Kako me živcira...
nedovoljno. vidim da mi vikend nije dovoljan. taman se saberem, ne stignem se ni opustiti kako treba.Blesava » wrote: Jel bi pomogao dan-dva bolovanja? Tek toliko da udahneš...
ma, proći će
trošim novce više nego što planiram. ne znam što mi je, počela sam liječiti frustracije dućanima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nekad mi je ovo kristalno jasnoPješčana » wrote: dana smi je došlo da umjesto odgovora prek maila, ustanem i krenem mlatit palicom.
štajaznam, nekad su djela jača od riječi
Smiruju me agresivne igrice - one koje "razbijaju" desktop, razbijaju nekoga, zatim rafalna pucnjava po nevinima i tako

Ni šoping faza nije uopće loša, barem si garderobu obnoviš
Razbijem ja triput tjedno vreću. Dobar osjećaj.blue » wrote: Nekad mi je ovo kristalno jasno![]()
Smiruju me agresivne igrice - one koje "razbijaju" desktop, razbijaju nekoga, zatim rafalna pucnjava po nevinima i tako
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda wrote: pa nije do koze, do pripizdine je. da imam dovoljno pripizdine, imao bih sto koza..![]()
Éowyn wrote:Mene moja teta nagovara da si kupim kozu
U pičku materinu, rasuh se.
Ne znam šta me ta koza jučer takla.
Sad sam se sjetila da je prije dvaist godina bila jedna baba s kozom ispred bolnice di je danas parkiralište, ono, par minuta od grada... baš je bilo čudno.
A na jednom drugom veelikom parkiralištu su bile tratinčice i ono što bacaš u tuđe džempere. Trčala sam kroz to.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Neopisivi smrad muske svlacionice.
Ko ga je bar jednom osjetio zna o cemu pricam.
Jucer mi se uvukao u nosnice da sam jedva zaspao.
Cini mi se da ga jos uvijek osjecam.

Ko ga je bar jednom osjetio zna o cemu pricam.
Jucer mi se uvukao u nosnice da sam jedva zaspao.
Cini mi se da ga jos uvijek osjecam.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Dok ne traže da te viđaju u pidžami preko skajpa, dobro je.Zekoslawa » wrote:Pa bih, ali sad me živciraju. Osjećam se oskvrnuto ovako stalno izložena.
A i to bi moglo biti skoro.
Počinje me biti strah da će i to tražiti.ex anais » wrote:
Dok ne traže da te viđaju u pidžami preko skajpa, dobro je.![]()
A i to bi moglo biti skoro.
Nećem da mi se šetaju po kući stalno, to jedino vi smijete.
Kako su krenuli, doći će i po nas. Ja se njih vako iz tvog opisa bojim. Zamišljam ih kao iscerene ljude koji briju na povezanost, timski rad, zajedništvo, ljupaf i sreću i onda te stisnu kao hobotnica i ne znam, sad se i meni plače.Zekoslawa » wrote: Počinje me biti strah da će i to tražiti.![]()
![]()
Nećem da mi se šetaju po kući stalno, to jedino vi smijete.
Ja bih došao i recimo u pola razgovora isključio se, onako skroz nenadano, ... i onda rekao, što je to bilo, jel' to nešto kod Vas ili mene, ...ex anais » wrote: Kako su krenuli, doći će i po nas. Ja se njih vako iz tvog opisa bojim. Zamišljam ih kao iscerene ljude koji briju na povezanost, timski rad, zajedništvo, ljupaf i sreću i onda te stisnu kao hobotnica i ne znam, sad se i meni plače.
Pa bi joj došli na vrata s kavom i keksima. Poše jesi pametan.Karl Jozef » wrote: Ja bih došao i recimo u pola razgovora isključio se, onako skroz nenadano, ... i onda rekao, što je to bilo, jel' to nešto kod Vas ili mene, ...
Ne znam, meni i dalje creepy na onaj Brady family way.Karl Jozef » wrote: Krasna firma, ...

Kako su me ti žifcirali.
Nisam ovo gledao.
Jesi ti obavila štogod službenog danas a?
Idem još malo, ...
Čitam tamo Misterije, zaostatke nekakve i čudim se zašto se čude da se Thatcher zvala čelična, a ne doslovno prevedeno željezna. Pa zar nije u duhu našeg jezika ono "jak ko čelik" i sl. Ko je još čuo "jak ko željezo" 
I ja nikad nisam čula "željezna lady".
I ja nikad nisam čula "željezna lady".
Ne jebi. Moji posli su moji, neću tu lajat o svakom koraku više.
Zekoslawa » wrote:Evo ga, evo ga... "Draga kolegice, bilo bi dobro da ste kroz jutro online na skypeu da vas možemo brže kontaktirati".![]()
![]()
![]()
Fakat te jebu
Ovako vide zelenu točkicu da je online. Trebala bi se staviti na invisible.
Dobro, al' što će bit sa svim stalkerima svijeta. Oće sad počet prosvjedovat zbog zabrane pristupa informacijama.ex anais wrote: Ne jebi. Moji posli su moji, neću tu lajat o svakom koraku više.![]()
Idem.
-
- Information
-