Gubljenje nevinosti

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Apr 2013, 22:47

Bara huda » wrote: E, sjetilo me jednog vica.

Seta tata sa malim sinom i prodje zgodna zenska kraj njih. Tati se omakne..
-auu, kakva zgodna picka!
Mali pocne
- tata, tata, sta si rekao, tata?
-ma nista, rekao sam kakva zgodna pticica
-a jel pticica ima sareno preje?
-ima, sine, sareno
-a jel pticica lijepo pjeva?
- da, lijepo pjeva
-a jel ta pticica bude imala svoje pticice kad naraste?
-bude, sine, imat ce svoje pticice
- a te pticice od pticice, hoce li one imati svoje pticice kad narastu?
- hoce sine, i one ce imati pticice
- a pticice od pticica od pticice, hoce li i one imati pticice?
-picka sam rekao sine, picka.
:D

Unda, bog s tobom, di si nagazio nodensa stiklom u pleksus :eek:
umjesto fino, polako, obazrivo.. pa znas da je covjek nevin. :zecoD:
..najprije & prvo niko ovdje nije nevin osim mene. :D
svi ste vi presutjeli kad vam je nodens rekao da ste grijesni. osim, zapisano je, mene.. :D

zatim (ko je ono ovdje grintao sta uvijek samo kazem..prvo, a nikako da kazem drugo, trece, itd..), nije on bas tako meskinjast, a niti sam ga nastiklio, niti otoljagio..

onda, malo sam razocaran jer sam mislio da ce barem u petoj recenici spomenut..zasto..a on odmah skoro. :D

nadalje, osim tvog vica :D, mene stalno vuce ovo sto nodens pise i otvara, na onu kad je cer isla sa cacom doma, vracali se u selo sa sajma, a ona zedna, oce pit..oce pa oce, a vode nema..
ok, necu sad prepricavat, sto puta sam je vec prepricao..

ali, da ne idem sad na drugi topik, pao mi je na pamet i jedan vic dok sam citao tamo na euklidivom rodjendanu kako pjescana danas ili..jucer je to bilo, ispunjava zelje..tj, na euklida je mislila, jel.
onaj vic o dobrom vilenjaku koji ide svijetom i ispunjava zelje, ali ima jedan uvjet i to kaze covjeku koji se zatekao na putu u sumi.
vic zavrsava tako da taj, jel, vilenjak, gladi ovoga po glavi i kaze mu..a jos u vilenjake vjerujes? :cerek:

i, kao zadnje, najvise me brine sto sam izgleda potjerao sa topika bo derek. mislim, ono je bila sala..pokusaj sale barem, ali nije valjda da je ispalo istinito, pa joj je sad neugodno? :rolleyes: :zubo:

Bara huda

Post 02 Apr 2013, 23:44

..a unda » wrote: ..najprije & prvo niko ovdje nije nevin osim mene. :D
svi ste vi presutjeli kad vam je nodens rekao da ste grijesni. osim, zapisano je, mene.. :D

zatim (ko je ono ovdje grintao sta uvijek samo kazem..prvo, a nikako da kazem drugo, trece, itd..), nije on bas tako meskinjast, a niti sam ga nastiklio, niti otoljagio..

onda, malo sam razocaran jer sam mislio da ce barem u petoj recenici spomenut..zasto..a on odmah skoro. :D

nadalje, osim tvog vica :D, mene stalno vuce ovo sto nodens pise i otvara, na onu kad je cer isla sa cacom doma, vracali se u selo sa sajma, a ona zedna, oce pit..oce pa oce, a vode nema..
ok, necu sad prepricavat, sto puta sam je vec prepricao..

ali, da ne idem sad na drugi topik, pao mi je na pamet i jedan vic dok sam citao tamo na euklidivom rodjendanu kako pjescana danas ili..jucer je to bilo, ispunjava zelje..tj, na euklida je mislila, jel.
onaj vic o dobrom vilenjaku koji ide svijetom i ispunjava zelje, ali ima jedan uvjet i to kaze covjeku koji se zatekao na putu u sumi.
vic zavrsava tako da taj, jel, vilenjak, gladi ovoga po glavi i kaze mu..a jos u vilenjake vjerujes? :cerek:

i, kao zadnje, najvise me brine sto sam izgleda potjerao sa topika bo derek. mislim, ono je bila sala..pokusaj sale barem, ali nije valjda da je ispalo istinito, pa joj je sad neugodno? :rolleyes: :zubo:

