Naravno, nemaš muda to vratit. Očekivano.MightyMe » wrote: Motion denied.
Poše, jedan benigni nick može ugroziti taštinu, da ne kažem druge stvari.
Naravno, nemaš muda to vratit. Očekivano.MightyMe » wrote: Motion denied.
Poše, koji loš odgovor. And I win.MightyMe » wrote:Poše vas šta van forum može utjecat na osjećaje. A kamoli šta drugo.
Iđen sad leć, faks mi je sutra u 8.
A da moš, bi.MightyMe » wrote:Sad bi ja triba naskočit na ovo, jel?
Šta si me to špijala pa si skužila da je fejs drukčiji
Nema ti Karla pa si na me našo naskakivat?MightyMe » wrote:Zna san ja odma da je sve kod tebe otišlo udesno. a de ze i to.
Ovo mu je pametnije ... vidim i ti se smješkaš.
Jel' se kući vraćaš autoputom il' ideš okolo?MightyMe » wrote: I ne znaš ti kako je to kad na naskočin.

Kako god da se budem vraćao bit će dovoljno blizu. Šta se mene tiče, naravno.Karl Jozef » wrote: Jel' se kući vraćaš autoputom il' ideš okolo?
Ne znam kako idu točno rute, no svejedno. Naskakanje, ... here we go.MightyMe » wrote: Kako god da se budem vraćao bit će dovoljno blizu. Šta se mene tiče, naravno.
Fixed.Karl Jozef wrote: Naskakanje, ... here we go.![]()
Molim da se ovo negdi zapiše zlatnim slovima.
Budalo, pa to je jer sam se smijala. I nis moga ništa bolje smislit?MightyMe » wrote:Jel se to rugaš mojoj govornoj mani?
Molim da se ovo negdi zapiše zlatnim slovima.
Plaćem. :![]()
Tiš mi posebno platit.Karl Jozef » wrote: Majti na Macu.
Poše, stvarno nemaš ništa bolje.MightyMe wrote: Daj molin te nauči macu razliku između č i ć.![]()
Karl je viši od mene, veći mu je izazov.Zekoslawa wrote:Pa dobro, ako je Majti u igri, u svakom slučaju će morati skakati.![]()
Šta, mići, minić, maći - sve to ide s ć.MightyMe » wrote: Daj molin te nauči macu razliku između č i ć.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests