Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 02:25

Karl Jozef » wrote: Znači trebalo je ići: Reci što te muči, njofirce? Jel' da? :xlux: A kak da prepoznam taj vokativ? :misli:
Ne. :zecorolleyes:
Može i "Reci, što te muči, njofirce". A može i "Reci, što te muči, njofrice". Na koncu može i "Reci što te muči, njofrice". :zubo:

Pomoću trikova ga prepoznaš. Svaki put kad se nekome obraćaš imaš vokativ, ali komplicirano je to, znam. :zecorolleyes:

Eks

Post 25 Mar 2013, 02:25

Zekoslawa » wrote: Eskort i lektura u jednome. :raspa:

Dobro je, opetala sam se, letortirala sam šta sam imala, a vi mošte sad u kruckac. :zecow:
Do novog topica imat ćemo i vlastiti jezik. :rofl:
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 02:26

Evo, ja idem ća, a vi možete nastaviti naklapati o tome kako ću se udati za onoga šta se nisam tila udati. :zecoD:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 25 Mar 2013, 02:28

Zekoslawa » wrote: Može i "Reci, što te muči, njofirce". A može i "Reci, što te muči, njofrice". Na koncu može i "Reci što te muči, njofrice". :zubo:
A može i "Ne zajebaji, zečice". :D
Pomoću trikova ga prepoznaš. Svaki put kad se nekome obraćaš imaš vokativ, ali komplicirano je to, znam. :zecorolleyes:
Piše u tekicu. Čuvate te podatke kao da vam je poslovna tajna. :zubo:
Zekoslawa wrote: Eskort i lektura u jednome. :raspa:
Zanimljivo, to je neki minotaur za 21. stoljeće. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 25 Mar 2013, 02:29

ex anais » wrote:
Dobro, šta me onda pitaš, oće s eženit? :gaah: Oće, oće i neće se seksat ka ni svi drugi! :gaah:

Da, moćno je. :gaah:
Engleski jebeni. :gaah: Ne mogu. :mama: :facepalm: Opet sam aktivirala obranu spavanjem, ne želim se probudit do pet popodne od muke. :facepalm: :facepalm:
pa dobro, zajebi sad po zadnji put ispit, rok i pocni od sutra, prekosutra ucit. ono, ucit. ucit..jel ti shvacas sto ti ja govorim? na koji jezik da ti kazem?

nisam uopce pitao oce li se zenit.

sta oce oce seksat nece..? govoris kao ona..pitija? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 02:31

Zekoslawa » wrote:..

Dobro je, opetala sam se, letortirala sam šta sam imala, a vi mošte sad u kruckac. :zecow:
sta sesad ti ljutis? samo sam rekao da ce jos tu bit svasta.. :ne zna: :kokice:
Eks

Post 25 Mar 2013, 02:31

..a unda » wrote: pa dobro, zajebi sad po zadnji put ispit, rok i pocni od sutra, prekosutra ucit. ono, ucit. ucit..jel ti shvacas sto ti ja govorim? na koji jezik da ti kazem?

nisam uopce pitao oce li se zenit.

sta oce oce seksat nece..? govoris kao ona..pitija? :kokice:
Je, kužim. Samo, ja sam idiot. Danas sam obrisala post u kojem govorim da ću stvarno bacit komp ća jer sam se sjetila da mi treba za faks nešto kao... Ne more meni bog isus pomoć ako se ne riješim neta.

Nego šta si pitao? :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 02:33

Zekoslawa » wrote:Evo, ja idem ća, a vi možete nastaviti naklapati o tome kako ću se udati za onoga šta se nisam tila udati. :zecoD:
mogu mislit kako je isao razgovor..

os se udat za me?
necu, ali ce mi bit jako zao sto ti rodjenadan necu cestitatavat.
jel to znaci..da?
ne znaci, sto ne znaci da mi nije zao radi toga?
jel to znaci..ne?
ne znaci, ali isto kao i da znaci..vidit cemo jos, moram malo razmislit sta sam rekla..

:D
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 02:35

ex anais » wrote:
Je, kužim. Samo, ja sam idiot. Danas sam obrisala post u kojem govorim da ću stvarno bacit komp ća jer sam se sjetila da mi treba za faks nešto kao... Ne more meni bog isus pomoć ako se ne riješim neta.