Ajde daj ta dva, ja ne znam nijedan.
Znam pjesmu kako se cer zali mami da joj je zima, mjescina uprla a njoj hladno, pa joj mama nudi rubac, ona ne bi, pa joj nudi cizme, nece cura ni cizme a onda joj mama predlozi muza i vis vraga, cura oce bas to. :D
Kakav je ovaj sa zedji? I sta je vilenjak trazio za ispunjenje zelje? :ne zna:

Citam nodensa i kako je sklon ekstremima pa si mislim...dobro da je on na toj nejebackoj strani. Zamisli da se jedno jutro probudi kao Nodens suprotnog predznaka od sadasnjeg a jednake ekstremnosti i pocne vikat...picku, picku, kraljestvo za picku. Koji bi to susur bio. :zvrko:
..a unda
Undaminator

Post 03 Apr 2013, 00:05

Bara huda » wrote:..

Citam nodensa i kako je sklon ekstremima pa si mislim...dobro da je on na toj nejebackoj strani. Zamisli da se jedno jutro probudi kao Nodens suprotnog predznaka od sadasnjeg a jednake ekstremnosti i pocne vikat...picku, picku, kraljestvo za picku. Koji bi to susur bio. :zvrko:
:zubo: :zubo:

ma znas ih, ali..evo..negdje sam ih nasao, ali nezgodni za kvotanje, pa sam ih malo editirao..

dakle, caca i cer vracali sa sajma iz ..sinja? a bilo vruce. i sad, odaju oni do svog sela, odaju i kaze cer caci..
- caca, ja sam zedna.
- cerce moja, nema vode.
- ali caca ja sam zedna.
- ali cerce nama vode.
- caca, a kad sam ja zedna.
- a ceri moja, a kad nema vode.
- ali caca, ja ocu pit.
- a ti, cerce, onda pij..
- ali caca, nema vode..
- a ti nemoj pit..
- ali ja sam zedna.
- a ti pij.
- ali nema vode..
- a ti nemoj pit..
- ali ja ocu pit..
- a pa kazem ti, ti pij kad oces.

....

hodao neki covjek sumom u predvecerje i na sumskom puteljku pred njim iskoci jedna spodoba..onako, nabrijana nekako, jel.
ovaj split malo se prestrasi, ustukne, jel, a spodoba ce njemu..

- ne boj se. ja sam dobri vilenjak, idem svijetom i ispunjavam ljudima zelje.

jos uvijek zatecen, covjek gleda ovog i upita ga.. kako to? daj pusti me da idem svojim putem..

- pa eto...ja sam dobri vilenjak, idem svijetom i ispunjavam ljudima zelje, neces valjda reci da nemas nijednu zelju?

..malo se smiri ovaj covjek i jest..malo razmisli i ima, ima dosta zelja, kako da nema..

- paaa..

-..eto, vidis da imas, a ja sam dobri vilenjak idem svijetom i ispunjavam ljudima zelje..hoces da ti ispunim koju?

- paa, bih, ako moze..

- naravno da moze, ja sam dobri vilenjak idem svijetom, bla, bla..ali, prije nego sto ti ispunim zelju, morat ces mi nesto napravit zauzvrat.

-..a sta to?

- morat ces mi dobro popusit.

opet se covjek iznenadi i kaze spodobi..

- cuo sam za vilenjake, ali jos nikad nisam cuo da treba nekom vilenjaku popusit da bi mu se ispunila zelja.

- cuj, ti kako hoces. ja sam dobri vilenjak, idem svijetom i ispunjavam zelje, ispunit cu i tebi, ali moras mi prije dobro popusit. sad, eto..kako god zelis.

-gleda covjek oko sebe..suma, nigdje nikog, dvoumi se, razmislja..gleda oko sebe i misli..ma daj, idem mu popusit, nema nikog, niko me nece vidjet, a ispunt ce mi zelju i kaze..

