..sta?
A što si išla na WC aZekoslawa » wrote: Od jutros u 11.30 sjedim za ovim, neću kontati ono kad sam multitaskala kuvajući paštašutu, pričajući na mobitel i usput malo guglajući. Ni dok sam jela guglajući. Ni ono dvaput šta sam otišla na zahod. I znate koliko imam još? Cijelu noć.
A šta se ima bojat kraj tebe ovako šesnog?
Zaboravila sam ti odgovorit na ono pitanje zašto sam stavila zarez iza tvog posta, gore na okruglom. Stavila sam da ga umetneš u svoju rečenicu.
e, kao da u konzuma radi. jos ce jos trazit i da pusap nosi dok prevodi..Karl Jozef » wrote: A što si išla na WC a![]()
a i moglo se proć i bez jela, ko je vidio svaki dan jest. Ne boj se!.
A da.ex anais » wrote: A šta se ima bojat kraj tebe ovako šesnog?
Zaboravila sam ti odgovorit na ono pitanje zašto sam stavila zarez iza tvog posta, gore na okruglom. Stavila sam da ga umetneš u svoju rečenicu.
visa vrsta protiv nize vrste?ex anais » wrote:Inače, jeste čuli da se svađaju Huljići i Remi iz Elementala?
tonci huljic zvan..kju..
Baš, ... to nije ni počelo radit a već i jede, priča na mobitel, ide na WC. :ccc: Neće to tako ić, ne ne...a unda » wrote: e, kao da u konzuma radi. jos ce jos trazit i da pusap nosi dok prevodi..
Vidio sam da je viška jedan interpunkcijski znak.ex anais » wrote: I opet si propustio boldano.
..fali ti jos jedno c.Karl Jozef » wrote: Baš, ... to nije ni počelo radit a već i jede, priča na mobitel, ide na WC. :ccc: Neće to tako ić, ne ne.
Teško je mislit na romantiku, slušat razum i logiku kad si tako mmm dobar
Gospe moja obuci mi bilo to mi dobro stoji
Tako lijepa, držiš svijet u šaci,
na tvoj mig pijuni plešu, ti si kraljevna u bajci
Nemam inspiracije ni za to.
Jesi.Karl Jozef » wrote: Vidio sam da je viška jedan interpunkcijski znak.Jesam trebao štogod drugo uočiti?
You cannot make another post so soon after your last.
..a unda Viewing who is online
Znači nisam šesan.ex anais » wrote: Jesi.
Ne znan ja ništa.
Jesi siguran da želiš moj odgovor? Sjećaš se da si mi rekao da mi je ukus užasan?Karl Jozef » wrote: Znači nisam šesan.![]()
Ne znan ja ništa.
Onda bolje ne, ...ex anais » wrote: Jesi siguran da želiš moj odgovor? Sjećaš se da si mi rekao da mi je ukus užasan?
Ne znam što ovaj smajlić predstavlja. Zeca, lupni se po glavi, ...
Issati, sad si me stvarno naživcirao!Karl Jozef » wrote: Onda bolje ne, ...![]()
Ne znam što ovaj smajlić predstavlja. Zeca, lupni se po glavi, ...
Možda, razmisli, pogledaj drugi put?
Zdravi bili...razigrana mladosti i unda.
Jo sto vas je lipo vidit ovako poletne ko poletarci. Nema sta, bice da mladost cuti proljece u kostima pa se ne da zavarat vanjskim hladnim podrazajima.
Ex, krasno te vidjet ovakvu, bas djelujes vedro.
Karl ko stamen-kamen...mazi i casti kad treba, pika kad mu dodje i jos stigne asikovati.
Majti...ti se malo pripazi, tebe ce cure rastrgati kad se stavis na trziste. Bila tema na forumu o muskima koji peku kolace pa su ispali pozeljni zenici a onda ni oni koji znaju kuhat ne mogu lose proc.
Pod kuhanjem ne smatram umakanje vrecice caja u vrucu vodu nego sufigavanje kapule.
Sta je to dobroga bilo?
Zekoslava....ma vidis da ide to. Pocetnicke djecje bolesti neizvjesnosti cemo zanemarit, prelagano bi bilo bez toga. Kad se priviknes na stres, moci ces multitaskat trkeljajuci i prevodeci istovremeno a usput lakirat nokte.
Sta planiras kupit od prvih para?
Unda...lipo te je vidit.
Nagazila sam autom na rinzol pa mi se ono metalno sto drzi kotac iskrivilo.
Jel to sta smeta za vozit normalno ka da se nista nije desilo? Ili moram ic mehanicaru ili vulkanizeru?
Meni je prva varijanta draza pa ako tko ne zna, neka pise da to nema veze.
Jo sto vas je lipo vidit ovako poletne ko poletarci. Nema sta, bice da mladost cuti proljece u kostima pa se ne da zavarat vanjskim hladnim podrazajima.
Ex, krasno te vidjet ovakvu, bas djelujes vedro.
Karl ko stamen-kamen...mazi i casti kad treba, pika kad mu dodje i jos stigne asikovati.
Majti...ti se malo pripazi, tebe ce cure rastrgati kad se stavis na trziste. Bila tema na forumu o muskima koji peku kolace pa su ispali pozeljni zenici a onda ni oni koji znaju kuhat ne mogu lose proc.
Pod kuhanjem ne smatram umakanje vrecice caja u vrucu vodu nego sufigavanje kapule.
Sta je to dobroga bilo?
Zekoslava....ma vidis da ide to. Pocetnicke djecje bolesti neizvjesnosti cemo zanemarit, prelagano bi bilo bez toga. Kad se priviknes na stres, moci ces multitaskat trkeljajuci i prevodeci istovremeno a usput lakirat nokte.
Sta planiras kupit od prvih para?
Unda...lipo te je vidit.
Jel to sta smeta za vozit normalno ka da se nista nije desilo? Ili moram ic mehanicaru ili vulkanizeru?
bez i, molim, bez i..Bara huda » wrote:Zdravi bili...razigrana mladosti i unda.
..
Jel to sta smeta za vozit normalno ka da se nista nije desilo? Ili moram ic mehanicaru ili vulkanizeru?![]()
nagazila samo? i iskrivila jedno pet centimetara debelog celika?
ne znam sta si iskrivila, ali kako sam ja shvatio, trebalo bi smetat. jedino ako mislis na felgu, ali i to bi trebalo pogledat.
nisi ti samo nagazila ako se felga iskrivila, bilo je tu malo i iz zaleta se popet..valjda visok bio rizol?
-
- Information
-