Mister(azil)ije! Prvi volumen

Stare teme i začeci foruma
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Apr 2013, 17:00

Blesava » wrote:..
Kad već spominješ novce, tj. plaću - mislila sam da da je jasno da to nema nikakve veze s time jel ujedno i režirano ili ne.
Mislim, dobivanje novaca ne govori ništa o tome jesam li za spačku znala unaprijed ili nisam. Novce mogu dobiti i nakon što je sve gotovo, kao "simboličku nagradu za sudjelovanje, hihihi..." uz, recimo, prigodno potpisivanje primitka love, na papiru na kojem će, slučajno, fontom 2 pisati i da se odričem prava na naknadno traženje odštete ili čega već... :serek:
ok, ok..ali ono je rezirano. je. :D
Jebote :facepalm: ... to ne samo da je gluma, to je vrlo loša i vrlo neuvjerljiva gluma.
mislis? mislis da je sve gluma? e, pa nije. ok, danas je, danas nema mjesta slucajnosti, cak i kad imamo ove reklame tipa rialti soua, ali starije nesto reklame..prvi kontakt cesto nije bio reziran, tj glumljen.
ali, to su jos bila ona romanticna vremena kad ti je dovoljna placa bila da ces bit na televiziji..i, ok, jos di dadnu dvajst kila deterdzenta. eventulano, neko je htio pregovarat, nije htio da ide na tv za dvajst kila deterdzenta, pa su joj dali jos kilu, dvije.. :D

Blesava

Post 12 Apr 2013, 17:34

..a unda » wrote: ok, ok..ali ono je rezirano. je. :D
Ok, ok...režirano je. Sve ikad :bicedobro:
mislis? mislis da je sve gluma? e, pa nije.
Ok, ok...ništa nije režirano :bicedobro:
Whereabout

Post 12 Apr 2013, 19:03

..a unda » wrote: nisam citao. da su tebe pitali za neku prijateljicu..bi li ti njoj rekla? :kokice:

ili joj ne bi rekla, a kako bi bila stimulirana da joj ne kazes? :kokice:

:D
Ne bih se ja uopće dovela u poziciju, nisam dovoljno prpošna.
BoDerek » wrote: Također :hekla:

edit: aha ti si vjerojatno bila ironična ovdje :facepalm: :o
Ma zapravo, mislila sam to ironično, ali kad promislim - jesam naivna. Onak općenito.
.
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 22:06

..a unda » wrote:[quote="[url=viewtopic.php?p=208913#p208913]
mislis? mislis da je sve gluma? e, pa nije. ok, danas je, danas nema mjesta slucajnosti, cak i kad imamo ove reklame tipa rialti soua, ali starije nesto reklame..prvi kontakt cesto nije bio reziran, tj glumljen.
ali, to su jos bila ona romanticna vremena kad ti je dovoljna placa bila da ces bit na televiziji..i, ok, jos di dadnu dvajst kila deterdzenta. eventulano, neko je htio pregovarat, nije htio da ide na tv za dvajst kila deterdzenta, pa su joj dali jos kilu, dvije.. :D
Ja mislim da i danas ima ljudi koji ce kao jedinu placu prihvatit to sto su na tv.
Ono...svojih 5 minuta izdvajanja iz mase.
Inace si ne mogu objasniti ljude u Jerry Springer show. :confused:

A mozda sam i ja samo naivna. :ne zna:
Whereabout

Post 14 Apr 2013, 14:59

Bara huda » wrote: Ja mislim da i danas ima ljudi koji ce kao jedinu placu prihvatit to sto su na tv.
Ono...svojih 5 minuta izdvajanja iz mase.
Inace si ne mogu objasniti ljude u Jerry Springer show. :confused:

A mozda sam i ja samo naivna. :ne zna:
Istina. Recimo, ja sam na neki način bila nesvjesna, dugo vremena, koliko ljudima fali da se osjećaju važnima - uopće u javnosti, a onda i ovo s tv ili medijima; i koliko su iskreni u vezi tog i koliko se to podrazumijeva kao prirodno stanje.
.
blue
Asgard

Post 16 Apr 2013, 14:19

Prilično sam sigurna da je režirano, a cura super glumi :) Osim toga okolina na aerodromu (ljudi, prostor) su taman za reklamu, izgledaju scenski. I kako su zakamuflirali kamere :ne zna: Ne vjerujem da uopće postoji išta na TV-u što nije režirano. Znam da npr. u Jezikovoj juhi glume amateri, "vlasnici" restorana uopće nisu stvarno vlasnici, izrežirani su događaji i sudionici dobivaju natuknice što će govoriti. Nagradne igre se namještaju. Odjeća u katalozima se fotoshopira i tako... :hekla: Sve je privid :zubo:

Meni je misterij princip po kojem s eBaya predlažu artikle za daljnju kupovinu :misli: Nakupovah nakita, a poslije dobijem mail u kojem mi predlažu kako bi mi dobro došao alat i neke mašine :ne zna: Ono, kupila je nakita, sad bi joj dobro došla ubodna pila :S :rofl:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Apr 2013, 14:26

Pretpostavljaju kako bi bilo zgodno da kupis nesto i za muza.

Cisto da ne prigovara kako si spiskala pola place na razne djindje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
blue
Asgard

Post 16 Apr 2013, 14:30

Vidiš, vidiš možda ima nešto u tome :rofl:
karambol

Post 16 Apr 2013, 15:49

A možda znaju da je nakit koji si odabrala fotošopiran pa ti odmah nude alat za obradu i dotjerivanje kupljenog... :zubo:
blue
Asgard

Post 03 May 2013, 15:39

Primjetila sam na nekim autima naljepnicu u znaku ribe, izgleda mi kao kršćanska riba, ovakva.

Jel to neki novi trend? Znak raspoznavanja? Ili služi kao krunica na retrovizoru - talisman za zaštitu?
karambol

Post 03 May 2013, 15:45

blue » wrote:Primjetila sam na nekim autima naljepnicu u znaku ribe, izgleda mi kao kršćanska riba, ovakva.

Jel to neki novi trend? Znak raspoznavanja? Ili služi kao krunica na retrovizoru - talisman za zaštitu?
Ja sam zapazio plišane tigrove na onoj zadnoj polici auta...dosta često...i svi idu prema Bosni...jel' ima nekih tigrova tamo?? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 03 May 2013, 15:54

blue » wrote:Primjetila sam na nekim autima naljepnicu u znaku ribe, izgleda mi kao kršćanska riba, ovakva.

..ichtus..ichtos. isus krist, bozji sin, spasitelj..tako nesto, neka akronimija izvedena od grcke rijeci za ribu. jest, znak krscana dok su bili u ilegali.. :D
..a ovo sad, ne znam i ja ih vidim dosta na autima, ne znam jel rijec o nekoj sekti, organizaciji, crkvi..baptisti npr..ili ekumenski zajednicki nazivnik. :ne zna:

edit..

ustvari, ko zna..mozda to danas znaci i..imam pistolj u autu.. :ne zna: :zubo:
blue
Asgard

Post 03 May 2013, 16:12

karambol » wrote:
Ja sam zapazio plišane tigrove na onoj zadnoj polici auta...dosta često...i svi idu prema Bosni...jel' ima nekih tigrova tamo?? :ne zna:
Ovo je bar lako - znači da auto vozi žena koja je u duši, a počesto i u izgledu, mala djevojčica ili da se radi o obiteljskom autu u kojm se često voze djeca :p

Ichtus, da. E a sad,
..a unda wrote: ..a ovo sad, ne znam i ja ih vidim dosta na autima, ne znam jel rijec o nekoj sekti, organizaciji, crkvi..baptisti npr..ili ekumenski zajednicki nazivnik. :ne zna:
Ni ja ne znam, a znatiželjna sam :zubo:
karambol

Post 03 May 2013, 16:21

blue » wrote: Ovo je bar lako - znači da auto vozi žena koja je u duši, a počesto i u izgledu, mala djevojčica ili da se radi o obiteljskom autu u kojm se često voze djeca :p

Ichtus, da. E a sad,

Ni ja ne znam, a znatiželjna sam :zubo:
Ma je malo morgen...dobro, bilo je i žena, ali većinu tigrova sam vidio dok je muškadija volanala...

A to s ribom...to su ovi kaj su kupili aute po zapadnim zemljama EU gdje žive ovi koji lijepe te ribice po autima... To su ti akvaristi iz Europske udruge ljubitelja toplovodnih akvarijskih ribica (EULjTAR)... :zubo:
blue
Asgard

Post 03 May 2013, 16:25

karambol » wrote:
Ma je malo morgen...dobro, bilo je i žena, ali većinu tigrova sam vidio dok je muškadija volanala...
A gle, ili je pater familias ili je Bosna popularno turističko odredište za emo ekipu :ne zna:
A to s ribom...to su ovi kaj su kupili aute po zapadnim zemljama EU gdje žive ovi koji lijepe te ribice po autima... To su ti akvaristi iz Europske udruge ljubitelja toplovodnih akvarijskih ribica (EULjTAR)... :zubo:
Kako da ne :durica:
Ja ozbiljno pitam :gaah:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 04 May 2013, 14:05

..a unda » wrote: ..ichtus..ichtos. isus krist, bozji sin, spasitelj..tako nesto, neka akronimija izvedena od grcke rijeci za ribu. jest, znak krscana dok su bili u ilegali.. :D
..a ovo sad, ne znam i ja ih vidim dosta na autima, ne znam jel rijec o nekoj sekti, organizaciji, crkvi..baptisti npr..ili ekumenski zajednicki nazivnik. :ne zna:

edit..