- aj, dobro..

klekne covjek, spodoba skine gace i navali ovaj svojski, a spodoba ga miluje po glavi i upita..

- ..reci, a koliko ti ono imas godina.

- ..mlm, mlmum, 45..

- 45 kazes? ..rece spodoba njezno milujuci i gladeci ovoga po glavi.. i jos uvijek u vilenjake vjerujes?

:zubo: ..pjescana, sori, ali sta cu sad, ubi me.. :D
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 03 Apr 2013, 00:07

nodens » wrote:
:ne zna: A zašto misliš da ja to ne razumijem? Nije ni meni bitno danas štošta od onog čega se sjećam kad sam imao, recimo, šest godina. No to što mi nije 'bitno' danas, ne znači da ne može biti interesantno za razmišljanje. Jbt, nikom to ništa nije bitno, a svi se upeli odgovarat, samo ne o tome što sam pitao, nego o onom što vi mislite da bi meni trebalo biti bitno. :zubo:
A zato što ti vaik ćeraš po istom. A bez rezultata. A ponavljanje postupka bez željenog rezultata...to ti vodi u frustraciju. A. A. A.
Stalno tražiš od nas da ti obrazložimo smisao, dubinu, opišemo širinu i pronalaziš ko fol nove, a uvijek iste, načine kako da tom priđeš, đe da zađeš...a ništa od nas. I onda, kad se to desi po n-ti put, ti opet s tim da je to interesantno za razmišljanje.
Ma niiiije, jebogaja, nije. Vid da se neki već i boje.

To je zato što se meni čini da 'pristup seksu' povlači određene posljedice. Primjerice, i Emericzy, i ti ćete se 'složiti' da ima nešto iščašeno u mom inzistiranju na nebitnim stvarima. Međutua, Emericzy smatra da nije toliko 'bitno' ni ako prevariš muža/ženu, dočim ti možda misliš da je to bitno. A ja ti kažem, da mi je Emericzyjev stav 'logičniji' (koliko god meni osobno bio nelagodan), nego stav ovih kojima je seks zapravo nešto 'jednostavno', ali ipak će raditi drame oko nekakvih prevara. Malo me to podsjeća na onaj esej od Grete Christine kojeg sam ranije linkao, a gdje ona opisuje kako je bila 'pissed off' na svog 'dečka' Davida jer ju je 'varao'. :facepalm: Što je točno njoj pojam 'varanje' značio u tom trenutku, nije mi jasno, a vidim iz njenog tona da ni njoj samoj nije jasno, u retrospektivi.
Men je to stvar laganja. Moraš puno lagat za prikrivanje prevare. To nije način na koji ja želim ostvarivat bilo kakav partnerski odnos (ljubavni, prijateljski, poslovni i sve koji mi već padnu na pamet). Nemam potrebu lagat davežu koji me zaustavi na cesti da bi mi uvalio drugu telefonsku tarifu, a kamoli partneru.
I skroz-naskroz vidim logiku u tom. Čak i ako zanemarim stav da je logikom nemoguće dokučit emocije, objašnjenje mi fercera na svim razinama. Đe je problem? :zubo:

A jesi li kad čula za Coolidgeov efekt? Wiki it. :zubo:
Ja, šta da s njim radim? Sudeć jedino po tome svi bi po cijele dane na redaljkama bili. Neko se želi (i može) kontrolirat više, neko manje. Ja se prilično aktivno trudim suzbit mnoštvo nekih svojih želja, bome i poriva. Štaš, civilizacija traži neke norme, a zauzvrat pruža druge blagodati.

Pa da, vidim da si osviještena i odgovorna, i s onim prvim ste mislili o trudnoći, kondomu itd, sve samim iznimno spontanim i strastvenim stvarima. :zubo:
Je, o njem sam tu i pričala. Moja spontanost nikad nije isključivala kondom. Možda se to tebi čini puno, šta da ja tu radim. Ako ti šta znači, detaljno razmišljanje o svemu je ponekad dovodila do tog da se jebajem tijekom neplodnih dana, sa kondomom, a ovi nesretnici još ni u mene nisu smjeli jelte ejakulirat. E da, sve to još dok pijem pilule.
Da, čak i tad sam mislila šta ako mu pobjegne, kondom pukne, pilula zakaže...: rolleyes: frik sam.

