Pa ono, da, dedina lajna... kokainska ili lajna kao lajnaKarl Jozef » wrote: Na temu o babama.
Jebote.
Ja kao da sam na drogama.
Pa ono, da, dedina lajna... kokainska ili lajna kao lajnaKarl Jozef » wrote: Na temu o babama.
Deda na babinoj lajni.
A štaš, ajde budi hiperaktivna i popuni temu, ...Jebote.
Ja kao da sam na drogama.
To je loš trip.Karl Jozef » wrote: Deda na babinoj lajni.Sadomazo par.
A štaš, ajde budi hiperaktivna i popuni temu, ...
Loše putovanje.
A ništa onda. Zapravo trebamo usporiti dok se ne javi otvaratelj novog poglavlja.Ma neću, uteće mi inspiracija.
E jebatga, kad ne citam zaostatke. Mogla sam i na vise, ima stofa.ex anais » wrote:
![]()
Neka Bara razlomi svoj post na tri.![]()
A ovaj samo čita.![]()
Idem ja pisat o umirućim babama, a vi se jepte. Imam deadline. No pun intended.
Oh!Karl Jozef » wrote: Možda sad prije jedno xy godina nije bilo.Al' da to je bolje, to ima smisla ... ma pederi na nama su eksperimentirali.
Ako si bio prosao 18, djaba ti se zalit da si bio dijete u dusi.
A jesam, taman.Bara huda » wrote: Ako si bio prosao 18, djaba ti se zalit da si bio dijete u dusi.
Mah, sad mi je gotovo. Sad bi bilo dobro da ne stave 5 ispita u isti dan između npr. 10 i 12 sati. Makar to bi bilo lijepo.Mozda bi mogao trazit odsteu za duhovnu bol u vidu priznavanja najtezih ispita?
Naravno, ako ti je cilj cim prije zavrsit. Ako nije, onda nis.
Ajme, taj film.MightyMe » wrote:
..ok, ja cu otvorit. kad cu otvorit?ex anais » wrote:
Ajme, taj film.
Koga gledaš, Karla?![]()
Baro, znam, trebam palit samo navečer komp. Ajme, ne spominji vježbanjeveć je travanj.
![]()
Neka onda otvore Majti ili Unda. Koji god da otvori bit će zanimljivo.
Aj ti sad počni otvarat jer dok ti to napišeš, mi taman naštancamo ovih zadnjih deset postova...a unda » wrote: ..ok, ja cu otvorit. kad cu otvorit?
Možeš odmah sad, dok ti napišeš napunit ćemo tih 10ak postova...a unda » wrote: ..ok, ja cu otvorit. kad cu otvorit?
a kako se to otvara? aj enk majti otvori topik, aja cu prvi post napisat.Karl Jozef » wrote: Možeš odmah sad, dok ti napišeš napunit ćemo tih 10ak postova.
Tebe, babo, tebe.ex anais » wrote:
Ajme, taj film.
Koga gledaš, Karla?![]()
Baro, znam, trebam palit samo navečer komp. Ajme, ne spominji vježbanjeveć je travanj.
![]()
Neka onda otvore Majti ili Unda. Koji god da otvori bit će zanimljivo.
Pokati, unda, pa samo klikneš https://trkeljanje.com/posting.php?mode=post&f=15..a unda » wrote: a kako se to otvara? aj enk majti otvori topik, aja cu prvi post napisat.![]()
..kako ce se zvat topik?
Pa stisneš unutar trkeljanje gore lijevo NEW TOPIC i dalje ti je isto kao da pišeš post, samo što moraš naslov napisati...a unda » wrote: a kako se to otvara? aj enk majti otvori topik, aja cu prvi post napisat.![]()
..kako ce se zvat topik?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests