Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi

Biram:

1. dobrog u krevetu ali koji švrlja sa strane
6
55%
2. vjernog ali ne baš dobrog u krevetu
5
45%

Total votes: 11
Beau

Post 12 Apr 2013, 14:38

Chilimama » wrote:
moja slika nema veze s mojim upisima i nit ih negira nit potvrđuje, ali ako bi ti rada gleda , rada ti ja dadnem..da pogledaš
ma stavi rađe ovdje da i nodens vidi :kokice:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Apr 2013, 14:43

Chilimama » wrote:
moja slika nema veze s mojim upisima i nit ih negira nit potvrđuje, ali ako bi ti rada gleda , rada ti ja dadnem..da pogledaš
eto, znali smo da ti slija nema veze sa upisima. ti si dzet set bez pokrica. ti bi rabadziju, ali bil rabadzija tebe?

ok, ok, ta anketa jos nije otvorena, ok..

ne radi se tu o gledanju, nego o postenju, kuzis?

mislim ono, svi ce se slozit da bi bilo krajnje neposteno da ne stavis sliku. ili stavi, pa ce bit ..jebeno.. :ne zna:

ustvari, sad sam se malo zapetljao, ali nema veze..bitno je da logika stima. :raspa:

:D :D
Perzefona

Post 12 Apr 2013, 14:45

Raspisali ste se dok sam ja bila na poslu. SAd sve to treba pohvatat.
Bara huda » wrote: .

Ne vjerujem ni ja da je itko pod kapom nebeskom toliko uvjeren da je baš tako jebeno dobar i poželjan i nužan kao kisik pa stoga ne bi mogao biti istisnut pojavom nekog drugog, neke druge.
Tocnije recno, ja nisam, a nisam ni na topicu dobila dojam da je itko nesto takvog napisao ili mislio o sebi na takav nacin.
Malo mi je nejasno kako je kod tebe doslo do ovako ektremnog dozivljavanja samodopadnosti. :ne zna:
Uh... došlo je tako što sam odabrala po meni najpovoljnije objašnjenje onoga što ja ne razumijem, a što ti zastupaš. Ovdje:
Bara huda » wrote:Ako podmiri sve moje zelje i potrebe, u slobodno vrijeme je slobodan. :D
Govorilo se o tome da vam ne smeta što uveseljava druge žene, i one njega. Dakle, o sigurnosti. Pa sam ja onda, od duga vremena o tome razmišljala, jelte, i došla do nekoliko mogućih razloga tome. Jedan sam i iznijela - to je, dakle, da moraš biti vraški sigurna da si bogomdana i nezamjenjiva da bi bila mirna i spokojna uz varalicu. Ne znam zašto se ljutiš. Jer taj je još najbolji. Došla sam ja i do drugih, ali su mi se činili baš onako jadnima, pa sam ih prešutjela, no sad ću ih navesti.

Dakle, moguće je da tu sigurnost da nećeš biti zamijenjena, zanemarena ili ostavljena temeljiš i na ovako nečem:
1. Tvoj tata kupio vam je kuću u kojoj živite, i vlasnik je firme u kojoj ti partner radi. Ako te ostavi, odnijet će gaće na štapu i živjet će pod mostom. Neće te ostaviti ako i švrlja, sigurna si.
2. Nije ti naročito do njega stalo. Nek švrlja, manje tebe gnjavi ako ga druge uveseljavaju.
3. Jako ga voliš, zatvaraš oči pred njegovim švrljanjem, jer ako vidiš, moraš reagirati, a strah te je. Grizeš nokte i uvjeravaš se da je to OK, vratit će se on tebi ako ne budeš gunđala.

Napisala sam ono prvo. Jer, ponavljam, ne vjerujem da je moguće istinski voljeti i željeti nekog i biti ravnodušan, miran i spokojan znajuć da on švrlja, da uveseljava druge i da druge uveseljavaju njega.
No ono o cemu sam govorila ( a koliko sam shvatila chilli, i ona) je o eventualnim poskliznucima i padanjem na druge zene.
Ovo nije fer i to si sad uvela u raspravu. :durica:

Ne radi se o eventualnom poskliznuću, nego o posve izvjesnim stalnim švrljanjem s drugim ženama. Tako je anketa postavljena, naime. Dakle, radi se o rabadžiji kojem je varanje modus vivendi. I ti to znaš. I tebi to ne smeta.
Govorim o tome da eventualnu prevaru ne bih dozivjela kao smak mog i njegovog svijeta koji smo zajednicki izgradili.
Možda sad govoriš o tome. Ali moj upis, na koji si odgovarala, vezan za anketu i prije izrečene stavove: da vam ne smeta što švrlja.