E, da, vic (vidim da je fora, a podržavam foru):
Rodio se Muji sin, došo on u rodilište, sreo doktora i pita kako je mali.
Veli doktor: Mujo, nije dobro, živ je, al...ima tri glave.
Vratio se mujo u selo, svi se sjatili i pitaju ga kako je sin...veli Mujo: ko zmaj!
nodens

Post 03 Apr 2013, 01:44

..a unda » wrote: ..najprije & prvo niko ovdje nije nevin osim mene. :D

Kad sam imao 10 godina, kupili su mi za rođendan onu knjigu '1000 zašto, 1000 zato', uz šeretski osmijeh. :zubo:

Nije ni meni jasno što oni to vide... valjda po onoj logici.... aaa jadničak, nikad pičke vidio. :rofl:

Podsjeća me to malo na onu pjesmu od Ramba Amadeusa... godine kurcu prolaze, a ja još nisam nikad jebo... ne dozvoli sudbo kleta, suva kurca da idem na nebo... :rofl: :rofl:
nodens

Post 03 Apr 2013, 01:54

nina williams » wrote:A zato što ti vaik ćeraš po istom. A bez rezultata. A ponavljanje postupka bez željenog rezultata...to ti vodi u frustraciju. A. A. A.
:cerek: Nemoj da počnem o frustracijama. No, shvatit ćeš ovako. Jesi li kad bila budna cijelu noć, i onda sutra išla na posao? Eeee vidiš, najgore je tamo negdje oko 6-7, tada zbilja želiš tutnuti čačkalice da drže kapke LOL - no, negdje oko 10, nakon kave... jest da i dalje malo ličiš na zombija, ali nisi baš toliko pospan...

nina williams » wrote:Stalno tražiš od nas da ti obrazložimo smisao, dubinu, opišemo širinu i pronalaziš ko fol nove, a uvijek iste, načine kako da tom priđeš, đe da zađeš...a ništa od nas. I onda, kad se to desi po n-ti put, ti opet s tim da je to interesantno za razmišljanje.
Ma niiiije, jebogaja, nije. Vid da se neki već i boje.
:o Moram priznat da mi je iznimno interesantna ta ideja da me se netko čak uspio uplašit. :o

:rofl:

nina williams » wrote:Men je to stvar laganja. Moraš puno lagat za prikrivanje prevare. To nije način na koji ja želim ostvarivat bilo kakav partnerski odnos (ljubavni, prijateljski, poslovni i sve koji mi već padnu na pamet). Nemam potrebu lagat davežu koji me zaustavi na cesti da bi mi uvalio drugu telefonsku tarifu, a kamoli partneru.
I skroz-naskroz vidim logiku u tom. Čak i ako zanemarim stav da je logikom nemoguće dokučit emocije, objašnjenje mi fercera na svim razinama. Đe je problem? :zubo:
U tome što ti možeš htjeti ovo ili ono, no to ne znači da i tvoj 'partner' želi isto to. Dapače, ako ne želi, ako mu je laganje OK, pa naravno da će kao prvo lagati oko toga, tj. tvrditi da je iskren. :zubo:

nina williams » wrote:Ja, šta da s njim radim? Sudeć jedino po tome svi bi po cijele dane na redaljkama bili. Neko se želi (i može) kontrolirat više, neko manje. Ja se prilično aktivno trudim suzbit mnoštvo nekih svojih želja, bome i poriva. Štaš, civilizacija traži neke norme, a zauzvrat pruža druge blagodati.
Coolidgeov efekt je vezan uz *muške* pripadnike neke vrste. Ne znam gdje si pročitala da se on odnosi i na ženske. :rofl:

nina williams » wrote:Je, o njem sam tu i pričala. Moja spontanost nikad nije isključivala kondom. Možda se to tebi čini puno, šta da ja tu radim. Ako ti šta znači, detaljno razmišljanje o svemu je ponekad dovodila do tog da se jebajem tijekom neplodnih dana, sa kondomom, a ovi nesretnici još ni u mene nisu smjeli jelte ejakulirat. E da, sve to još dok pijem pilule.
Da, čak i tad sam mislila šta ako mu pobjegne, kondom pukne, pilula zakaže...: rolleyes: frik sam.
Vidiš, recimo, kako interesantan pasus... :o :zubo:
Beau

Post 03 Apr 2013, 08:43

..a unda » wrote: i, kao zadnje, najvise me brine sto sam izgleda potjerao sa topika bo derek. mislim, ono je bila sala..pokusaj sale barem, ali nije valjda da je ispalo istinito, pa joj je sad neugodno? :rolleyes: :zubo:
:rofl: :facepalm:

a ono, kako da ti rečem...kad si mi onako muški grubo rekao da lažem, pa onda onako muževno srknuo kavu, ja više nisam znala šta je istina, a šta laž. Ono, totalni iznered :cerekava:

i goni se u kruckac, kako možeš mislit da se zbog toga ljutim :gaah:
Beau

Post 03 Apr 2013, 08:54

nodens » wrote:
Jedna forumašica ovdje je napisala da ima 8 godina seksualnog iskustva, tj. 10 ako računaš razne oralce itd. :ne zna: Pa pitaj nju, zašto se nije bojala kite u ustima, a jest kite na onom drugom ili trećem mjestu, nisam pitao za detalje. :zu bo:

I ne razumijem što se točno tome čudiš, pa to je posljednja moda u americi, ono osnovnoškolskim curama to dođe pod 'normalno' da puše karu svojim dečkima, ali jasno da neće baš 'tamo', jer je to opasno i nije još za njihov uzrast. :zu bo:
Zajebavala sam se kad sam rekla da želim shvatiti taj mentalni sklop.

Ne čudim se ja tome na način da tragam za objašnjenjem :zubo:

Nego kao što ne kužim kako netko može volit cajke. Ili bit zaljubljen u undu :ne zna:
A zapravo uopće ne želim da mi se pojasni :D
Bara huda wrote: Znam pjesmu kako se cer zali mami da joj je zima, mjescina uprla a njoj hladno, pa joj mama nudi rubac, ona ne bi, pa joj nudi cizme, nece cura ni cizme a onda joj mama predlozi muza i vis vraga, cura oce bas to. :D
Ne znam tu. Ali znam kad se ćer mami žali da ju svrbi pikica, mama joj nudi slamku, tetka joj nudi četku, ništa ne pomaže. Onda ode do Jure, pa joj on ponudi nešto, i viš vraga baš to je pomoglo :zubo: :facepalm:
nodens

Post 03 Apr 2013, 09:10

BoDerek » wrote: Ne znam tu. Ali znam kad se ćer mami žali da ju svrbi pikica, mama joj nudi slamku, tetka joj nudi četku, ništa ne pomaže. Onda ode do Jure, pa joj on ponudi nešto, i viš vraga baš to je pomoglo :zubo: :facepalm:
To je jedan od prvih prostih viceva koje sam čuo :rofl:

A paz' kakve stihove je sklepavao Puškin:

Prošetah večeri ja neke
U naš šumarak preko njiva.
Pod hrastićem nadomak rijeke
Tad spazih Natašu gdje sniva.
I slušajte me dalje dečki.
Prikradem joj se poskrivećki,
Dva poljupca joj smjelo dadoh,
A ona uzdahnu ležećki,
Porumeni joj lišce mlado;
Tad treći cjelov primi cura,
No nikako da dođe k svijesti,
Tad njoj ugurao sam kurac –
Tek istom tu se poče tresti.

Beau

Post 03 Apr 2013, 09:16

ja ne znam jesam li imala kojih pet, šest godina kad sam čula taj vic :cerek:

Puškin :rofl: :rofl: :S
Margarita

Post 03 Apr 2013, 09:52

BoDerek » wrote: Zajebavala sam se kad sam rekla da želim shvatiti taj mentalni sklop.