Nego šta si pitao? :gaah:
pa dobro, danas si idiot. budi jos sutra idiot i preksutra prestani bit idiot..u cemu je problem?

sta sam pitao? :ne zna:
Eks

Post 25 Mar 2013, 02:36

..a unda » wrote: pa dobro, danas si idiot. budi jos sutra idiot i preksutra prestani bit idiot..u cemu je problem?

sta sam pitao? : ne zna:
Ne znam. Eto. Ni u čemu. Zašto to nisam napravila ranije? Ako je to tako lako?
Eks

Post 25 Mar 2013, 02:37

..a unda » wrote: mogu mislit kako je isao razgovor..

os se udat za me?
necu, ali ce mi bit jako zao sto ti rodjenadan necu cestitatavat.
jel to znaci..da?
ne znaci, sto ne znaci da mi nije zao radi toga?
jel to znaci..ne?
ne znaci, ali isto kao i da znaci..vidit cemo jos, moram malo razmislit sta sam rekla..

:D
Aj unda pokati, ja sam čestitavala svom bivšem tri godine poslije i on meni i fino smo pričali i bilo mi je ža kao psu što sam ga ostavila, ali ga nisam tila nazad. Šta gnjaviš ženu? :gaah:
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 02:46

ex anais » wrote:
Ne znam. Eto. Ni u čemu. Zašto to nisam napravila ranije? Ako je to tako lako?
pa dobro..nije bilo lako i to je proslo. to je bilo ranije. nema tu vise korekcije. sutra isto nece bit lako, ali ce bit lakse nego sto mislis.
ono, u cemu je problem?
znas sta nisi napravila prije, ali imas mogucnost to napravit kako treba. pa kolko ti mislis da ce ti se to jos puta u zivotu dogadjat?

mislim, radi sta oces, necu te ja tuc. ali imas sad izbor sljedecih dvjesto pedeset godina pitat sebe i druge.. zasto nisam nesto napravila kad sam mogla, a mogla sam, bez problema..ili to napravit i rijesit se nepotrebnih pitanja i vrijeme provest nekako..ljepse? :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 02:49

ex anais » wrote:
Aj unda pokati, ja sam čestitavala svom bivšem tri godine poslije i on meni i fino smo pričali i bilo mi je ža kao psu što sam ga ostavila, ali ga nisam tila nazad. Šta gnjaviš ženu? :gaah:
ja je gnjavim? pa sama sebe gnjavi. :ne zna:

ti..ti pa ti. sta ti? ti ne znas ni sta neces, a kamoli sta oces.. :zubo: :D
Eks

Post 25 Mar 2013, 02:50

..a unda » wrote: pa dobro..nije bilo lako i to je proslo. to je bilo ranije. nema tu vise korekcije. sutra isto nece bit lako, ali ce bit lakse nego sto mislis.
ono, u cemu je problem?
znas sta nisi napravila prije, ali imas mogucnost to napravit kako treba. pa kolko ti mislis da ce ti se to jos puta u zivotu dogadjat?

mislim, radi sta oces, necu te ja tuc. ali imas sad izbor sljedecih dvjesto pedeset godina pitat sebe i druge.. zasto nisam nesto napravila kad sam mogla, a mogla sam, bez problema..ili to napravit i rijesit se nepotrebnih pitanja i vrijeme provest nekako..ljepse? :ne zna:
:grli:
..a unda wrote: ja je gnjavim? pa sama sebe gnjavi. :ne zna:

ti..ti pa ti. sta ti? ti ne znas ni sta neces, a kamoli sta oces.. :zubo: :D
:facepalm:

Znam ja što neću. :zubo: A i trenutno bih si radije vadila mozak tupom žlicom nego emocijonalnoseksualno involvirala. :raspa:
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 03:03

ex anais » wrote:..
:facepalm:

Znam ja što neću. :zubo: A i trenutno bih si radije vadila mozak tupom žlicom nego emocijonalnoseksualno involvirala. :raspa:
eto, sve ti je lakse..i bicevat se ti je lakse, samo da se ne uvatis posla koji ti jedino moze pomoc. cak i na planu seksualno emotivne involviranosti i realiziranosti..:D

daj se uozbilji, prestani se opravdavat samopizdarijama i sjebi to.. :raspa:
Karlinjo

Post 25 Mar 2013, 03:07

..a unda » wrote: daj se uozbilji, prestani se opravdavat samopizdarijama i sjebi to.. :raspa:
:usama:
Eks