O doživljaju eventualne prevare možemo otvoriti novu temu. Ali ovdje je to offtopic. Govorimo o stalnim, učestalim i neskrivenim uveseljavanjima drugih žena, jer to je radabžiji u opisu i takvog ga uzimaš. :ne zna:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 12 Apr 2013, 14:52

Perzefona » wrote: O doživljaju eventualne prevare možemo otvoriti novu temu. Ali ovdje je to offtopic. Govorimo o stalnim, učestalim i neskrivenim uveseljavanjima drugih žena, jer to je radabžiji u opisu i takvog ga uzimaš. :ne zna:

ja ću probat kratko, ali nisam nešto sigurna da ću i uspješno objasnit
naime ja bi dobar seks a ne bi loš . to trenutno nudi samo rabadžija (glup ovaj naziv), a ne vjeran.
i eto.
ujedno, rabadžiju nisam shvatila da je moj ili pripada nekoj drugoj.
samo, eto, čovjek radi na više polja
a vjeran pripada samo jednoj, pri tom je i loš, a ja ne bi takvog... :raspa:

tako sam shvatila anketu i nisam ja uvodila dodatne elemente koji otežavaju izbor

izbor, Emerici, oko mogućnosti iz ankete a ne , božesačuvaj partnera ili tako nešto :misli:
kurvanjski avatar, a
nodens

Post 12 Apr 2013, 14:56

Perzefona » wrote: O doživljaju eventualne prevare možemo otvoriti novu temu. Ali ovdje je to offtopic. Govorimo o stalnim, učestalim i neskrivenim uveseljavanjima drugih žena, jer to je radabžiji u opisu i takvog ga uzimaš. :ne zna:
Perze :cerek:

Pa da, dobro kažeš - s jedne strane su 'vjerana' uzeli točno tako kako piše, znači 'fundamentalno lošeg' (u principu nepopravljivog), a eto jebača nekako bi silom shvatile malo 'mekše' nego što anketa kaže. Znači, nije da je on kao Tomaš iz Nepodnošljive lakoće postojanja - nego on se samo jadan malo tu i tamo 'posklizne', jer eto toliko mu je jak libido da se ne može kontrolirat. Siroče. :rofl:
Perzefona

Post 12 Apr 2013, 15:04

Emericzy » wrote: 'Odabrati' je kriva riječ. Puno preoptimistična. Možeš eventualno imati sreću pa naletjeti na njega kao na degeniju na Velebitu ili runolist u dolini triglavskih jezera. Navodno neke jesu naletjele, premda ja to nisam vidio rigorozno dokumentirano, nego više kao urbanu legendu.
Pa dobro. Ja ni ne želim maslačka. :ne zna: Mene zanimaju izuzetni muškarci.
A ti beri tratinčice. :kiss:
Dakle ako moja draga ima golemu strast prema slikarstvu, ne znači da joj to istisne iz života strast prema meni.
Miješaš kruške i jabuke. I stalno to činiš na ovakvim temama. Ti sa slikom nemaš aktivnu interakciju, kakvu imaš s čovjekom, makar bila i žena. :bara huda: :D

Van Gogha možeš lijepo odložiti i posvetiti se Gauguinu. I obratno. I malo je uvredljivo ljude poistovjećivati sa stvarima, makar i umjetnine bile.

