Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad
Ništa. Zato sam rekla da bih radije bila sama.Perzefona » wrote:Ne razumijem što će ti vjernost čovjeka koji te ne pali, ne uzbuđuje, ne funkcionira s tobom u krevetu?
Ali kad je već anketa tu i kad bih eto birala, izabrala bih vjernog. Bar mi ne bi naškodio zdravlju.
Ne vidim što je u tome čudnije od ideje 'obraćivanja jebača'. Valjda ljudi to gledaju kroz prizmu 'potencijala'; kao što neke žene misle da 'dobar jebač' ima potencijal postati 'vjeran' - tako valjda i ove misle ili se nadaju da bi i vjerandosadan mogao s vremenom postati bolji.Perzefona » wrote:Ne razumijem što će ti vjernost čovjeka koji te ne pali, ne uzbuđuje, ne funkcionira s tobom u krevetu?
Opasnosti su također analogne: kao što bi 'obraćeni jebač' mogao naglo prestati biti tako 'dobar', kad ga ukrotiš - tako i probuđeni dosadnjaković možda zaključi da drugdje ima i zelenijih pašnjaka...
Kajaznam, ja bih svisnula od žalosti da me vara.
Ali opet, da mi je nezanimljiv i dosadan i loš u krevetu, ne vjerujem da bi mi i tada smetalo da me vara.
To me podsjeća na situaciju u šopingu. Isprobavaš cipele i ne svide ti se, odlučiš da ih nećeš kupiti. I dok ih vraćaš, žena do tebe grabi ih sva sretna što ih ti nećeš. Meni je tad drago što će si žena kupiti cipele koje je željela i što sam ju usrećila time što ih ja ne uzimam. Dok mnoge moje prijateljice kažu da tek tad popizde i cipele im postanu privlačne i posvađale bi se za njih.
edit: nodenše, imaš point. Ali mi se ne sviđa.
Ali opet, da mi je nezanimljiv i dosadan i loš u krevetu, ne vjerujem da bi mi i tada smetalo da me vara.
To me podsjeća na situaciju u šopingu. Isprobavaš cipele i ne svide ti se, odlučiš da ih nećeš kupiti. I dok ih vraćaš, žena do tebe grabi ih sva sretna što ih ti nećeš. Meni je tad drago što će si žena kupiti cipele koje je željela i što sam ju usrećila time što ih ja ne uzimam. Dok mnoge moje prijateljice kažu da tek tad popizde i cipele im postanu privlačne i posvađale bi se za njih.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Al nemoguće je obratiti ijednog. Nemoguće. Ja se uopće ne zanosim time, gledam ih takve kakvi jesu.nodens » wrote:
Ne vidim što je u tome čudnije od ideje 'obraćivanja jebača'. Valjda ljudi to gledaju kroz prizmu 'potencijala'; kao što neke žene misle da 'dobar jebač' ima potencijal postati 'vjeran' - tako valjda i ove misle ili se nadaju da bi i vjerandosadan mogao s vremenom postati bolji.
Opasnosti su također analogne: kao što bi 'obraćeni jebač' mogao naglo prestati biti tako 'dobar', kad ga ukrotiš - tako i probuđeni dosadnjaković možda zaključi da drugdje ima i zelenijih pašnjaka...
Kako smo sad došli na kombinaciju di smeta ako dosadan vara?Perzefona » wrote:Kajaznam, ja bih svisnula od žalosti da me vara.
Ali opet, da mi je nezanimljiv i dosadan i loš u krevetu, ne vjerujem da bi mi smetalo i tada.
Pa ne bi mi smetalo da me dosadan prevari. Štajaznam. Bi malo, doduše, vjerojatno, ali ne bi me boljelo.
Pa čekaj, zato i uzimaš dosadnog - da budeš sigurna da te neće varati. Znači, smeta ti varanje. To je ono što ne želiš i od čega se osiguravaš uzimanjem dosadnog i lošeg u krevetu. Zaključujem onda da bi ti i njegovo varanje smetalo. Štoviše, tek njegovo varanje bi ti smetalo, bezobraznik drski nejebežljivi, kako se usudio!11!!! A tebi je za seks bio nezainteresiran i indiferentan.
Ni meni.Perzefona » wrote: To me podsjeća na situaciju u šopingu. Isprobavaš cipele i ne svide ti se, odlučiš da ih nećeš kupiti. I dok ih vraćaš, žena do tebe grabi ih sva sretna što ih ti nećeš. Meni je tad drago što će si žena kupiti cipele koje je željela i što sam ju usrećila time što ih ja ne uzimam. Dok mnoge moje prijateljice kažu da tek tad popizde i cipele im postanu privlačne i posvađale bi se za njih.
Pa da, baš si to zgodno izanalizirala.Perzefona » wrote:Pa čekaj, zato i uzimaš dosadnog - da budeš sigurna da te neće varati. Znači, smeta ti varanje. To je ono što ne želiš i od čega se osiguravaš uzimanjem dosadnog i lošeg u krevetu. Zaključujem onda da bi ti i njegovo varanje smetalo. Štoviše, tek njegovo varanje bi ti smetalo, bezobraznik drski nejebežljivi, kako se usudio!11!!! A tebi je za seks bio nezainteresiran i indiferentan.
Zapravo da, smetalo bi mi. Ali me ne bi boljelo. Radije živim s nečim što mi smeta nego što me boli.Perzefona » wrote:Pa čekaj, zato i uzimaš dosadnog - da budeš sigurna da te neće varati. Znači, smeta ti varanje. To je ono što ne želiš i od čega se osiguravaš uzimanjem dosadnog i lošeg u krevetu. Zaključujem onda da bi ti i njegovo varanje smetalo. Štoviše, tek njegovo varanje bi ti smetalo, bezobraznik drski nejebežljivi, kako se usudio!11!!! A tebi je za seks bio nezainteresiran i indiferentan.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
tako je, ali ako je meni loš, onda mi je loš..a što to znači meni? pa da nisam zadovoljna usprkos savršenstvu dotičnog jer kako veli ponuđena opcija oba su savršeni ( savršeni onako kako mi u svojim galavam zamišljamo savršenost, a to svaka ima svoje viđenje)
elem, ja vidim da mi je loše jer nije dobro..a što opširnije reći osim toga
znači da ne pruža ništa od onog što ja želim
znači da osjećam da više pružam nego što dobijem za to
znači da učestalost nije zadovoljavajuća
znači da se ne trudi nego se ponaša kao da odrađuje još jedan mučan zadatak
ima još, ali meni je i ovo već dovoljan pokazatelj da je loš
vjernost mi je tu samo nepoželjna
uvjerena sam da s rabadžijom , kad ste mu već nadjenuli tako brutalan nadimak, ne bi uopće razmišljala o njegovoj veselosti i s drugima
pače, osjećala bi se zadovoljna pa me ne bi mučilo nešto što ne boli
a stvarno me ne može bolit da je neko tako milosrdan pa svoje umijeće rado dijeli s grupicom sretnih žena , koje , u tom slučaju, misle kao ja
pa ko da smo u klubu, bokte, svi sretni...
napominjem, ja sam on topik i svaka sličnost sa stvarnim situacijama sasma je slučajna i ne odražava stvarne situacije u životu
kurvanjski avatar, a
Naravno. Vatren je s onom do koje mu je stalo. Zato bi meni osobno vjeran a dosadan bio nezanimljiv, jer bi mi to jasno govorilo da mu do mene nije stalo.
Perzefona » wrote:Ne razumijem što će ti vjernost čovjeka koji te ne pali, ne uzbuđuje, ne funkcionira s tobom u krevetu?
Čitajući što ste sve natipkale tijekom dana, sve više mi se nameće potreba definiranja lošeg seksa i/ili lošeg jebača.Vatren je s onom do koje mu je stalo. Zato bi meni osobno vjeran a dosadan bio nezanimljiv, jer bi mi to jasno govorilo da mu do mene nije stalo.
Možda te pali, možda te uzbuđuje, možda te silno želi/voli i silno je...neznamkakav, a da je sex loš jer npr. traje 4 minute?
Naime, koliko god se slagala s tvojim nevjerovanjem u transformacije, ne znam zašto se loš seks nužno veže uz nedostatak interesa, inertnost, mlohavost...itd. Mislim da seks može biti loš i zbog nekompatibilnosti, kao i zbog milijun različitih faktora koji nužno ne uključuju nedostatak interesa (i svega pripadajućeg) za partnera/icu...
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
da je meni partner loš u seksu ja bi mislila da mi je nevjeran jer mu nisam napeta
kurvanjski avatar, a
SAmo ću reć da ne može trajati 4 minute. Osim u slučaju pomanjkanja interesa i želje.Blesava » wrote:
Čitajući što ste sve natipkale tijekom dana, sve više mi se nameće potreba definiranja lošeg seksa i/ili lošeg jebača.