Post 25 Mar 2013, 03:11

..a unda » wrote: eto, sve ti je lakse..i bicevat se ti je lakse, samo da se ne uvatis posla koji ti jedino moze pomoc. cak i na planu seksualno emotivne involviranosti i realiziranosti..:D

daj se uozbilji, prestani se opravdavat samopizdarijama i sjebi to.. :raspa:
prošle godine sam se intenzivno znala sjetit tvog onog horoskopa i rekla sam sebi, e ako ja to ikad položim, morat ću se nekako zahvalit undi :D :rofl:
u međuvremenu su se i ostali aktivirali pa sam sad na muci. :zubo:

ok, ok, neću se bičevat. biću ozbiljna.
..a unda
Undaminator

Post 25 Mar 2013, 03:25

ex anais » wrote:
prošle godine sam se intenzivno znala sjetit tvog onog horoskopa i rekla sam sebi, e ako ja to ikad položim, morat ću se nekako zahvalit undi :D :rofl:
u međuvremenu su se i ostali aktivirali pa sam sad na muci. :zubo:

ok, ok, neću se bičevat. biću ozbiljna.
.. ope ti isto. jes ti na lastik? ma jebalate prosla godina i to prijestupno i to zajedno s vikendima.. :D
glavna osobina prosle godine, po definiciji, atribuciji, logici i kurcupalcu, jest da je..prosla. nema je. nema. gotova je. osla u trokurac. :D

sta se aktiviralo? minsko polje, sta? pa nije valjda da te treba nagovarat i tuc mokrom krpom po glavi?

aj, daj, to je jos koji misec..jest, spavat, ucit..ucit, jest, spavat i gotovo..go to vo. posli samo budes mirna i jedes, spavas, jedes, spavas.. :zubo: :D

aj, idem ja lec, a i tebi bi bolje bilo. ali, ti, kako vidim, sama znas sta je najbolje za tebe.. :zubo: :D
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 12:30

Okej, narode, izgubit ću posao prije nego što sam ga dobila. Oni nisu normalni. Koji vrag daje rodne listove, domovnice, izvještaje s porezne i ina čudesa nekome tko je jučer izašao s faksa i tko nije sudski tumač? A da, zaboravih, prijevodi pristižu i iz drugih podružnica. Ja ovo ne mogu. I ne, ne paničarim, samo je prevelik zalogaj za mene.
Karlinjo

Post 25 Mar 2013, 12:40

Duboko diši, ... :D Mozes ti to, samo malo po malo i ici ce to. Te standarde forme kad jednom skuzis vjerojatno ce brzo ic a za ovo ostalo nije sve valjda od danas do sutra ...

Jel znaju svi oni negdje tvoju bukiranost il su samo dobili adresu na koju ce slat?
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 12:41

Nemaju oni pojma, očito. Jutros mi je došlo ovo iz Zagreba, a onda pristiže i iz Rijeke za četvrtak. Ne, nije ovo "duboko diši". Jebiga, ja nemam dovoljno iskustva za ovo, a radi se o ozbiljnim stvarima. Nisu turističke brošure u pitanju.
Karlinjo

Post 25 Mar 2013, 12:47

Mislio sam za početak prije nego kreneš raditi. Ono što stigneš štigneš, a ostalo ćeš probit rok, ... složi nekakav gantogram sa svim pristiglim, procjeni koliko za što treba i radi 8 sati dnevno pa koliko stigneš. :five:
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 12:50

Ma jok, nema tu koliko stigneš, stigneš. Dobila sam šprance tih dokumenata, ali šta to vrijedi kad ja ne znam tu terminologiju. Uzeli su me na zamjenu za nekoga tko je sudski tumač i tko to zna zatvorenih očiju. Ja veze nemam. Razmišljam da ih jednostavno nazovem i kažem da nema smisla da meni to daju.
Karlinjo

Post 25 Mar 2013, 12:53

Zekoslawa » wrote:Ma jok, nema tu koliko stigneš, stigneš. Dobila sam šprance tih dokumenata, ali šta to vrijedi kad ja ne znam tu terminologiju. Uzeli su me na zamjenu za nekoga tko je sudski tumač i tko to zna zatvorenih očiju. Ja veze nemam.
Nema razloga da onda ne predpostavljaju da ti to baš ne znaš i da si tu tek od nekidan.
Razmišljam da ih jednostavno nazovem i kažem da nema smisla da meni to daju.
Bolje ne. :D Uostalom možeš sutra to otkazati, odnosno reći da ćeš samo dio toga stići jer ne znaš terminologiju pa da dio preuzmu, timski rad ovo ono.

Okušaj se u tome. :mudri:

[spoiler]:D
Image[/spoiler]
Zekoslawa

Post 25 Mar 2013, 12:58

Ma ne znam šta bih rekla. Ne mogu se niti nervirati oko ovoga jer ovo je naprosto nadrealno.
  • Information