I sad sam napisala poduži tekst koji sam obrisala jer mi se ne da.
Ne, ali ima mozak po dvije marke kila koji je teško ukrotiti i koji švrlja sam protiv volje vlasnika. I vlasnika retroaktivno vrlo lako uvjerava u svoji i/ili njegovu volju. Pimpek samo sluša naloge s najgornjeg kata. Njegovo je da radi, a ne da misli.
A ne znam sad šta utješno reći čovjeku koji sam sebe proglasi glupim i nesposobnim za voljno odlučivanje i postupanje.
nodens

Post 12 Apr 2013, 15:04

Chilimama » wrote: ja ću probat kratko, ali nisam nešto sigurna da ću i uspješno objasnit
naime ja bi dobar seks a ne bi loš . to trenutno nudi samo rabadžija (glup ovaj naziv), a ne vjeran.
i eto.
ujedno, rabadžiju nisam shvatila da je moj ili pripada nekoj drugoj.
samo, eto, čovjek radi na više polja
a vjeran pripada samo jednoj, pri tom je i loš, a ja ne bi takvog... :raspa:
Problem je što iz ovog gore slijedi da ti sasvim jednostavno spajaš u glavi 'dobar seks' (s nekim) - i *jasnu spoznaju* da on nije tvoj, nego svačiji.

Naime tako je anketa postavljena; jebežljivac to nudi u *paketu*. Tzv. 'dobar seks', ali uz jasnu spoznaju da nisi jedina, nego jedna od kokoši u njegovom kokošinjcu.

Iz toga se pak vuku neka pitanja o značenju termina 'dobar seks' - iz tvoje perspektive. :zubo: Dakako da ja osobno o tome ne mogu bogzna što reći; ali držim da ima ovih žena ovdje koje možda i mogu, zar ne?
Eks

Post 12 Apr 2013, 15:09

Emericzy » wrote: Većina bi se složila s tobom. Ali manjina koja ne bi nije baš mikroskopski mala. Osobito kad se sama nađe u toj nevjernoj ulozi pa vidi da to i nije tako strašno i da nije nužno da emocionalna veza s onim 'glavnim' pritom strada. Onda lakše podnese kad se i njoj to dogodi. Kažem, većina jest kao i ti, ali ne govorimo o 99% naprama 1% nego prije (recimo) 75:25. Hoću reći, ne govorimo o rijetkim endemima nego ljudima kojih oko tebe nema baš tako malo.
Ja sam varala kad mi nije bilo stalo. Kad mi je stalo, nemam oči za druge. To je tako. Tim više ne mogu razumjeti varanje dok si zaljubljen i dok voliš. Strano mi je to. Iskreno, gledajući te dvije krajnosti koje eto potpisuješ i tvrdiš da je nemoguće da postoji makar nekakva zlatna sredina (dobar u krevetu i vrhunski jebač ne moraju biti istoznačnica) meni se nekako ljepše čini provesti život sama. Ja nisam osoba puna vrlina pa da bih ikome mogla oprostiti prijevaru bez vrlo gadnih posljedica za oboje, a život s nekim tko mi je dosadan... well, onda bih ja varala, a to ne želim. A i ne samo to, ni to varanje mi ne bi nadomjestilo teret bivanja s tim nekim dosadnim. Nedavno sam baš pomislila vraćajući se kući kako je grozno kad se moraš vratiti u stan gdje je još netko tko ti smeta i bila sretna što sam single. Samoća jest gadna, ali ni upola kao samoća u dvoje. A sretni brakovi gdje bilo tko šara okolo meni osobno nisu prihvatljivi.
Eks

Post 12 Apr 2013, 15:14

nodens » wrote:

Pa da, dobro kažeš - s jedne strane su 'vjerana' uzeli točno tako kako piše, znači 'fundamentalno lošeg' (u principu nepopravljivog), a eto jebača nekako bi silom shvatile malo 'mekše' nego što anketa kaže. Znači, nije da je on kao Tomaš iz Nepodnošljive lakoće postojanja - nego on se samo jadan malo tu i tamo 'posklizne', jer eto toliko mu je jak libido da se ne može kontrolirat. Siroče. :rofl:
Ono što ja mogu reći bez rukavica da je meni rabadžija sebična guzica. Ja sam tu i tamo sebična guzica, ali ne mislim da mi je to modus operandi. Stoga ne vidim kako bi mene sebična guzica mogla usrećiti. Kako se uopće dođe do toga da živiš godinama s nekim za koga znaš da mu je primarno samo udovoljiti sebi iako zna da to boli onu koju navodno voli. Kao dijete u slastičarnici koje sjedi na podu i nosom ore po kolačima i boli ga kurac tko će to platiti i očistiti. To je taj stupanj zrelosti. A ja ne želim partneru biti majka koja svom bucibu siročiću sve oprašta. Nestašan je malo, takav je... tako svaka majka pravda svoje neodgojeno derište. Mene to ne pali. Da je ne znam kakav jebač, to što je pohlepno priglupo derište koje se ne zna obuzdati bi me ohladilo. Ako i ne bi, jako bih patila što se toliko ne volim da volim sebičnu guzicu koja me svjesno ranjava.
nodens

Post 12 Apr 2013, 15:15

ex anais » wrote:Ja sam varala kad mi nije bilo stalo.

