U stiskanju i jest poanta, nije li?Zekoslawa » wrote:Ima mjesta za sve, Baro. Ako pak dovučemo puno muškića, kao što i hoćemo, a malo ćemo se stisnit, bože moj.
Kako me živcira...
OK, ona nek gleda i uči, a vi... se stišćiteZekoslawa » wrote: Ma navodno je poanta u učenju marketinga, ali nemam ja napisati seminar.
Ja sam mala, valjda stanem u neki ćošakZekoslawa » wrote:Ima mjesta za sve, Baro. Ako pak dovučemo puno muškića, kao što i hoćemo, a malo ćemo se stisnit, bože moj.
Desire makes slaves out of kings.
Vidim, Zec, da ti je dosadno.
Hajde budi dobra i otvori temu "Seremo bez veze" ili sličnog naslova, pa lijepo prebaci tamo sve jebene postove koji nemaju veze s jebenim živciranjem.
Grrr....
Hajde budi dobra i otvori temu "Seremo bez veze" ili sličnog naslova, pa lijepo prebaci tamo sve jebene postove koji nemaju veze s jebenim živciranjem.
Grrr....
Prvo, imam kuvat ručak i raditi. Drugo, ovo tu nije moj OOUR i ne mogu ja tu ništa prebaciti. Treće, sve teme na ovom podforumu mogu se zvati Seremo bez veze, rijetke su one gdje se sere s vezom, pa onda ne znam što da se tu sve prebaci.judolino » wrote:Vidim, Zec, da ti je dosadno.
Grrr....
A ti se ne daj smetati u svojoj nadrkanosti ovdje ili nas pak sve pobaniraj za offtopic.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tako je to kad se u solo aranžmnanu pojedu sve belgijske pralinice i čokoladice umjesto da se podijeli s braćom trkeljašimaÉowyn » wrote:Ja sam na dijeti. Dan drugi
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zašto ljudi koji smatraju da je sreća i prosperitet u imanju koza jednostavno ne nabave goddamn kozu i odu živit u trimilepripizdine umjesto da dociraju ljudima koji nemaju kozu?
Jedna je to govorila godinama pa je radije grijala guzicu u uredu. Uzmi si kozu i jebi se, kućeš jednostavnije.
Jedna je to govorila godinama pa je radije grijala guzicu u uredu. Uzmi si kozu i jebi se, kućeš jednostavnije.
pa nije do koze, do pripizdine je. da imam dovoljno pripizdine, imao bih sto koza..ex anais » wrote:Zašto ljudi koji smatraju da je sreća i prosperitet u imanju koza jednostavno ne nabave goddamn kozu i odu živit u trimilepripizdine umjesto da dociraju ljudima koji nemaju kozu?
Mene moja teta nagovara da si kupim kozu 
A ja nemam pojma sta ce ni koza.
Imam dovoljno zemlje i susjedi bas nemaju uvid u moje dvoriste, ali nemam nikakvu potrebu za kozom.
Kad smo vec kod toga, tko mi moze reci koja je razlika izmedu kozlica i jarica?
I izmedu bika i vola
A ja nemam pojma sta ce ni koza.
Imam dovoljno zemlje i susjedi bas nemaju uvid u moje dvoriste, ali nemam nikakvu potrebu za kozom.
Kad smo vec kod toga, tko mi moze reci koja je razlika izmedu kozlica i jarica?
I izmedu bika i vola
Desire makes slaves out of kings.
sori alex anais » wrote:Zašto ljudi koji smatraju da je sreća i prosperitet u imanju koza jednostavno ne nabave goddamn kozu i odu živit u trimilepripizdine umjesto da dociraju ljudima koji nemaju kozu?
jako me živcira posao i ljudi u njemu.
iscrpio me i treba mi godišnji, a ne daju.
zli, zli oni.
dana smi je došlo da umjesto odgovora prek maila, ustanem i krenem mlatit palicom.
štajaznam, nekad su djela jača od riječi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Jel bi pomogao dan-dva bolovanja? Tek toliko da udahneš...Pješčana » wrote:
sori al![]()
jako me živcira posao i ljudi u njemu.
iscrpio me i treba mi godišnji, a ne daju.![]()
zli, zli oni.
dana smi je došlo da umjesto odgovora prek maila, ustanem i krenem mlatit palicom.
štajaznam, nekad su djela jača od riječi
-
- Information
-