Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Mulica

Post 27 Sep 2011, 23:58

ja živim u zgradi di su uglavnom normalni ljudi...ima psihaša, al u malom broju! :s

ali...moji prvi susjedi imaju ćer, koja je ok, draga mi je cura, malo mlađa od mene, učila sam je matišu...
ali ona ne zna normalno zatvorit jebena vrata od stana! NE ZNA!!! :gaah:

ona izađe iz stana i umisto da normalno zatvori vrata za sobom, onda ih zalupi! da, zalupi, doslovno! :mad: ista stvar i kad ulazi u stan! a nije ljuta ni bijesna ni ništa! i njenima doma to očito ne smeta jer joj nikad niko ništa ne govori! a mi doma ludimo! ja kad sjedim na kauču, od ulaznih vrata u stan sam udaljena nekih 5 metara, dijele me samo jdna staklena vrata od njih...sve čujem što se događa na hodniku, a njeno lupanje čujem ko da mi lupa isprid nosa! :gaah:

i to je tek nedavno počelo, kad su stavili onu spužvicu na jebena vrata! pa ih ne mogu normalno zatvorit...ma, zapravo mogu, samo ih triba uhvatit za kvaku i jače potegnit, da se spužva stisne i da se brava zabravi...votevr :rolleyes:

al ne, ona zalupi! :s i zadnjih dana mi doma samo kolutamo očima i opsujemo u bradu kad ova zalupi vratima...a to bude po 5-6 puta dnevno!

danas sam bila sama doma, mirno sidila, gledala tv i čula nju di izlazi iz stana i svom forcom opizdi onim vratima!
zaderala sam se na sav glas 'JEBEMU MATER, DAJ TA JEBENA VRATA ZATVORI JEDNOM KAKO TRIBA!!!'

moram reć da čitavo popodne nije zalupila vratima! a čula sam je di dolazi doma! :raspa:

eto...bila sam kratka! :rofl:

meg ti je glupa!!! :xlux:
Eks

Post 28 Sep 2011, 00:01

Na mojim susjedima tako nešto ne pali. Jedna pljuje i iskašljava cijele dane (pušač kroner), jedni puštaju narodnjake ili tehno do pet ujutro (srećom, ti ne žive stalno tu), jedan urla na mobitel i na svog gazdu (podstanar) i ti razgovori znaju potrajat do duboko u noć, jedna pušta glazbu na kompu i zvukove msn-a baš kad moram učiti... jedan je bacao stolice kroz prozor.. mogu ja nastavit niz. Sad me živciraju samo ponekad. Otupiš. :kava:
Pješčana

Post 28 Sep 2011, 00:04

u jednom trenutku mog života, živjela sam s cimericom koja je stupala po stanu, lupala vratima, lupala vratima kuhinjskih ormarića, derala se na mobitel/svog dečka, na sebe.
i odgovor da su Zadranke takve- temperametne je zauvijek zaljepio jedan :rolleyes: na njihov folder u mom umu.
kad su došli gazde zamoliti je da se sabere i poštuje vrata stana, nadurila se.
s obzirom da si nismo bile ni dobre ni bliske, nego smo dijelile stan to kratko vrijeme, nemam pojma di je i što ima s njom, ali ja sam od tada razvila korištenje čepića za uši
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Mulica

Post 28 Sep 2011, 00:05

još nešto, općenito mi svaki dan moj instruktor diže živac, to je već uobičajeno, na njega sam skoro i oguglala i na njegove jebene glupe komentare, komentar na svaku jebenu žensku koja prođe preko semafora (ala, cila sam ti tip top, ala koje sise, ala kako sam se sredila, ala koja glupača... :rolleyes:),komentar na svaku moju grešku i svako moje pitanje...