A zašto, zapravo? :kokice:

Što nisi samo otišla, ako ti nije bilo stalo. :misli:

Mislim ok, u biti čak i mogu shvatit; 'stalo' nije baš binarna funkcija... možda ti je bilo 'još malo' stalo, ali ne baš bogzna koliko, do te mjere da ćeš se suzdržavat od neke primamljive prilike za nečim konkretnim hmm, pogotovo ako ne vidiš nekog jakog razloga za takvo suzdržavanje. Ipak mislim da bi meni bilo doslovno neizdrživo onda uopće bit u društvu s tom nekom do koje mi 'nije stalo', pa sam je evo baš jučer 'prevario'. Ulažem inače prigovor na sam termin 'prevariti', u takvm kontekstu. Ako ti nije stalo, onda ste 'ništa'. Nemate nikakav entitlement jedno na drugo. Čak ni taj neformalni, današnji civilizacijski, kojeg ni ne razumijem baš - a kamoli neki formalni, jasni moralni. Kako onda možeš 'prevarit' nekoga kome ništa ne duguješ? To kao da netko 'krađom' nazove to kad se voziš svojim biciklom, a nisi susjeda pitao za dozvolu smiješ li se voziti (svojim) biciklom. :confused: Niđe veze.
Eks

Post 12 Apr 2013, 15:18

nodens » wrote:

A zašto, zapravo? :kokice:

Što nisi samo otišla, ako ti nije bilo stalo. :misli:

Mislim ok, u biti čak i mogu shvatit; 'stalo' nije baš binarna funkcija... možda ti je bilo 'još malo' stalo, ali ne baš bogzna koliko, do te mjere da ćeš se suzdržavat od neke primamljive prilike za nečim konkretnim hmm, pogotovo ako ne vidiš nekog jakog razloga za takvo suzdržavanje. Ipak mislim da bi meni bilo doslovno neizdrživo onda uopće bit u društvu s tom nekom do koje mi 'nije stalo', pa sam je evo baš jučer 'prevario'. Ulažem inače prigovor na sam termin 'prevariti', u takvm kontekstu. Ako ti nije stalo, onda ste 'ništa'. Nemate nikakav entitlement jedno na drugo. Čak ni taj neformalni, današnji civilizacijski, kojeg ni ne razumijem baš - a kamoli neki formalni, jasni moralni. Kako onda možeš 'prevarit' nekoga kome ništa ne duguješ? To kao da netko 'krađom' nazove to kad se voziš svojim biciklom, a nisi susjeda pitao za dozvolu smiješ li se voziti (svojim) biciklom. :confused: Niđe veze.
Eto, nisam. Jer sam bila pizda. Jednog sam doduše prevarila par dana prije nego sam ga ostavila, a jednog sam prevarila štono bi se reklo emocionalno, a ja to isto računam. Bilo mi je stalo, ali ne na pravi i sveobuhvatni način.
Perzefona

Post 12 Apr 2013, 15:25

nodens » wrote:

Pa da, dobro kažeš - s jedne strane su 'vjerana' uzeli točno tako kako piše, znači 'fundamentalno lošeg' (u principu nepopravljivog), a eto jebača nekako bi silom shvatile malo 'mekše' nego što anketa kaže.
Pa nije to tako čudno. U tome se slažem s Emericzyjem. Ma što ja s njim, on sa mnom, ja sam to prva rekla. :raspa:

Dakle, nekakve teoretske šanse da se rabadžija obuzda ipak postoje.
S mlitavim ne možeš baš ništa.

