Eto
Ja još uvijek s tjeskobom anticipiram takvu vrstu padavine. Kod mene kiša, strašno jaka, s gromovima, piči već sat-dva
Tupelo » wrote:Danas sam otkrila još jednu pogodnost imanja djece.![]()
Naime, mp i ja se cijele zime koljemo oko otvaranja prozora i luftanja. Da se mene pita, prozori se ne bi otvarali do proljeća, ali on ne misli tako![]()
Otvaranje jednog prozora "na kip" je kompromis koji smo postigli nakon 2-3 zime rovovskih bitaka oko toga treba li nam zrak ili možemo i bez njega.![]()
aždajoSad samo zamahnem "želiš li da nam se siroto dijete smrzne?" argumentom i nestaje sav otpor.
Doduše, dok je predvečer nosao Punkericu (obučen samo u bokserice) rekao je da joj je tjeme mokro od znoja, ali i to sam okrenula u svoju korist "Eto, vidiš. Ovakva mokra bi se definitivno prehladila da si otvorio prozor. Siroto dijete, mogla se razboljeti"
Čak sam ga mislila i optužiti da joj je sigurno on smočio tjeme da mi dokaže kako je u stanu prevruće, ali nisam htjela odmah ispucati sve adute.![]()
komp mi sam tipkaElliQuinn » wrote: Tko te to tako razljutio u virtuali?
A, dakle, to radiš po cijele daneTupelo » wrote:Danas sam otkrila još jednu pogodnost imanja djece.![]()
Slažem se. Mislim da bi trebalo urazumiti ljude oko tog otvaranja prozora zimi.Naime, mp i ja se cijele zime koljemo oko otvaranja prozora i luftanja. Da se mene pita, prozori se ne bi otvarali do proljeća, ali on ne misli tako![]()
Otvaranje jednog prozora "na kip" je kompromis koji smo postigli nakon 2-3 zime rovovskih bitaka oko toga treba li nam zrak ili možemo i bez njega.![]()
Ljudi, gledajte i učiteSad samo zamahnem "želiš li da nam se siroto dijete smrzne?" argumentom i nestaje sav otpor.
Misliš da nije pokušao?Lord Byron » wrote:"Želiš li da nam se dijete uguši?"
sad mi je sve otvoreno a ja u vesti. milinaMelody » wrote:
Slažem se. Mislim da bi trebalo urazumiti ljude oko tog otvaranja prozora zimi.
gnjavi mddejzi wrote:Što mi je? Familija mi je, eto što mi je.
Jedva čekam nedjelju.![]()
zatvoreni prozori i isparavanja domestosadejzi » wrote:Isuse, Tupelo ima cijelo vrijeme zatvoren prozor. Svaki u kući. Aaaaaaaaaa.
Umrla bih na mjestu, majke mi.
Pričala sam to već.Megalodona » wrote: i daj ispričaj curama o lizanju noža i dečku, pliz
Isuse, ako nešto mrzim to je kad se ujutro probudim u hladnoj kući.Vodena » wrote:Ja isto baš ne volim luftirati po zimi. Al on me uvijek preduhitri i otvori sve prozore dok još ja i djeca spavamo pa tako se koliko toliko izlufta kuća.![]()
šteta
Melody wrote:Ljudi koji otvarate prozore zimi, po danu i po noći, i sjedite u vestama: volim vas. Ali vas ne razumijem :m ama:
Ja b' umrla odma'. Samo bih skviknula![]()
Tupelo wrote:Megi
Sori, nisam našla vremena, a danas mi se ni u ludilu nije izlazilo iz kuće.
Vidimo se na proljeće : o
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests