraja? Cini mi se da sam to vec pitala ali sam zaboravila odgovor. :D
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 21 Apr 2013, 00:52

Ja mislim da trebaš otić cipat drva.

Trejdmarkat ću ovo jednog dana. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 21 Apr 2013, 01:13

..ako moze meni jedno.. petmetara.. :kokice:
Blesava

Post 21 Apr 2013, 10:40

Mojoj pernatoj loptici opet nije dobro...

Isuse, raspast cu se od tuge :crying:
Éowyn

Post 21 Apr 2013, 11:15

Biti će dobro :grli:

Mojoj krznenoj loptici je super. Meni nije. Ja ne mogu hodati. Ne znam kako ću sutra doskakutati do posla na jednoj nozi.
Bara huda

Post 21 Apr 2013, 21:09

Éowyn » wrote:Biti će dobro :grli:

Mojoj krznenoj loptici je super. Meni nije. Ja ne mogu hodati. Ne znam kako ću sutra doskakutati do posla na jednoj nozi.
Brmbrmbrm~~~~~ i tebi i papigi. :)

Kako si se uopce unesrecila?
I kako si prosla na hitnoj? Longeta, gips ili...na mladom brzo zaraste.? :ne zna:
Éowyn

Post 21 Apr 2013, 21:48

Trcala za krznenom lopticom koja je skocila kroz prozor.
Nista nije puklo :D samo sam istegnula tetivu u biti ce dovoljan elastican zavoj i mirovanje. Ne mogu stati na to stopalo jer previse boli, ali skoro sam skocila od srece kad su mi rekli da nisam nista slomila :D :D :D
Bara huda

Post 21 Apr 2013, 22:17

Éowyn » wrote:Trcala za krznenom lopticom koja je skocila kroz prozor.
Nista nije puklo :D samo sam istegnula tetivu u biti ce dovoljan elastican zavoj i mirovanje. Ne mogu stati na to stopalo jer previse boli, ali skoro sam skocila od srece kad su mi rekli da nisam nista slomila :D :D :D
A dobro onda.
Ocu rec, nije dobro ko dobro ali je dobro da nije gore. :D

Sta je macka vec tako vizljasta? Citala sam dramu makar nisam pisala i bas mi je drago da je sve dobro proslo.
Tako ce i blentavoj, samo treba docekat.
Éowyn

Post 22 Apr 2013, 17:56

Bara huda » wrote: A dobro onda.
Ocu rec, nije dobro ko dobro ali je dobro da nije gore. :D

Sta je macka vec tako vizljasta? Citala sam dramu makar nisam pisala i bas mi je drago da je sve dobro proslo.
Tako ce i blentavoj, samo treba docekat.
Mačka skače po krovovima već :D Danas sam ostala doma da malo odmorim nogu, a sutra već idem raditi. Ostala bih i duže, ali planiram uzeti godišnji 2 dana idući tjedan pa ne želim da mi se nakupi posla.
Bara huda

Post 22 Apr 2013, 22:22

Éowyn » wrote:
Mačka skače po krovovima već :D Danas sam ostala doma da malo odmorim nogu, a sutra već idem raditi. Ostala bih i duže, ali planiram uzeti godišnji 2 dana idući tjedan pa ne želim da mi se nakupi posla.
Super zvuci ovaj dio s godisnjim. :lux:
Bez posla, naravno.
Lijepo se provedite, i ti i maca. :)
Ili ce biti 'aktivan odmor' uz puno akcije! :ne zna:
Blesava

Post 05 May 2013, 17:20

Nekad sam bila bolji roditelj :(
Ili čak i nisam :tuzni:
jednokratni klon

Post 05 May 2013, 20:37

Blesava » wrote:Nekad sam bila bolji roditelj :(
Ili čak i nisam :tuzni:
Daj, prestani se toliko preispitivat. Ozbiljno. Bezgrešni roditelji ne postoje.

Popularna psihologija je učinila roditeljski posao sizifovskim, ono, što god napraviš, bojiš se da ćeš dijete nepovratno sjebat. A ne ide to tako. Realno je otprilike kao-- forum. :zubo:
jednokratni klon

Post 05 May 2013, 22:52

Kako je užasno tužno vidjeti fb profil nekog koga više nema, makar ga ne poznavao. :(
I kako je čudno to što oni koji žive život u pravom smislu riječi odu najranije.
Baš me rastužilo.
MightyMe

Post 06 May 2013, 01:25

Da, i mene uhvati jeza kad naletim ta takav nekakav profil. Čudan osjećaj skroz.
Blesava

Post 06 May 2013, 19:57

jednokratni klon » wrote:
Daj, prestani se toliko preispitivat. Ozbiljno.
Ne preispitujem se. Konstatiram. Ozbiljno.
Bezgrešni roditelji ne postoje.
Ne pokušavam biti bezgrješna, pokušavam griješiti manje intenzivno i manje ozbiljno. Pa dobijem šamarčinu. Ne doslovno, naravno.
Jednostavno shvatim da radim upravo suprotno - griješim više i ozbiljnije.
Ili se samo posljedice pogrešaka više i bolje vide... :ne zna:
Popularna psihologija je učinila roditeljski posao sizifovskim, ono, što god napraviš, bojiš se da ćeš dijete nepovratno sjebat.
Ne virim ja u takvu literaturu, pa opet ne valja...
A ne ide to tako. Realno je otprilike kao-- forum. :zubo:
Ne znam baš: kad imaš živu djecu, prave mlade ljude pored sebe, onda ti se čini da jest realno, da ima veze i da točno možeš povući liniju između svog (pogrešnog !) postupka u prošlosti sa zbivanjima sada i ovdje...

Never mind...
  • Information