Dakle, lakše je srezat ono čega ima previše, nego stvoriti nešto čega nema.
Leteća
babin nakurnjak

Post 12 Apr 2013, 15:46

Perzefona » wrote:Meni je bilo zanimljivo opovrgavati privlačnost Vjernog dok je vodio, zato sam tako nastupala. Sad su izjednačeni. :kokice:
:raspa: :E :kokice:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
nodens

Post 12 Apr 2013, 15:51

Perzefona » wrote:Pa nije to tako čudno. U tome se slažem s Emericzyjem. Ma što ja s njim, on sa mnom, ja sam to prva rekla. :raspa:

Dakle, nekakve teoretske šanse da se rabadžija obuzda ipak postoje.
S mlitavim ne možeš baš ništa.

Dakle, lakše je srezat ono čega ima previše, nego stvoriti nešto čega nema.
Jesi li bašbaš uvjerena u ovo gore? :cerek:

Mislim, pa nije da je znanstveno razjašnjeno gdje se 'nalazi' libido, odakle izvire itd - pa da možeš decidirano tvrditi da toga 'nema' i da se ne može stvoriti 'iz ničega'.

Odakle znaš da nije skriveno, ili potisnuto, itd? Ne tvrdim da jest, samo me zanima zašto misliš da ova gore asimetrija drži vodu. Meni se čini da ne drži, nego da ako već 'vuk (nekad) dlaku mijenja' - onda to po svakoj logici vrijedi za oba tipa vukova, a ne samo za jedan.
Perzefona

Post 12 Apr 2013, 16:05

nodens » wrote:
Jesi li bašbaš uvjerena u ovo gore? :cerek:

Mislim, pa nije da je znanstveno razjašnjeno gdje se 'nalazi' libido, odakle izvire itd - pa da možeš decidirano tvrditi da toga 'nema' i da se ne može stvoriti 'iz ničega'.

Odakle znaš da nije skriveno, ili potisnuto, itd? Ne tvrdim da jest, samo me zanima zašto misliš da ova gore asimetrija drži vodu. Meni se čini da ne drži, nego da ako već 'vuk (nekad) dlaku mijenja' - onda to po svakoj logici vrijedi za oba tipa vukova, a ne samo za jedan.
Možda ne mogu tvditi da toga nema. Ali mogu tvrditi da, ako nema, ne može biti stvoreno ni iz čega.

Je li lakše dugu kosu ošišati ili kratku produljiti? Meni je to takvo pitanje.
Euklid
old school

Post 12 Apr 2013, 16:06

Jebate, koji preokret... od 5:2 za Vjerana do 6:5 za Vedrana :misli:

:kokice:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 16:13

nodens » wrote:Samo da ti napomenem Bara huda, ja nisam za javno trančiranje nečijih intimnih odnosa - ne inače. Ne volim to nimalo, zapravo.
Ma naravno, to je sasvim razumljivo.
Nekako gledam na to kao na onog jebaca koji najradije ne bi jebo okolo ali eto...nije on svoga tela gospodar.
Tako i ti, ne volis nimalo javno tranciranje tudjih intimnih odnosa ali ne znas koji te vrag spopadne pa tako ispadne. :D
Ali sam dijete foruma... čudno mi je kako ljudi mogu svakakve intimne pojedinosti pričati na forumima... ali ako već mogu, onda nekako zamišljam da valjda nisu toliko osjetljivi da ih uznemire neka moja 'pitanja'.
Ma sta samo foruma...ti si ustvari vjecno dijete sa svojim zasto?...kako?...fasciniranoscu, cudjenjem, pronalazenjem zanimljivosti i ostalog u svemu onome sto ne mozes shvatiti.

I ne radi se kod odgovaranja tebi o osjetljivosti pitanog, prije o nesposobnosti shvacanja pitanja. Barem je kod mene takav slucaj. :D
A i malo si mi ono..ka dosadan.
A naravno, moja pitanja ničim ne pretpostavljaju da će nužno biti odgovorena. :ne zna: Ja nemam nikakav osjećaj 'entitlementa' u tom smislu; pa ni u onoj tobožnjoj 'pristojnosti'. Na forumu je sasvim OK neko pitanje posve ignorirati, ne bih to shvatio kao nekakvu nepristojnost.
znam da je ok ignorirati i ne jednom sam odlucila da cu tako napraviti.
I vidi me sad, :gaah: , opet ti odgovaram. :facepalm:
Slabo zensko, sta ces. :tuzni:
Ali, svecano obacajem da cu se truditi popraviti i da necu vise grijesiti. :D
nodens

Post 12 Apr 2013, 16:16

Perzefona » wrote:Možda ne mogu tvditi da toga nema. Ali mogu tvrditi da, ako nema, ne može biti stvoreno ni iz čega.