ustvari, ko zna..mozda to danas znaci i..imam pistolj u autu.. :ne zna: :zubo:
To da imaš pištolj pokazuješ krunicom, a ne ribom.
Slab si ti katolik, niš ne znaš... :zubo:
karambol

Post 05 May 2013, 10:30

Vidim da je dosta popularno raspisivati referendum o ili za ili protiv necega...eh, sad...ja bih takodjer raspisao referendum...zabrana nogometa, prve hrvatske nogometne lige I svih pratecih sadrzaja. Eto, zabrana Cire, Cice, Sukija, Igora, Samira, Damira, Amira, Mira, Ira, Ra I A...
Sve bih zabranio...I pisanje I lajanje na te ve prije prognoze I specijalne emisije mastovito nazvane - Emisija....
Rijesio.bih se I sportskih novinara, intelektualnih atleta iz.medija svih fela I tak..

Biste li vi izasli na takav refefendum??
Cisto da.znam ocijeniti izlaznost kako.se.ne bi kasnije.morao.vaditi statistikom I supljim izgovorima....ako ne uspijem zabraniti nogomet...
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 09 May 2013, 23:14

karambol » wrote:Vidim da je dosta popularno raspisivati referendum o ili za ili protiv necega...eh, sad...ja bih takodjer raspisao referendum...zabrana nogometa, prve hrvatske nogometne lige I svih pratecih sadrzaja. Eto, zabrana Cire, Cice, Sukija, Igora, Samira, Damira, Amira, Mira, Ira, Ra I A...
Sve bih zabranio...I pisanje I lajanje na te ve prije prognoze I specijalne emisije mastovito nazvane - Emisija....
Rijesio.bih se I sportskih novinara, intelektualnih atleta iz.medija svih fela I tak..

Biste li vi izasli na takav refefendum??

Cisto da.znam ocijeniti izlaznost kako.se.ne bi kasnije.morao.vaditi statistikom I supljim izgovorima....ako ne uspijem zabraniti nogomet...
Bi.
Al ti ne bi potpisala za organiziranje takog referenduma. :o Iako ja više-manje svima takima potpisujem.
I na referendumu bi glasala protiv tih tvojih prijedloga. Narod više ni kruva nema, šta će bit ako i bez igara ostane.
Emericzy

Post 10 May 2013, 06:45

nina williams » wrote:
Bi.
Al ti ne bi potpisala za organiziranje takog referenduma. :o Iako ja više-manje svima takima potpisujem.
I na referendumu bi glasala protiv tih tvojih prijedloga. Narod više ni kruva nema, šta će bit ako i bez igara ostane.
Konačno će shvatiti da je bez kruha, pa će nešto poduzeti.
nina williams

Post 11 May 2013, 21:31

Emericzy » wrote: Konačno će shvatiti da je bez kruha, pa će nešto poduzeti.
Mislim...da prevelik značaj daješ nogometu. :zubo:
Nisu baš svi njime toliko opsjednuti da može služit ko dimna zavjesa takih dimenzija. Bar ne stalno, jelte. U nekim prilikama i može.
Emericzy

Post 12 May 2013, 07:06

nina williams » wrote:
Mislim...da prevelik značaj daješ nogometu. :zubo:
Nisu baš svi njime toliko opsjednuti da može služit ko dimna zavjesa takih dimenzija. Bar ne stalno, jelte. U nekim prilikama i može.
Nisu baš svi, točno. Ima ih kojima pogled zastre rukomet. Košarka. Hokej. Vaterpolo. Hrvatski pravopis. Ćirilica u Vukovaru. Zdravstveni odgoj. Gay pride. Ima toga dosta.
nina williams

Post 13 May 2013, 19:25

E, i tima bi vi referendumom dokidali nogomete, rukomete, ćirilice i pedere?
Ne mogu a da se ne zagrcnem. :durica: Ukidanje nogometa nije, principijelno, bitno drugačije od paljenja knjiga. :usama:

Narod ima pravo bit glup oko nekih stvari. :usama:

Posljedično, taj isti narod ima i pravo uživanja plodova svoje gluposti. :zubo:
Blesava

Post 13 May 2013, 23:40

Zašto indukcijska ploča popizdi kad na nju stavim smartphone? :gaah:

Upale se sve žaruljice i nema boga da ju resetiram dok joj ne maznem 220V. :ne zna: Koji joj je kurac? :gaah: :gaah: :gaah:

Ne, ovo nije topic za hvaljenje pločom i/ili smartphonima :schmokljan:

:zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 13 May 2013, 23:44

A šta se onda hvališ koji kua?

:zubo:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 13 May 2013, 23:45

..sta je indukcijska ploca? jel toi blesava puni mobitel tako da ga stavi na spaher? :kokice:
  • Information