..sta?
Aj ti traži nju...a unda » wrote:..bara nas jos trazi.
..a unda wrote: ..sta?![]()
Pa nisi normalan, ovo je... nečuveno! Uvijek smo imali smisleni uvod makar.
A fala bogu....moj ce bit prvi smisleni.Zekoslawa » wrote:...eto.
Dosuse, bez smsla jer nema podloge ali sta sad ima veze.
Evo ga.
Ma nije do kompa samo. Odredi vrijeme rada i vrijeme nerada. Ako gledas seriju, isti ti je vrag kao da si i na kompu.ex anais » wrote:
Ajme, taj film.
Koga gledaš, Karla?![]()
Baro, znam, trebam palit samo navečer komp. Ajme, ne spominji vježbanjeveć je travanj.
![]()
Neka onda otvore Majti ili Unda. Koji god da otvori bit će zanimljivo.
Nagrada je za obavljeni posao. A osobno zadovoljstvo sobom ce ti vec biti dovoljna motivacija.
Vjezbanje je meni dio rutine pa ga ne vidim kao nesto posebno, ali mi mora biti dobar trener, stimulativan, inace zabusavam. Isto i tu nije gust u vjezbanju samom, nego u osjecaju nakon vjezbanja. Osim stepa, tu je sve gust.
Imas onih 5 tibetanaca ako ces po doma vjezbat, nije dugo a imas osjecaj da nesto radis za kondiciju.
..uvijek? i kako to mislis..smislen?ex anais » wrote:
Aj ti traži nju.
Pa nisi normalan, ovo je... nečuveno! Uvijek smo imali smisleni uvod makar.
oftopik si.Bara huda » wrote: A fala bogu....moj ce bit prvi smisleni.
Dosuse, bez smsla jer nema podloge ali sta sad ima veze.
Evo ga.
Ma nije do kompa samo. Odredi vrijeme rada i vrijeme nerada. Ako gledas seriju, isti ti je vrag kao da si i na kompu.
Nagrada je za obavljeni posao. A osobno zadovoljstvo sobom ce ti vec biti dovoljna motivacija.
Vjezbanje je meni dio rutine pa ga ne vidim kao nesto posebno, ali mi mora biti dobar trener, stimulativan, inace zabusavam. Isto i tu nije gust u vjezbanju samom, nego u osjecaju nakon vjezbanja. Osim stepa, tu je sve gust.
Imas onih 5 tibetanaca ako ces po doma vjezbat, nije dugo a imas osjecaj da nesto radis za kondiciju.
Ke?..a unda » wrote:..bara nas jos trazi.
Nasla sam vas odmah, nije bilo ni tri posta, samo mi je malo trebalo da utipkam paste i dodam naslov i malo uredim to sve da ima sesta.
Provocira me.Zekoslawa » wrote:Kojo?
Natjerat ću Karla na njega. Doduše, to bi mu se moglo i svidjet.
Što dosta ti je za danas riječi pa se samo glasaš.Zekoslawa » wrote:Kojo?
-
- Information
-