Ne čudim se ja tome na način da tragam za objašnjenjem :zubo:

Nego kao što ne kužim kako netko može volit cajke. Ili bit zaljubljen u undu :ne zna:
A zapravo uopće ne želim da mi se pojasni :D

Ne znam tu. Ali znam kad se ćer mami žali da ju svrbi pikica, mama joj nudi slamku, tetka joj nudi četku, ništa ne pomaže. Onda ode do Jure, pa joj on ponudi nešto, i viš vraga baš to je pomoglo :zubo: :facepalm:
Čobanica Mara napunila 15 godina i počelo je nešto strašno svrbjeti između nogu. Otiđe kod popa ispovjedi se i upita ga za savjet. Pop onako u nedoumici što da joj kaže izvali da joj se između nogu uvukla muha koja se moškolji nebi li se oslobodila, zato je to svrbi. Neka nađe nekog da joj istjera tu muhu i sve će biti u redu.

A zašto mi vi velečasni ne istjerate tu muhu, sramežljivo ga upita ona. A ne, ne, nikako ja sam svećenik, meni je to zabranjeno, nego nađi ti nekog u selu tko će ti to uraditi, pouči je on.

Na puto do kuće sretne Mara Juru gdje kopa. Objasni mu u čemu je problem, ali joj on odbije pomoći pod izgovorom da je previše star za takve stvari. Malo dalje sretne Matu gdje ore. Međutim ni on joj nije mogao pomoći jer mu je žena bila tu.

Kad je došla kući pošalje je majka na planinu da čuva ovce. Kad gore čobanin Janko, ko od brda odbvaljen, 20 godina, odmah doleti do nje.

Kako si Maro. Pa nisam baš najbolje kaže Mara i objasni mu problem sa muhom. Ih, dobro da si se meni obratila, ja sam stručnjak za takve stvari. Skini se naredi joj on. Jel sve, sramežljivo će ona. Sve, odlučno će on.

Počne se Mara skidati, gleda joj on sise i sve mu se brkovi smješe. Kad se skinula, naredi joj da legne i raširi noge. Ona ga posluša. Skroz ih raširi, podvikne on. Ona ih jadna skroz raskopeći.

Uto i on skine gaće, čućne, posere se i kaže: Ako je ovo ne istjera ne znam šta će.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beau

Post 03 Apr 2013, 10:06

:lol:

Bože, kako tužna priča :zecocry:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 03 Apr 2013, 10:40

A u kua...

'if you fall, i'll be there' (floor)
elma

Post 03 Apr 2013, 10:45

:rofl: :rofl: :rofl:
Blesava

Post 03 Apr 2013, 17:52

nodens » wrote:
:o Moram priznat da mi je iznimno interesantna ta ideja da me se netko čak uspio uplašit. :o
Dakle... iako ima straha da negdje čuči kakva skrivena F dg. :zec: :zubo: , u ovom kontekstu možda strah baš i nije najprimjerenija riječ. Stoga evo kratkog objašnjenja: meni bi, naime, u tvom društvu bilo u najmanju ruku - nelagodno.

Mislim, uz sva tvoja pitanja, podpitanja, uz sve tvoje zašto, kako, koliko i kada, uz sve tvoje 'zanimljivo, interesantno' komentare, vjerojatno bih se osjećala a) kao na policijskom ispitivanju; i/ili b) kao da sa mnom nešto nije ok (što naprosto ne može bit' slučaj :raspa: ).

Druga je stvar što mi ne bi palo na pamet upustiti se u išta intimnije od rukovanja s nekim tko sve secira do mjere do koje to činiš ti.
Naime, ne želim ni zamisliti situaciju u kojoj se stanovite snošajne (pred)radnje svakih 14 sekundi prekidaju s pitanjima tipa "ček, a zašto si me poljubila baš ovdje, a ne 3 cm lijevo?", "zašto si desnu nogu stavila ovako, a ne onako", "zašto si sad rekla 'mmmmm', a ne 'ahhh...'", "reci mi o čemu sad razmišljaš...", "vidiš, zanimljiva je ta tvoja potreba da me dodirneš ovako/ovdje, a ne onako/tamo...".