no...danas ja vozim kroz križanje, skrećem lijevo i čekam na sred križanja da mi bude slobodan prolaz, a iz suprotnog smjera dolazi motor koji nije imao upaljen žmigavac (što bi značilo da ide naprid), ja sam čekala njega da prođe...ali ispalo je da i on ide livo i da sam već mogla proć kroz semafor! naravno,kad sam skužila da ide livo, samo sam promrmljala sebi u bradu 'konju glupi' dok je moj dragi instruktor :cerek: izvukao glavu kroz prozor i čoviku koji je sidia na motoru, doslovno 3 metra od nas, izdera 'daj barem žmigavac lapane jedan kretenski, jebat ću ti mater u usta!' :cerek: :s

čovik je u šoku stajao i gleda njega, mene i auto! :D ja sam u šoku gledala pred sebe! :D

imam super instruktora! :cerek:

svaki dan mi bar 3 puta kaže 'aj ne seri'! prije sam mu govorila da ne komunicira tako sa mnom,sad mu govorim 'neću, nemoj ni ti'! :D
mislim da sam zaljubiTa u njega! :Placebo:

što vama diže šifce?
Eks

Post 28 Sep 2011, 00:07

Pješčana » wrote: i odgovor da su Zadranke takve- temperametne je zauvijek zaljepio jedan :rolleyes: na njihov folder u mom umu.
:eek:
Ti inače sudiš cijelo selo po najluđem? :rofl:
Mulica

Post 28 Sep 2011, 00:14

jao, cimerice! čega sam se sve nasušala oko toga! :rofl:
ex_anais » wrote:Na mojim susjedima tako nešto ne pali. Jedna pljuje i iskašljava cijele dane (pušač kroner), jedni puštaju narodnjake ili tehno do pet ujutro (srećom, ti ne žive stalno tu), jedan urla na mobitel i na svog gazdu (podstanar) i ti razgovori znaju potrajat do duboko u noć, jedna pušta glazbu na kompu i zvukove msn-a baš kad moram učiti... jedan je bacao stolice kroz prozor.. mogu ja nastavit niz. Sad me živciraju samo ponekad. Otupiš. :kava:
jedan neodgojeni seljačić, kojemu je mater kurva (ovo ne govorim kao uvredu, već kao njeno zanimanje :rofl:) je svako jutro kupovao pecivo u pekari kraj zgrade, jeo bi ga putem u stan! onaj papir bi redovito bacio negdi po portunu di stigne...kad pojede pecivo, jel! također, isto je radio sa bonovima! on je jedini na mom katu bio na tomatu (znam da ostali susidi nisu) i bon bi redovito bacio pred moja vrata!
kad sam kužila da je to on, prošla sam cijeli portun, skupila sve papire iz pekare i njegove tomato bonove i sve mu to stavila pred vrata stana! bila je jedna pristojna hrpa!

više ne baca smeće po portunu! :o

jedan mladi zaljubiti par :love: se redovito svađao, tukao, razbijao po stanu! kad bi se pomirili, ševili bi se na sav glas u boravku (u stan se ulazi odma u boravak) izderavajući se 'kurvo', 'droljo', 'jebi me', 'liži još'...i slično :cerek: vikendom bi imali tulum u stanu!
nakon par mjeseci od njihova useljenja, zvali smo vlasnika stana! čovik je došao iz 300km udaljenog grada i izbacio ovo dvoje iz stana! :D
Eks

Post 28 Sep 2011, 00:21

:rofl:

Inače, ovoj što hračka cijele dane dok je još bila mlada penzionerka (sad je nešto starija) susjed s gornjeg kata je morao skupljati lišće po krovu (ima niski krov). Onda bi ga mi vidili s prozora, jadan mršav i pogrbljen bi šetao s mačkama na krovu. :o Htjela ga je i oženiti. Nije se dao. To je taj što podstanar urla na njega.
baja

Post 28 Sep 2011, 09:44

ja se tek privikavam životu u zgradim, opet
nisam još uočila problematične susjede ali ne sumnjam da će se naći koji :D
zasad me zabavlja promatrati s balkona, dok pušim, kako se ljudi ne znaju parkirati :D
i preksinoć sam preneražena slušala dernjavu tinejdžerke na oca :eek:

ot - nažifcirana sam otkako sam oči otvorila :serek:
majstori : :serek:
Gazda

Post 28 Sep 2011, 09:52

Ja ništa ne čujem. Dobro, ja sam uložio u stan da bude kvalitetno izoliran.
Borna Paro
Post 30 Sep 2011, 17:50

Meni smetaju optimisti.Oni ljudi koji se stalno tješe preko drugih.Vjernici frikovi isto.I primitivci.Smetaju me u mom poslu ovdje na zemlji..
Vodena

Post 03 Oct 2011, 22:00

opet jebeni sinusi se upalili. :facepalm:
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 16:48

Kolegica koja mi odnedavno ide na kuki.

Glupa situacija; koristila sam film u razredu koji je njoj totalno glup i sve joj je to glupo i knjiga je glupa i ljudi kojima je taj film dobar nisu normalni i intelignetnim ljudima se taj film nikako ne moze svidjati i sve to u ahaha ihihi ja-se-samo-salim stilu. Da napomenem, nit' je ikad pogledala doticni film nit' je ikada procitala doticnu knjigu. I da, zna da obozavam i film i knjigu. Mrs!! :gaah:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
bliss

Post 07 Oct 2011, 16:49

Sad moraš napisati o kojem filmu/knjizi se radi.
Potjeh

Post 07 Oct 2011, 16:52

Živcira me (ako se to može nazvati živciranjem) što je velika kiša najavljena a kiše neeeeemmma. Ja sam zaboravio kako ta pojava uopće izgleda...
Lord Byron

Post 07 Oct 2011, 16:53

bliss » wrote:Sad moraš napisati o kojem filmu/knjizi se radi.
Ne. Treba napisati o kojoj kolegici se radi. :clint:
bliss

Post 07 Oct 2011, 16:57

Potjeh » wrote:Živcira me (ako se to može nazvati živciranjem) što je velika kiša najavljena a kiše neeeeemmma. Ja sam zaboravio kako ta pojava uopće izgleda...
Kiša pada od ranog jutra i mračno je :tuzni:
Potjeh

Post 07 Oct 2011, 17:01

Šalji. Ja sam poljoprivrednik i meni je potrebnija nego tebi. :D
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 17:07

bliss » wrote:Sad moraš napisati o kojem filmu/knjizi se radi.
Ajd' pogodi. :zubo:
Lord Byron » wrote: Ne. Treba napisati o kojoj kolegici se radi. :clint:
O jednoj sisatoj. :raspa:
The only difference between tattooed and untattooed people is that tattooed people are way cooler and can kick your ass.
bliss

Post 07 Oct 2011, 17:08

LazyFox » wrote: Ajd' pogodi. :zubo:
Nema nikakvog hinta. Ne znam zašto mislim da ciljaš na Twilight. :D
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 17:26

bliss » wrote:Twilight. :D
A ono... :brukica: :D

Ne dirajte mi Twilight!!! :crying:
bliss

Post 07 Oct 2011, 17:31

LazyFox » wrote: A ono... :brukica: :D

Kako sam dobra. :raspa:
Lord Byron

Post 07 Oct 2011, 17:42

LazyFox » wrote:O jednoj sisatoj. :raspa:
Editeditedit: Ne. Treba napisati o kojoj kolegici se radi. :cerek:
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 18:02

Lord Byron » wrote: Editeditedit: Ne. Treba napisati o kojoj kolegici se radi. :cerek:
Evo ti radije broj telefona; 0800-I-AM-A-BITCH. :zubeki:
Megalodona

Post 07 Oct 2011, 18:18

LazyFox » wrote: A ono... :brukica: :D

jesu li imali dopunsku pa si ih išla kaznit? :crying:

pročitala sam sve knjige :zubo:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
LazyFox

Post 07 Oct 2011, 18:26

Megalodona » wrote: jesu li imali dopunsku pa si ih išla kaznit? :crying:

pročitala sam sve knjige :zubo:
Same su trazile. :zubo: Imam 7 kokosi u razredu, pa nam se paslo oci.
  • Information