Skuzajte, imam post a nemam ga gdje stavit.
Sto da radim?
Cupam i sadim?
Skuzajte, imam post a nemam ga gdje stavit.
pa prostorno vremenske crvotocine. ovo bi bile topicko topicke.. aj majti, bin az ap..
Unda je kriv. Stavi ovdje pa neka Majti kasnije seli, i on je kriv.
A di se to vidi kad je zrelo za zatvorit staro i nacet novo?MightyMe » wrote:Napisa san jedan post šta znači da smo jedan post bliže zatvaranju ove teme.
Evo sad dva.
..Evo ide meni dvadeset i devet....a unda » wrote:..dajte mi naslov, dajte mi naslov. hitno, hitno..
bezveze..ex anais » wrote:
..Evo ide meni dvadeset i devet..
.. klanjamo se leonardu cohenu
.. undabot, linija za noćne sate
Stavi ga na bilo koju temu pa će netko prebaciti kad netko odluči otvoriti novu temu.
Dogovor je kad tema ispuni 5000 postova da se otvara nova. Stisneš na trkeljanje i vidiš pokraj koliko je postova napisano.Bara huda wrote: A di se to vidi kad je zrelo za zatvorit staro i nacet novo?
e,ovako da. zadnje dvije noći na povratku s posla. zbrišem 10 minuta ranije s posla, i onda 15 minuta čistim snijeg s auta, topim led, ono što bacim s auta vjetar mi baci na glavu..
Pitanje je da li je to stvarno bio google, a ne neki lažnjak koji ti je upecao broj.Pješčana » wrote:noup, ja sam dosta dugo skipala i/ili davala neki broj, kao, fixnog, ali sad su mi zabranili pristup dok ne dam broj moba. onda su mi poslali kod na mob, i tek nakon ukucavanja sam moglado maila.
jebemimmater
Išla sam provjeriti - na jednom računu me nije pitalo, na drugom jest. Nema mogućnosti preskakanja, pa sam samo zatvorila prozor te išla ponovno otvoriti gmail i odmah me prebacio u inbox drugog računa.Pješčana wrote:noup, ja sam dosta dugo skipala i/ili davala neki broj, kao, fixnog, ali sad su mi zabranili pristup dok ne dam broj moba. onda su mi poslali kod na mob, i tek nakon ukucavanja sam moglado maila.
jebemimmater![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests