..je, vjetropirasta..ka otok.Bara huda » wrote: Skuzaj, ovo doli o svidjanju je islo majtija ali je isto lipo vidit da se i tebi ex svidja.
Je, bas je draga cura, malo vjetropirasta ali takva je mladost. Jos se trazi a skoro da ce mi bit krivo kad vise ne bude imala oko cega se brinut.
..sta?
cekaj, pa obucena si za to. sta si se pripala, pa tek ti je prvi dan posla..drugi..za tjedan dana ces zaboravit sta je bilo.Zekoslawa » wrote: Jepi se.![]()
Mislim da ću kroz mjesec dana imati sve profesionalne prevoditeljske bolesti, uključujući ravno dupe, ćoravostm, sindrom karpalnog tunela ili kako već, lupus, aristokratski blijedu put...
aj, aj ti lec, sutra te ceka dug dan.
ustvari..i mene..
Pa tako treba...kad neko padne u afan treba mu dignit noge u zrak da krv ode u glavu...a unda » wrote:
ma djava joj je. nista ne ide, i onda otvori prozor, udje zraka i ona padne u nesvist.
a kicma nju boli i manta joj se i od drugih stvari i tako..samo da joj je padat na ledja, taman i podsvjesno, nesvjesno..![]()
Tako se najlakse povrati svijest.
aj, vadi je vanka, vidis da je sad u osjetljivom razdoblju. polsije ces ti bit kriv sta nije dala ispit. jel ti to stvarno zelis, tu lakocu na ledjima?MightyMe » wrote:Dobili smo prvog juzera koji je dobija parcijalu na pdf trkeljanje.
e, sad bi ti vec kamasutre ovde dilala..Bara huda » wrote: Pa tako treba...kad neko padne u afan treba mu dignit noge u zrak da krv ode u glavu.
Tako se najlakse povrati svijest.
e, ocu ti i cigarete usput kupit?MightyMe » wrote:Pih. Aj reci joj molin te da joj je ex izašla iz bana ima po ure jer je dobila samo ban na po ure.
ne misam se ja u vase posle.
Rekla sam da si prepedantna a cini mi se i da tezis savrsenstvu. Pa sto ako moze bolje, uvijek moze bolje od boljeg. Ti napravi kako znas, pa to su tek prvi macici, jos te ceka vise macaka nego sta ih unda ima.Zekoslawa » wrote: Muči to što sam dobila priliku raditi nešto što u principu i volim i ide mi i nije mi teško i znam da bi mi mnogi pozavidjeli na ovoj prilici, ali ja sam sve to nekako drugačije zamišljala, jebemu miša. Štajaznam, mislila sam da ću imati barem šansu reći da nešto ne znam, koga priupitati, nešto zbrljati, nešto... A ne da će me prvi dan dočekati čuda neviđena i nebulozni rokovi i da ću kraj prvog radnog dana dočekati duboko rezignirana i u strahu da ću zajebati stvar. Mislim, znam ja da je previše sve to skupa i da se nemam zašto kriviti ako ne uspijem, ali opet znam da ću se izist živa jer ću misliti da sam mogla i trebala bolje.
Okej, sretna sam što ću moći reći da sam eto i to prevodila i što sam dobila one vražje šprance koje zlata vrijede, pa bar nešto dobro. Meh, idem se opetat i leć, bolje mi je. Imam ujutro jednu obranu diplomskoga, a i na to ne stignem nego samo brzinski svratiti i onda opet isto ko danas, ako ne i gore.
Rokove prilagodi sebi, ne mogu ni oni ocekivat nemoguce.
Ako im ne pase, neka traze nemoguce pa ce ti se vratit kad vide koliko si dobra.
Ajde se odmorit, idem i ja, neka se djeca zabavljaju a ja cu sutra uz kavu citat.
Uf, sad mi je mama tu, ona ne voli da idem na net jer kaze da nema nista pametno na kompjuteru a onda se moram sakrit da me ne vidi.
i pije iz sto casa i jede iz sto pjata..Bara huda » wrote: Rekla sam da si prepedantna a cini mi se i da tezis savrsenstvu. ..
jake su to planete u djevici..ja ke..
-
jednokratni klon
Ima ti mater i pravo.
Zec je ošla, nisam je ni pozdravila
Zec je ošla, nisam je ni pozdravila
-
jednokratni klon
..a unda » wrote: ..pa oduvik.
Ja sam trebala pisat o mrtvim babama sad.
Mislim da imam temperaturu.
Molim povrat originalnog nicka.
Motion denied.Stop - PMS » wrote:
![]()
Ja sam trebala pisat o mrtvim babama sad.![]()
Mislim da imam temperaturu.
Molim povrat originalnog nicka.
-
- Information
-