Zekoslawa » wrote:Eksačo, stara si, nemaš živaca za pizdarije i to je baš super. Šta sad oš, šta ne valja u tome?
Mogu ja sad malo leći na kauč? Naime, ozbiljno pitanje. Stalni posjetitelji trkelja sjetit će se moje nedavne nesvjestice u jednom urbanom klubu. E pa... Ooops, I did it again. Skoro. Naime, nije bilo mjesta za sjedenje u busu, nas jedno petanest morali smo stajati na nogama, a nisam mogla čekati idući, već sam preskočila jedan prije u nadi da će biti mjesta. I uglavnom, nakon nekih manje od pola sata mene spopadoše uobičajeni simptomi - znojenje, vrtoglavica, panika da ću se sad srušiti i obrukat se i tko zna kako ću pasti i koga ću putem pokupiti i u što ću opizditi glavom, ili će me pak spopasti povraćanje, pa će to svima ići na živce (imam dugu povijest povraćanja u prijevoznim sredstvima)... U zadnji tren uspjela sam umoliti nekoga da mi da malo mjesta da sjednem, inače bih se opet bila onesvijestila.
Ovo više nije slučajno. Dakle, pitanje glasi: socijalna fobija, agorafobija, koji vrag? I drugo, je li vrijeme za šrinka, ovo me pomalo već plaši.

..srink, mozda, ali ne za te simptome.
ok, ne znam ko sve smije pisat recepte za antidepresive, ali ne treba ti ni to sad.
ono sto ti prvo treba je jdna dobra..kks..kompletna krvna slika. ono, na taste, malo vidjet zeljeza, elektroilite neke i tako to. jasno sa urinokultiricom isto..
mislim, jel ti se jede..ne znam.. puding s kiselim krastavcima, picom i soparnikom? ne jede? ok, trudna nisi..
dakle, ja bih to kao prvo savjetovao, a kao predprvo, tj umedjuvremenu..kave baci. cigarete isto..ili ih barem smanjit na nekoliko na dan. papat ko beba..svako cetri sata nestu u kljun i zvakat, srkat, grist..nek radi malo mandibula.
ne se samonervirat previse, jer dan ima dvajstcetri sata, jebiga, a sto je najbolje, niko nije nezamjenjiv. spavanje isto uredit..na silu uredit. i, ostavit dnevnog vremena za sebe,a i za ljude uzivo, za prosetat, izac iz kuce.
dnevnog sam rekao, ne nocnog.. nema onlajn nocarenja i mijenjanja ritmova dan za noc..nemas ti vise dvajst godina..
eto, malo uredit zivot, papat, spavat, organizirat se i sve ce bit ok.
znam, znam, nije lako..ali, ako mos nac za neko vrijeme nekog dobrog samaricanina koji ce ti bit pri ruci, ono, skuvat pasta sutu, napravit caj, ono, opsluzit tu i tamo..ne mora sad to bit di kaprijo neki..
eto..