Kad nešto poput takvog užitka počinje ličiti na neuspješno parkiranje ili istražne radnje... piši kući, propalo je.... :ne zna:
nodens

Post 03 Apr 2013, 20:18

Blesava » wrote:Dakle... iako ima straha da negdje čuči kakva skrivena F dg. :zec: :zubo: , u ovom kontekstu možda strah baš i nije najprimjerenija riječ. Stoga evo kratkog objašnjenja: meni bi, naime, u tvom društvu bilo u najmanju ruku - nelagodno.

Mislim, uz sva tvoja pitanja, podpitanja, uz sve tvoje zašto, kako, koliko i kada, uz sve tvoje 'zanimljivo, interesantno' komentare, vjerojatno bih se osjećala a) kao na policijskom ispitivanju; i/ili b) kao da sa mnom nešto nije ok (što naprosto ne može bit' slučaj :raspa: ).

Druga je stvar što mi ne bi palo na pamet upustiti se u išta intimnije od rukovanja s nekim tko sve secira do mjere do koje to činiš ti.
Naime, ne želim ni zamisliti situaciju u kojoj se stanovite snošajne (pred)radnje svakih 14 sekundi prekidaju s pitanjima tipa "ček, a zašto si me poljubila baš ovdje, a ne 3 cm lijevo?", "zašto si desnu nogu stavila ovako, a ne onako", "zašto si sad rekla 'mmmmm', a ne 'ahhh...'", "reci mi o čemu sad razmišljaš...", "vidiš, zanimljiva je ta tvoja potreba da me dodirneš ovako/ovdje, a ne onako/tamo...".

Kad nešto poput takvog užitka počinje ličiti na neuspješno parkiranje ili istražne radnje... piši kući, propalo je.... :ne zna:
:zubo:

Evo još malo Puškina:

Istomina i Orlov goli
U postelji su ležali,
No poraz generala boli,
I kako da ga prežali!
Ne da se dragi toga stidi –
Njoj mikroskop je trebao
Tek zato, veli: 'Da se vidi
Čim si me, dragi, jebao'
Blesava

Post 03 Apr 2013, 21:18

nodens » wrote:

Evo još malo Puškina:

Istomina i Orlov goli
U postelji su ležali,
No poraz generala boli,
I kako da ga prežali!
Njoj mikroskop je trebao
Čim si me, dragi, jebao'
Nisam sigurna da smo se razumjeli: nisam pisala o malom pimpeku, nego o ubijenoj želji.
Valjda je jasno da jedno s drugim nema nikakve veze :kava:
nodens

Post 03 Apr 2013, 21:34

Blesava » wrote: Nisam sigurna da smo se razumjeli: nisam pisala o malom pimpeku, nego o ubijenoj želji.
Valjda je jasno da jedno s drugim nema nikakve veze :kava:
Vidiš onog zubu na početku? Taj zubo je bio komentar na tvoj post. :rofl:

Ovo dalje je još malo Puškina, slučajno je u istom postu.... :raspa:
Perzefona

Post 03 Apr 2013, 21:43

Toliko je loš da sve ne vjerujem da je Puškin.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Blesava

Post 03 Apr 2013, 21:50

nodens » wrote:
Vidiš onog zubu na početku? Taj zubo je bio komentar na tvoj post. :rofl:
Zato sam i napisala da nisam sigurna. :D
Ovo dalje je još malo Puškina, slučajno je u istom postu.... :raspa:
Ok, to je bio Puskin... Kad ces pocet sa stihovima iz Crven bana? :zubo:
Bara huda

Post 03 Apr 2013, 22:04

nodens » wrote:

Evo još malo Puškina:

Istomina i Orlov goli
U postelji su ležali,
No poraz generala boli,
I kako da ga prežali!
Njoj mikroskop je trebao
Čim si me, dragi, jebao'
Eto, skoro si ispo lud u glavu umjesto da si odmah rekao u kojem grmu lezi :zecohop:

Elem, ako ja dobro slazem plocice u mozaik ( btw, imat cu pitanje u vezi plocica na domacinstvu pa ako tko ima interesa neka slobodno navrati :lux: ), tvoji psihicki problemi neimanja seksa imaju uzrok u...da tako kazem...maloj kvaniteti muske snage. :D

To bi objasnilo zasto tvoja mozebitna cura treba bit nevina i bez dodira (i iskustva pusackog ili bilo kakvog) s drugim primjercima muskosti jer ne bi mogla usporedjivati.
Ujedno objasnjava i smijeh da se tebe treba bojati, barem u tom 'seksualno napadalackom' smjeru.

