Ako ne znaš kako ga drugačije maknuti od sebe: ne, zašto?elma » wrote:Jel jako loše htjeti nekome reći da imaš F dijagnozu samo da se makne od tebe
Jedino nije nebitno što će on dalje s tom informacijom
zaludu ti je. ostajem pri mojim stavovima. i demistificirao sam ti tu tvoju ljepotu koju spominjes.. dobro, na onoj dole slici me na jos nekog podsjeca, ali ne mogu se sad sjetit na koga.Whereabout » wrote:Vidiš kako lijepe oči, obrve i usta ima.. A sise recimo, kod nas bi se reklo da je to definitivno premalo, ali zapravo su to sasvim solidne sise. Neke stvari u vezi ljepote i privlačnosti jednostavno treba demistificirati. I ne padati pod utjecaj masivnih topika na kojima se analizira ružnoća žena.
Demistificiraj na taj način da ljepotu ne svodiš na izgled jedne Doris Pinčić, recimo (vjerujem da je ona ogledni primjerak ljepote za dano podneblje), pokaži širinu i varijetet...a unda » wrote: zaludu ti je. ostajem pri mojim stavovima. i demistificirao sam ti tu tvoju ljepotu koju spominjes.. dobro, na onoj dole slici me na jos nekog podsjeca, ali ne mogu se sad sjetit na koga.
mislim da se radi o frizuri..mozda nesto u vezi ce gevare, ali malo kraca je u nje..
ko je sad ona? aj mi je pls opisi caskom da ne moram guuglat..Whereabout » wrote:
Demistificiraj na taj način da ljepotu ne svodiš na izgled jedne Doris Pinčić, recimo (vjerujem da je ona ogledni primjerak ljepote za dano podneblje), pokaži širinu i varijetet.
Stavila sam ti je gore...a unda » wrote: ko je sad ona? aj mi je pls opisi caskom da ne moram guuglat..
a e, sad vidim. sta ona? zasto ona? jel ima neka njena slija iz plejboja, a ne ta za legtimaciju?Whereabout » wrote:
Stavila sam ti je gore.
Meni kejt nije nikako seljačka faca, prije bi mi to bila klaudija šifer, no možda čak ni ona.

Jel ovo ona tu ima dlakave ruke?ex anais » wrote:Anne mnogima nije lijepa, ide im na živce što ima prevelike oči, usta, kao... meni je prekrasna
Ali nije mi ona idealan primjer, sjetit ću se...
Vid stvarno.
Ima nekog šarma uživo, onako na neki način girl next door.Zekoslawa » wrote:Alo, ona glumi fakin Laru. Ne može mi biti lijepa nakon one uloge, ne može da se posadim na glavu, ne može.
Ja imam mali problem sa celebovima. Naime, meni je teško za bilo koga reći da je lijep ako me ne fascinira na još kakav način, a to je rijetkost. Ono, okej, fine crte lice ima, da je meni takve, ovo, ono, ali ja ne mogu komentirati slike za koje znam da su uređivane na sve moguće načine, plus znam da seru i pišaju isto ko i ja i muče ih miteseri i prištići, a znaju biti i glupi ili se kompromitirati ulogom kakve Lare. I jebiga, nema toga tko bi meni ugodio, svakome ću naći manu. Pa mi se niti ne da komentirati ih.
Ja imam problem što mi lica dosade.Zekoslawa » wrote: Ja imam mali problem sa celebovima. Naime, meni je teško za bilo koga reći da je lijep ako me ne fascinira na još kakav način, a to je rijetkost. Ono, okej, fine crte lice ima, da je meni takve, ovo, ono, ali ja ne mogu komentirati slike za koje znam da su uređivane na sve moguće načine, plus znam da seru i pišaju isto ko i ja i muče ih miteseri i prištići, a znaju biti i glupi ili se kompromitirati ulogom kakve Lare. I jebiga, nema toga tko bi meni ugodio, svakome ću naći manu. Pa mi se niti ne da komentirati ih.
Uuuuu, Johansonovica mi je kronično bezveze, nikako da se natjeram da mi bude lijepa, a ka ono, nije društveno prihvatljivo reći da nije.ex anais » wrote:
Ima nekog šarma uživo, onako na neki način girl next door.
I zgodna je.
Sad sam se sjetila da ja recimo volim Scarlett Johansson iako nema klasične crte lica, baš mi je zanimljiva i baš je volim. I Penelope Cruz. I Juliette Binoche.
Ne tako davno sam vidjela jednu curu na faksu, onako baš vanzemaljski lijepu. Onda mi se nekako čini nepošteno prema takvoj ljepoti ove ljepuškaste proglašavati baš lijepima. Ja imam tu neku čudnu gradaciju. Netko mi je lijep jer mi je zanimljiv i ljepuškast, a netko mi je zbilja LIJEP jer ima stanipani crte lica i to na način koji ja volim, a to je opet vjerojatno stvar ukusa. I sad se mučim da iskopam nekog THE LIJEPOG. Imam viziju u glavi, ali nitko mi se ne uklapa trenutno, ne mogu se sjetiti.
E, i to isto - dosade mi. Možda mi ove staroga kova, ko Sophia, Ava i ekipa nisu dosadne, ali to je opet zato što su u naše vrijeme bile već dovoljno stare da ne iskaču iz paštete.ex anais » wrote:
Ja imam problem što mi lica dosade.Recimo, Angelina Jolie mi je bila prekrasna dok nije počela iskakati iz paštete (i ok, dok se nije pofarbala i postala anoreksična) a sad mi je njeno lice naprosto dosadno. Toliko sam je puta već vidjela da mi više nije lijepa. Ne znam koja je to dijagnoza.
Al događa mi se to.
I strašno me muči što mi Liv Tyler nije prekrasna. Znam da je lijepa, znam sve, jasno mi je, nisam ćorava, ali ne izaziva u meni wow efekt, malo mi je bljutava. RAzapnite me.Muči me to jer nikad dosad nisam srela osobu kojoj ona nije wow.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests