..najprije & prvo niko ovdje nije nevin osim mene.Bara huda » wrote: E, sjetilo me jednog vica.
Seta tata sa malim sinom i prodje zgodna zenska kraj njih. Tati se omakne..
-auu, kakva zgodna picka!
Mali pocne
- tata, tata, sta si rekao, tata?
-ma nista, rekao sam kakva zgodna pticica
-a jel pticica ima sareno preje?
-ima, sine, sareno
-a jel pticica lijepo pjeva?
- da, lijepo pjeva
-a jel ta pticica bude imala svoje pticice kad naraste?
-bude, sine, imat ce svoje pticice
- a te pticice od pticice, hoce li one imati svoje pticice kad narastu?
- hoce sine, i one ce imati pticice
- a pticice od pticica od pticice, hoce li i one imati pticice?
-picka sam rekao sine, picka.
![]()
Unda, bog s tobom, di si nagazio nodensa stiklom u pleksus
umjesto fino, polako, obazrivo.. pa znas da je covjek nevin.
svi ste vi presutjeli kad vam je nodens rekao da ste grijesni. osim, zapisano je, mene..
zatim (ko je ono ovdje grintao sta uvijek samo kazem..prvo, a nikako da kazem drugo, trece, itd..), nije on bas tako meskinjast, a niti sam ga nastiklio, niti otoljagio..
onda, malo sam razocaran jer sam mislio da ce barem u petoj recenici spomenut..zasto..a on odmah skoro.
nadalje, osim tvog vica
ok, necu sad prepricavat, sto puta sam je vec prepricao..
ali, da ne idem sad na drugi topik, pao mi je na pamet i jedan vic dok sam citao tamo na euklidivom rodjendanu kako pjescana danas ili..jucer je to bilo, ispunjava zelje..tj, na euklida je mislila, jel.
onaj vic o dobrom vilenjaku koji ide svijetom i ispunjava zelje, ali ima jedan uvjet i to kaze covjeku koji se zatekao na putu u sumi.
vic zavrsava tako da taj, jel, vilenjak, gladi ovoga po glavi i kaze mu..a jos u vilenjake vjerujes?
i, kao zadnje, najvise me brine sto sam izgleda potjerao sa topika bo derek. mislim, ono je bila sala..pokusaj sale barem, ali nije valjda da je ispalo istinito, pa joj je sad neugodno?