Eh, to sam joj i ja rekao. Ne znam kako to bolje sročiti.Perzefona » wrote: Tebe kao da čudi što su svi ljudi - ljudi.
Kako znate da se nekom sviđate?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1578 times
Jebiga, elmo, koliko god se ja opirala nekim pravilima i ljutila na iste, postoje. Jebeš muškarca bez inicijative, koliko god ja pozdravljala žensku inicijativu. Sviđaju nam se različiti ljudi, ali princip je biološki uvjetovan.elma » wrote:Mene Stitchev post rastužuje, ono činjenica da uopće postoje nekakva pravila, metode u zavođenju/zaljubljivanju/kuhanju i pečenju druge osobe me čine tužnom![]()
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Jednakom uzvraćanju ne težimo samo u ljubavi. Kad mi se netko sviđa, želim i da sa ja tom nekom ili toj nekoj isto sviđam. Kad nekog poštujem, duboko se nadam da je poštovanje uzvraćeno. Čim ti je netko zbog nečeg bitan, želiš da ti je uzvraćeno, da si i ti bitan, negdje i nekako, njemu.
… i zato se žene šminkaju, a muškarci lažu.Stitch » wrote:
Vatsjajana je u Kama Sutri zapisao: "Muškarci gledaju, a žene slušaju."
Ali da. To je više-manje to.
Nije teško. Ne može biti teško; da jest, ne bi nas bilo na milijarde.
Ja u roku 10 minuta znam hoću li se zaljubiti u čovjeka.
U roku pola sata znam hoće li se on u mene, a u roku sat vremena znam kako će nam izgledat, trajat i završit veza.
I ne, ne šalim se.
U roku pola sata znam hoće li se on u mene, a u roku sat vremena znam kako će nam izgledat, trajat i završit veza.
I ne, ne šalim se.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..strava.Morticia » wrote:Ja u roku 10 minuta znam hoću li se zaljubiti u čovjeka.
I ne, ne šalim se.
takve je spaljivalo prije nekoliko stoljeca..
srecom, znam da nije tako. nemas ti veze stace bit i kako..
Ne ubije li to svaku čar?Morticia » wrote:Ja u roku 10 minuta znam hoću li se zaljubiti u čovjeka.
I ne, ne šalim se.
Pa onako... ne nedostaje li, uz kristalnu kuglu, doza one prekrasne neizvjesnosti...?
šta, tvoji trbušni leptirići žive samo 60 minuta?Morticia » wrote:Ja u roku 10 minuta znam hoću li se zaljubiti u čovjeka.
I ne, ne šalim se.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ne.Blesava » wrote: Pa onako... ne nedostaje li, uz kristalnu kuglu, doza one prekrasne neizvjesnosti...?
Nema meni neizvjesnosti kad je ljubav u pitanju.
Kad je ljubav ljubav onda je sve kristalno jasno, normalno i prirodno.
I nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Nema bolje droge.
Tako da ili jesmo ili nismo.
Ali i kad nismo isto može bit zabavno, iako znaš da nije govno nego se pas posr'o.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa, da. Poslije toga, nakon sat vremena, upoznavanja i seksa, ionako znaš na čemu si.Pješčana » wrote: šta, tvoji trbušni leptirići žive samo 60 minuta?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ne razumijem.Pješčana » wrote: šta, tvoji trbušni leptirići žive samo 60 minuta?
Zašto svi pretpostave da uz zaljubljenost i ljubav mora ići neka neizvjesnost?
Pa jbmu, nisam nikad u životu bila luđa, sretnija i zaljubljenija nego onda kad ni na sekundu nisam u ništa posumnjala, kad su stvari bile prostrte najjasnije, najčišće i najotvorenije.
Meni svaka sumnja i neizvjesnost može samo uprljati taj osjećaj.
To mi "smrdi" na ono- sve prave su ljubavi tužne.
Jesu kurac moj.
Nismo se razumjeleMorticia » wrote:
Ne.
Nema meni neizvjesnosti kad je ljubav u pitanju.
Kad je ljubav ljubav onda je sve kristalno jasno, normalno i prirodno.
I nema ljepšeg osjećaja na svijetu.
Nema bolje droge.
Tako da ili jesmo ili nismo.
Ali i kad nismo isto može bit zabavno, iako znaš da nije govno nego se pas posr'o.
Naime, potpisujem sve što si napisala, od riječi do riječi, ALI...
Ali ovdje je bilo riječi o prvih 10 i daljnjih 50 minuta. Nekako sumnjam da u tom vremenskom periodu razmišljaš u terminima ljubavi.
nisam uopće na to ciljala. meni su trbušni leptirići dobrodošla reakcija, ono kad ti je dobro al još nije postalo navika, kad ti jako paše što se događa ali si još uvijek uzbuđen oko toga. fizička reakcija na sreću 
ne spajam to s neizvjesnošću, nego s uzbuđenjem i radošću.
kad ti cijelo tijelo plješće ručicama
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Slažem se, potpuno.Morticia » wrote:
Pa jbmu, nisam nikad u životu bila luđa, sretnija i zaljubljenija nego onda kad ni na sekundu nisam u ništa posumnjala, kad su stvari bile prostrte najjasnije, najčišće i najotvorenije.
Meni svaka sumnja i neizvjesnost može samo uprljati taj osjećaj.
Samo riječ je bila o sviđanju vulgaris.
Ne razmišljam.Blesava » wrote: Nismo se razumjele![]()
Naime, potpisujem sve što si napisala, od riječi do riječi, ALI...
Ali ovdje je bilo riječi o prvih 10 i daljnjih 50 minuta. Nekako sumnjam da u tom vremenskom periodu razmišljaš u terminima ljubavi.![]()
Ali osjetim.
Teško mi je to objasniti, ustvari.
Ali kod mene je u životu stvarno sve išlo eksplozivno, kad su emocije u pitanju.
Nikad, nikad mi se nije dogodilo da sam se zaljubila s nekim vremenskim odmakom.
Ili jesam ili nisam.
Sad, odmah.
Pa da.Pješčana » wrote:nisam uopće na to ciljala. meni su trbušni leptirići dobrodošla reakcija, ono kad ti je dobro al još nije postalo navika, kad ti jako paše što se događa ali si još uvijek uzbuđen oko toga. fizička reakcija na sreću
To je taj početak, najljepši mogući.
Ali ja sam već tad nekako zaljubljena.
Ma šta nekako, svakako.
Ajebatga, opet imam(o) problema s terminologijom - meni zaljubljenost i ljubav opet nisu isto...Morticia » wrote:
Ne razmišljam.
Ali osjetim.
Teško mi je to objasniti, ustvari.
Ali kod mene je u životu stvarno sve išlo eksplozivno, kad su emocije u pitanju.
Nikad, nikad mi se nije dogodilo da sam se zaljubila s nekim vremenskim odmakom.
Ili jesam ili nisam.
Sad, odmah.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1578 times
To je puno. Ženama u prosjeku treba sedam sekundi da procijene je li muškarac materijal za krevet ili nije.Morticia » wrote:Ja u roku 10 minuta znam hoću li se zaljubiti u čovjeka.
Potpisi su za budale.
Nisam željela ispast pretenciozna, bahata vještica.Stitch » wrote:
To je puno. Ženama u prosjeku treba sedam sekundi da procijene je li muškarac materijal za krevet ili nije.
Ako nije sad, odmah, onda neće ni biti.Morticia » wrote:
Sad, odmah.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
- Information
-