Ti se jednostavno ne usudis upustiti u emocionalnu vezu s curom jer te strah kakve ce posljedice na vezu imati tvoja sposobnost pruzanja zadovoljstva sto se tice seksualnog dijela veze. Koju povezujes s velicinom.
Duljinom.
Duzinom.
Pimpekom.
I onda se bojis da ce, nakon nekog vremena, krenuti plivati hmmm...u drugim vodama. :D
Sto bi tesko podnio.
Eto.

E sad, ako je moja teorija tocna, ne znam sto bih ti utjesno rekla. :ne zna:
Mislim, nisam imala posla s ekstremima ni u jednom smjeru da bih mogla decidirano tvrditi kako velicina nije vazna. A pretpostavljam da ti smatras sebe ekstremom, kad vec spominjes mikroskop u pjesmi. :D

Ali eventualni defekt na jednoj strani mozes nadoknaditi na nekim drugim poljima.
Pri cemu je prva stavka...ne biti pain in the ass.
A ovdje na topicu si kanda vukao na tu stranu. :D

Ajde reci...kolko sam % pogodila? :misli: :ne zna:
nodens

Post 03 Apr 2013, 22:23

Perzefona » wrote:Toliko je loš da sve ne vjerujem da je Puškin.
Nekak' zamišljam da 'takve' pjesme puno izgube kod prijevoda... :zubo:
nodens

Post 03 Apr 2013, 22:27

Bara huda » wrote: Eto, skoro si ispo lud u glavu umjesto da si odmah rekao u kojem grmu lezi :zecohop:

Elem, ako ja dobro slazem plocice u mozaik ( btw, imat cu pitanje u vezi plocica na domacinstvu pa ako tko ima interesa neka slobodno navrati :lux: ), tvoji psihicki problemi neimanja seksa imaju uzrok u...da tako kazem...maloj kvaniteti muske snage. :D

To bi objasnilo zasto tvoja mozebitna cura treba bit nevina i bez dodira (i iskustva pusackog ili bilo kakvog) s drugim primjercima muskosti jer ne bi mogla usporedjivati.
Ujedno objasnjava i smijeh da se tebe treba bojati, barem u tom 'seksualno napadalackom' smjeru.

Ti se jednostavno ne usudis upustiti u emocionalnu vezu s curom jer te strah kakve ce posljedice na vezu imati tvoja sposobnost pruzanja zadovoljstva sto se tice seksualnog dijela veze. Koju povezujes s velicinom.
Duljinom.
Duzinom.
Pimpekom.
I onda se bojis da ce, nakon nekog vremena, krenuti plivati hmmm...u drugim vodama. :D
Sto bi tesko podnio.
Eto.

E sad, ako je moja teorija tocna, ne znam sto bih ti utjesno rekla. :ne zna:
Mislim, nisam imala posla s ekstremima ni u jednom smjeru da bih mogla decidirano tvrditi kako velicina nije vazna. A pretpostavljam da ti smatras sebe ekstremom, kad vec spominjes mikroskop u pjesmi. :D

Ali eventualni defekt na jednoj strani mozes nadoknaditi na nekim drugim poljima.
Pri cemu je prva stavka...ne biti pain in the ass.
A ovdje na topicu si kanda vukao na tu stranu. :D

Ajde reci...kolko sam % pogodila? :misli: :ne zna:
1/2 za trud. :rofl:
Eks

Post 03 Apr 2013, 22:30

Poše, Baro, pa nijedan neće pravilno odgovorit na to pitanje. Osim ekstrema jedne i druge vrste. Mikropenis bi objasnio neke stvari, doduše, ali ono, baš mikro. :zubo:
Bara huda

Post 03 Apr 2013, 22:34

nodens » wrote:
1/2 za trud. :rofl:
Znaci, duljina kurca nije problem.
A onda nista. :ne zna:
Ostali, zanemarite post.
Ti se bakci kako znas. :D
  • Information