pOŠE, o čemu mi pričamo, o tome kako majti izvlači štap iz undine gusce. a jesmo jadniZekoslawa » wrote: Ae, zato se on mora držati piletine, nikad ne znaš kad mu može zatribati. A ovaj naivno misli da će mu prepisat kuću jer mu je puno šesan.
Kako me živcira...
E, a ka oni su pametniji, pričaju kako se Eksača i Zekača neće nikad seksati. Vau, novosti.ex anais » wrote:
pOŠE, o čemu mi pričamo, o tome kako majti izvlači štap iz undine gusce. a jesmo jadni![]()
![]()
Stvarno.
Zekoslawa » wrote: E, a ka oni su pametniji, pričaju kako se Eksača i Zekača neće nikad seksati. Vau, novosti.![]()
Stvarno.![]()
A štaš senilno i ludo mlado pa se tješe. Ovaj jer je mali, a ovaj jer labavi ne ume da zabavi.
nie vas niko tjerao o tome pricat. vi same uvijek nadjete temu koja vam je ono..najduhovitija..ex anais » wrote:
pOŠE, o čemu mi pričamo, o tome kako majti izvlači štap iz undine gusce. a jesmo jadni![]()
![]()
Ti si prvi počeo...a unda » wrote: nie vas niko tjerao o tome pricat. vi same uvijek nadjete temu koja vam je ono..najduhovitija..![]()
ko je rekao nikad? to niko nije rekao..Zekoslawa » wrote: E, a ka oni su pametniji, pričaju kako se Eksača i Zekača neće nikad seksati. Vau, novosti.![]()
Stvarno.![]()
I aj reci, to su jedan budući profesor i jedan ozbiljan čovik. Pih!ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
A štaš senilno i ludo mlado pa se tješe. Ovaj jer je mali, a ovaj jer labavi ne ume da zabavi.
Pokati, idem radit.
Bar znamo zašto ovi iz fizike dijele jedinice i bacaju na popravne.Zekoslawa » wrote: I aj reci, to su jedan budući profesor i jedan ozbiljan čovik. Pih!
Pokati, idem radit.
Ajd, ja se idem petat. Pa leć.
..ma naravno. ja sam otvorio topki. poznata je valjanost tvojih premisa..ex anais » wrote:
Ti si prvi počeo.
Taj topic nije trebao govoriti o ovome...a unda » wrote: ..ma naravno. ja sam otvorio topki. poznata je valjanost tvojih premisa..
Grozan uvodni post u ovom kontekstu.
Vid ove kako se nada.Zekoslawa » wrote:Ček, taman je postalo zanimljivo. Undo, znači ipak oćemo nekad?
Pa rekao je sve manje i manje, znači da oćemo.
o cemu o ovome?
pa kako je doslo do toga da pricamo o ovome? ah da, sori, zaboravio sam..ja sam prvi poceo..
Ma baš me briga, ja sam čula samo "oćete".ex anais » wrote:
Vid ove kako se nada.![]()
Pa rekao je sve manje i manje, znači da oćemo.Iako, kud će manje.
Senilče https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=207165#p207165..a unda » wrote: o cemu o ovome?
pa kako je doslo do toga da pricamo o ovome? ah da, sori, zaboravio sam..ja sam prvi poceo..![]()
Reći će ti...a unda wrote:..eto, bas fino kad svi sretni i veseli idemo lec.
..majti, evo, skoro sve rijeseno. procedura se zna..drugi put samo kazi..klekni.![]()
![]()
![]()
..tako je jedan napisao da je mocart zapoceo svoj zivot u sedmoj godini..
sta mi ima govorit..mene se ne ticu vasi odnosi, vasa intima....a unda wrote:..eto, bas fino kad svi sretni i veseli idemo lec.
Sam sa sobom govoriš?..a unda » wrote: ..tako je jedan napisao da je mocart zapoceo svoj zivot u sedmoj godini..![]()
sta mi ima govorit..mene se ne ticu vasi odnosi, vasa intima..![]()
Ponašate se ko djeca.
-
- Information
-