Je li lakše dugu kosu ošišati ili kratku produljiti? Meni je to takvo pitanje.
Probaj smisliti neki drugi primjer onda. :ne zna:

Je li lakše od proždrljivca napraviti asketa, ili od nekog bez potrebe za hranom - gurmana? Ja ne bih znao reći što je 'lakše'.

Je li lakše od lava napraviti biljojeda, ili od koze mesojeda? Ne bih znao reći što je *teže*. :rofl:
Bara huda

Post 12 Apr 2013, 16:29

Perzefona » wrote:Raspisali ste se dok sam ja bila na poslu. SAd sve to treba pohvatat.

O doživljaju eventualne prevare možemo otvoriti novu temu. Ali ovdje je to offtopic. Govorimo o stalnim, učestalim i neskrivenim uveseljavanjima drugih žena, jer to je radabžiji u opisu i takvog ga uzimaš. :ne zna:

Provest zivot neuveseljena mogu i sama, ne treba mi musko za to.
Ni vjerno ni nevjerno.
Sto je sasvim legalana opcija ali nije u anketi. :ne zna:

Koliko se sjecam, dobrog u krevetu bi i ti. Kojeg bi onda obuzdavala svojom kvalitetom.
Perzefona » wrote: Nemaš pojma.

Dobrog u krevetu. Budući da sam ja još bolja, bit će vjeran. :raspa:

:o
Ostalo mi se ne da trancirat.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Apr 2013, 16:39

Euklid » wrote:Jebate, koji preokret... od 5:2 za Vjerana do 6:5 za Vedrana :misli:

:kokice:
..bio je nekad onaj jedan film..ljudi macke..kako se zvao, sa nastasjom kinski. i nista, ne znam kad smo mi ekipa gledali taj film i bio tu s nama jedan, onako, recimo autoritet.. kao, nesto on oko filma misli i tako to. i, ono, film nesto bezvezan i da se nesto prica, pita jedan ovog da sta taj film, da je bezveze, da ovo, da ono, da koja je uopce poruka tog filma..
a ovaj filmdzila malo stane, kao zamisli se i kaze..pa ima taj film poruku. i, sad, svi mi cekaom koju to, sta ce on rec, dramatski suti i kaze.. poruka filma je..dobrom jebacu i pantera iz ruke jede.. :D
nodens

Post 12 Apr 2013, 16:49

Bara huda » wrote:Ma naravno, to je sasvim razumljivo.
Nekako gledam na to kao na onog jebaca koji najradije ne bi jebo okolo ali eto...nije on svoga tela gospodar.
Tako i ti, ne volis nimalo javno tranciranje tudjih intimnih odnosa ali ne znas koji te vrag spopadne pa tako ispadne. :D
Uopće me nisi shvatila. Rekoh - ja osobno, izvan socijalnog konteksta - ne volim to. Preferirao bih mnogo diskretniju civilizaciju nego što je ova današnja. Diskretniju i suptilniju... iako nisam siguran da je takva uopće moguća. :zubo:

Ali ako se nađem u socijalnom kontekstu gdje sve pršti od perolakog spominjanja seksualnih detalja i drugih vidova indiskretnog govora o intimnom, onda nekako pretpostavljam da u TOM socijalnom kontekstu - ne bi trebala naročito stršati moja pitanja. Dakako, uz pretpostavku da smo anonimno. Možda se mnogi vi tu znate i osobno pa nije toliko anonimno; no svejedno, o svačemu se tu priča i ne vidim po čemu moja pitanja iskaču iz te sheme, da bi bila shvaćena kao nedopustivo indiskretna. Valjda ne razumijem tu hijerarhiju intime modernog čovjeka, or some shit like that.

Bara huda » wrote:I ne radi se kod odgovaranja tebi o osjetljivosti pitanog, prije o nesposobnosti shvacanja pitanja. Barem je kod mene takav slucaj. :D
A i malo si mi ono..ka dosadan.
A razgovaraš jer si dobra samaritanka? :rofl:

Bara huda » wrote:znam da je ok ignorirati i ne jednom sam odlucila da cu tako napraviti.
I vidi me sad, :gaah: , opet ti odgovaram. :facepalm:
Slabo zensko, sta ces. :tuzni:
Ali, svecano obacajem da cu se truditi popraviti i da necu vise grijesiti. :D
Ja sam prije mnogo godina prestao ići na ispovijed jer nisam mogao izgovorit ovu zadnju rečenicu. :zubo:

Kak' možeš 'svečano obećavat' da nećeš ono što znaš da ćeš opet, jer uopće nisi zbilja odlučio da nećeš. :rofl:
Blesava

Post 12 Apr 2013, 17:07

nodens » wrote:Ne razumijem ovu referencu na 30 cm :rofl:
I inače mi je zanimljiv nesklad između tvojeg verbalnog iskaza (iliti napisanih riječi) i emotivnih reakcija (za čije izražavanje u ovoj prigodi služe - ili bi trebali služiti - smileyi).
Vrlo vrlo zanimljivo. :hekla:

No vratimo se na centimentre.
Ako se referiraš na 30 cm koje sam ja spomenula, onda bi ti moglo pomoći da tu istu rečenicu pročitaš do kraja. S razumijevanjem. :kava:
nodens

Post 12 Apr 2013, 17:14

Blesava » wrote: I inače mi je zanimljiv nesklad između tvojeg verbalnog iskaza (iliti napisanih riječi) i emotivnih reakcija (za čije izražavanje u ovoj prigodi služe - ili bi trebali služiti - smileyi).
Vrlo vrlo zanimljivo. :hekla:
De to malo elaboriraj. :zubo:

Nekad i jest nesklad, ali najčešće je vezan za ovaj ovdje smiley: :cerek:

Naime, njega nekad puknem bez veze, čak i ako mi nije smiješno - da ublažim efekt. No, s obzirom da je tako cakan, postane mi zbilja smiješno čim ga vidim. :rofl:

Generalno, smajlići su mi super stvar... tol'ko da mi je čitanje beletristike gdje se actually moraju *opisivati* izrazi lica i geste - nekako postalo suho. :facepalm:

Blesava » wrote:No vratimo se na centimentre.
Ako se referiraš na 30 cm koje sam ja spomenula, onda bi ti moglo pomoći da tu istu rečenicu pročitaš do kraja. S razumijevanjem. :kava:
Ma ne, samo si me podsjetila, to inače muškarci vole pretjerivat u centrimetraži...
Perzefona

Post 12 Apr 2013, 17:28

Bara huda » wrote:

Provest zivot neuveseljena mogu i sama, ne treba mi musko za to.
Ni vjerno ni nevjerno.
Sto je sasvim legalana opcija ali nije u anketi. :ne zna:

Koliko se sjecam, dobrog u krevetu bi i ti. Kojeg bi onda obuzdavala svojom kvalitetom.
:confused: Pa ja tu jasno dajem do znanja da švrljanje meni nije prihvatljivo. Na jedan autoironičan način, doduše. Dakle, nisam odabrala rabadžiju koji švrlja. Jer jednako sam tako mogla napisati da bih vjernog koji bi uz mene postao seks mašina. :ne zna:
Ostalo mi se ne da trancirat.
OK. :)
Blesava

Post 12 Apr 2013, 17:33

nodens » wrote:
De to malo elaboriraj. :zubo:
Ne pada mi na pamet... bili bismo sasvim oftopični :zubo:
Nekad i jest nesklad, ali najčešće je vezan za ovaj ovdje smiley: :cerek:
Ustvari, najčešće ga primijećujem upravo kad koristiš :rofl:

ex anais » wrote: Ja sam varala kad mi nije bilo stalo. Kad mi je stalo, nemam oči za druge. To je tako.
Ista stvar i kod mene - potpuno oslijepim za druge :ne zna: Ne primjećujem ih, ne postoje...

A ima još jedna stvar - seks mi po defaultu ni ne može biti dobar ukoliko mi nije stalo i/ili ukoliko nisam sretna. U vezi u kojoj bih znala da ga dijelim, mislim da bi sreća definitivno izostala :ne zna:
Mozak se pobrine za interes, želju, i sve ostalo bitno za doživljaj seksa kao dobrog ili lošeg...
  • Information