Možda te pali, možda te uzbuđuje, možda te silno želi/voli i silno je...neznamkakav, a da je sex loš jer npr. traje 4 minute?![]()
Naime, koliko god se slagala s tvojim nevjerovanjem u transformacije, ne znam zašto se loš seks nužno veže uz nedostatak interesa, inertnost, mlohavost...itd. Mislim da seks može biti loš i zbog nekompatibilnosti, kao i zbog milijun različitih faktora koji nužno ne uključuju nedostatak interesa (i svega pripadajućeg) za partnera/icu...
Kvaka 22: kad se Vjeranu osladi, više neće biti vjeran.Zekoslawa » wrote:Ček, neodlučeno je, a ja još nisam glasala. Ništa, pričekat ću još malo da Vjerana naučite zanatu, pa ću onda pokupiti vrhnje.
Dobro, onda se izredajte na Rabiju, pa ga meni pošaljite pripitomljenoga.Perzefona » wrote: Kvaka 22: kad se Vjeranu osladi, više neće biti vjeran.
Ovako nekako je i moje misljenje.Chilimama » wrote:Netko je pitao što je uopće dobar seks...i da ne znači da je loš ako je meni loš
tako je, ali ako je meni loš, onda mi je loš..a što to znači meni? pa da nisam zadovoljna usprkos savršenstvu dotičnog jer kako veli ponuđena opcija oba su savršeni ( savršeni onako kako mi u svojim galavam zamišljamo savršenost, a to svaka ima svoje viđenje)
elem, ja vidim da mi je loše jer nije dobro..a što opširnije reći osim toga
znači da ne pruža ništa od onog što ja želim
znači da osjećam da više pružam nego što dobijem za to
znači da učestalost nije zadovoljavajuća
znači da se ne trudi nego se ponaša kao da odrađuje još jedan mučan zadatak
ima još, ali meni je i ovo već dovoljan pokazatelj da je loš
vjernost mi je tu samo nepoželjna
uvjerena sam da s rabadžijom , kad ste mu već nadjenuli tako brutalan nadimak, ne bi uopće razmišljala o njegovoj veselosti i s drugima
pače, osjećala bi se zadovoljna pa me ne bi mučilo nešto što ne boli
a stvarno me ne može bolit da je neko tako milosrdan pa svoje umijeće rado dijeli s grupicom sretnih žena , koje , u tom slučaju, misle kao ja
pa ko da smo u klubu, bokte, svi sretni...
napominjem, ja sam on topik i svaka sličnost sa stvarnim situacijama sasma je slučajna i ne odražava stvarne situacije u životu
![]()
Najme kaj.
Cinjenica je da se zivot uz nekog moze prozivit bez dobrog seksa. Uostalom, ljudi su se stoljecima zenili a da nisu imali pojma za koga se zene (bilo da je bio dogovoreni brak preko roditelja ili provodadzije) i prozivjeli zivot kako im je bilo sudjeno. Sigurno je nekima od tih grah pao dobro pa su i uzivali u seksu sa supruznikom, ali bilo je na obje strane i onih koji su 'odradjivali' stvar. Kakvo doba, takvi obicaji.
Ali danas, iz ove 'potrosacke' perspektive gdje se paznja polaze na kvalitetu zivota, ne cini mi se privlacnom ideja provesti zivot uz nekog tko nam seksualno ne pase samo zato jer nece svrljati okolo. Pri tome nije bitno da li je on los jebac ( ma sto to znacilo) ili ga ja ne palim kao ovakva, ili on mene kao takav.
Dobro, cijela je tema zamisljena kao zeka-peka, (barem je ja tako dozivljavam) gdje se moras odluciti je li ti vazniji dobar seks uz vrludanje ili los uz vjernost (a znamo da se ljudi sastoje od minimalno 50 nijansi sive
Ne mislim da ga treba stavljati na pijedestal koji mu ne pripada jer se obitelj, zajednistvo i osjecaj sigurnosti ( vazan svakom covjeku) sastoji od mnostva drugih stvari, ali ga ne treba ni marginalizirati kao nebitan u ime te iste sigurnosti da ce nam partner biti vjeran i samim time, nece nas ostaviti.
Samo cu rec da cetverominutni seksovi, u ranu zoru, u polubudnom stanju, mogu biti itekako dobri.Perzefona » wrote: SAmo ću reć da ne može trajati 4 minute. Osim u slučaju pomanjkanja interesa i želje.
Sovise, nema boljeg nacina da se zapocne dan.
Ma da ne bi.Zekoslawa » wrote: Dobro, onda se izredajte na Rabiju, pa ga meni pošaljite pripitomljenoga.
Obuzdavaj si buzdovana sama.
Danasnja mladez...sve bi gotovo.
-
- Information
-