trkelj je super. ovdje se mos i autat..Karl Jozef » wrote: Pa dobro onda, ... neću mijenjati normu van svoja četri zida.Trkelj je pretpostavljam još uvijek unutar četiri zida.
Studentsko-penzionerski topik
Ah, mislim da je svima već jasno prema ponašanju mojih slova...a unda » wrote: trkelj je super. ovdje se mos i autat..
Ah, mislim da je svima već jasno prema ponašanju mojih slova da nepismen sam.
Sad je sintaksa loša, ali nemaš problem sa zarezom.
pa, ne znam jel retardirano, ali moglo bi to bit zajebavanje samog sebe. isti tako je i kaznjivo, tj..nekako izgleda samokaznjivo..ex anais » wrote:Jel retardirano dvije godine prijavljivat ispit na koji nikad ne izlaziš? Neizlazeći ispit. Jel kažnjivo?
nego, sta ti mislis..kolko ce trebat da se zekoslava pomiri sa..jel, znamo s kim..
U mene da.ex anais » wrote:Jel retardirano dvije godine prijavljivat ispit na koji nikad ne izlaziš? Neizlazeći ispit. Jel kažnjivo?
mozda si nepismen, ali moras shvatit da to nije bolest. jednostavno, takav si..
Pa ne znam, mogu tako doć do komisije, iako ne vjerujem da se njima da zajebavat sa mnom sad .....a unda » wrote: pa, ne znam jel retardirano, ali moglo bi to bit zajebavanje samog sebe. isti tako je i kaznjivo, tj..nekako izgleda samo kaznjivo..
nego, sta ti mislis..kolko ce trebat da se zekoslava pomiri sa..jel, znamo s kim..
Bojim se profesora. I prezentacije. I svačega.
Babetino.
Jedno ljeto.
aj, ne pizdi, prijavi ispite i pocni vise ucit zapravo..ex anais » wrote:
Pa ne znam, mogu tako doć do komisije, iako ne vjerujem da se njima da zajebavat sa mnom sad ...
Bojim se profesora. I prezentacije. I svačega.
Babetino.
Jedno ljeto.
..sta?
Pa prijavila sam bila.
Pa samo vodiš računa o tuđem seksualnom životu.
Hvala.
a ti pomirbu svodis na seks? to je samo mehanizam. ja pitam nesto sustavnije..
pa dobro, prijavi opet i polozi i onda vise nemoj to prijavljivat..
sta..ti bi polozila i onda opet isti ispit prijavila? ono, navika?
Sve je u seksu. Kad toga više nema, baj vezo. Nema sustavnijeg od toga...a unda » wrote: a ti pomirbu svodis na seks? to je samo mehanizam. ja pitam nesto sustavnije..![]()
pa dobro, prijavi opet i polozi i onda vise nemoj to prijavljivat..![]()
sta..ti bi polozila i onda opet isti ispit prijavila? ono, navika?
Ah... lako tebi reć.
mislim, mos se ti dat lektortirat, ali ti ces uvijek bit ono sto jesi.. opusti se..Karl Jozef » wrote:
Hvala.Znači nema pomoći, mislim mogu se dat lektorirat u javnosti al' nije to to.
Treba li netko lektorta?..a unda » wrote: mislim, mos se ti dat lektortirat, ali ti ces uvijek bit ono sto jesi.. opusti se..
Tradicionalni izostanak zareza ispred vokativa, recimo.Karl Jozef » wrote: Rec, što te muči njofrice?
pa dobro, jel trebam crtat? nisam pitao kad ce bit seksa medju njima da se jos vise posvadjaju..ex anais » wrote:
Sve je u seksu. Kad toga više nema, baj vezo. Nema sustavnijeg od toga.
Ah... lako tebi reć.A dobro, ovaj je bar u tri popodne pa mogu izać čisto da vidim šta tamo ima i da saznam šta trebam prezentirat na usmenom. Valjda ću se probudit dotad.
a, to je sutra ispit? onaj kojeg si trebala pocet ucit nakon onog ispita iz talijanskog prije mjesec dana? ..mocno.
Eskort i lektura u jednome.
Dobro je, opetala sam se, letortirala sam šta sam imala, a vi mošte sad u kruckac.
Znači trebalo je ići: Reci što te muči, njofirce? Jel' da?Zekoslawa » wrote: Tradicionalni izostanak zareza ispred vokativa, recimo.
Dobro, šta me onda pitaš, oće s eženit?..a unda » wrote: pa dobro, jel trebam crtat? nisam pitao kad ce bit seksa medju njima da se jos vise posvadjaju..
a, to je sutra ispit? onaj kojeg si trebala pocet ucit nakon onog ispita iz talijanskog prije mjesec dana? ..mocno.
Da, moćno je.
Engleski jebeni.
vjerojatno neki sadrzaj iz retorte.
-
- Information
-