Što vas je danas naživciralo?
Ja super vozim...a unda » wrote: zabranio, a?![]()
cini mi se da je zadnji neki velki snijeg bilo..motam livo, idje desno.. pa se on nesto ka ono..zabrinuo? ..u smislu..zensko i volan.![]()
Ali mi fali mi Slavko Štimac i njegovi zadrugari da mi prokrče put jer ralica odbija suradnju.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
ope potpisujem. za proljece treba imat..kako bih to rekao..infrastrukturu?Margarita » wrote: Ma, to ti je opet moje grizodušje izazvano arogancijom. Otkako sam napisala ono da hoću da me snijeg zatrpa, kao da je to doslovno shvatio. A i meni se, nekako, još ne proviruje iz njega. Dobro je tako, bojim se proljeća oduvijek a sve mi teže padaju.
ovako, kad snijeg zakijametira, to mi dodje kao odlicno opravdanje.
drugo je to da si gol i bos, onda je snijeg frka..ali stvarno, mislimd ane bih imao nikakvih problema da me par puta godisnje zamete da ne mogu maknut iz kuce..
ovi sad snjegovi sta svi kukaju na njih, to je bezveze. ono razmazeno posve. a da ne pada tri zime, bilo bi..eee, snijeg, bijelo..nekada je padalo pola metra snijega, a vidi danas, sve oslo kvragu..
..ma kuzim i ja isto super vozim. svi mi super vozimo.Leteća » wrote:
Ja super vozim.![]()
Ali mi fali mi Slavko Štimac i njegovi zadrugari da mi prokrče put jer ralica odbija suradnju.
sasvim moguce da bude i zadnja kisa..ex anais » wrote:Zapravo, da. Pošto se užasavam ljeta, sjećajuć se prošlog, ovo je dobro. Ovo mi dođe skroz dobro. Proljeće je ionako najkraće doba.![]()
Ovo je vjerojatno zadnja ledena kiša do studenog.
Ne vjerujem da je toliko uzbuđen zbog otvaranja topica.ex anais » wrote: OTVORI GA
DOĆI ĆU TI S KANTOM VODE!
Šifotinjo.Karl Jozef » wrote: Ne vjerujem da je toliko uzbuđen zbog otvaranja topica.
On i ne otvara, jebe se njemu šta će nas ovaj zatvorit.
..ka fali topika na trkljanju.
-
- Information
-