Eto, eto, nek nabavi tfora. Eto rješenja za susjede.Karl Jozef » wrote: Sumnjam da će udomiti ove susjede.
Studentsko-penzionerski topik
Ja još nisam zrela za šifotinju.Zekoslawa » wrote: Prodano!
E, a oš i ti nabaviti tfora, pa da moj tfor i tvoj tfor tforumare na Tvorumu?
Ajde onda. Laku noć.Zekoslawa » wrote: Idem se ja, ljudi moji, pomalo spremati za u krpe. Ponedjeljak je sutra, tko zna šta će me dočekati na mejlu.
Uuredu sjediš.Zekoslawa » wrote:E, iđem. Moram pošišati nokte da mogu brže tipkati i opetati kosu da mogu doći čista i mirisna u svoj ured, ovaj gdje upravo sjedim.![]()
Ajte.
Ajd
Ajme, distraktiraj me dok nisam počela kopat po ostalim profilima kolega iz prapovijesti...Karl Jozef » wrote:
Okej, sad mi se plače.
Tebi je sve otključano, ...ex anais » wrote: Ajme, distraktiraj me dok nisam počela kopat po ostalim profilima kolega iz prapovijesti...
A kako im svima znaš ime?
Tko putuje posvuda.
Kako ne bih znala, družili smo se jebote, intenzivno, tri godine. Ne znam možda svima, ali ovima iz mog tadašnjeg društva, da.Karl Jozef » wrote: Tebi je sve otključano, ...
A kako im svima znaš ime?Ja ponekad skužim da je netko koga znam po slici kad ga vidim kod nekog drugog al' općenito čini mi se da sam dosta kolega zaboravio ime.
Tko putuje posvuda.
Al bolje da ne kopam dalje... oni koje bih najradije prostalkala i nemaju fejs.
Aha.ex anais » wrote: Kako ne bih znala, družili smo se jebote, intenzivno, tri godine. Ne znam možda svima, ali ovima iz mog tadašnjeg društva, da.
Papci, neće sami javno objavljivati gdje su i što rade.Al bolje da ne kopam dalje... oni koje bih najradije prostalkala i nemaju fejs.
Našla sam, bivšeg prijatelja ili poznanika, ne bih više znala. Al ne na fejsu. Jebate, kao da je jučer bilo.
Jebote
Meni je skoro sve kao da je jučer bilo.ex anais » wrote: Našla sam, bivšeg prijatelja ili poznanika, ne bih više znala. Al ne na fejsu. Jebate, kao da je jučer bilo.![]()
..ma pise, ali samo doma. vanka bi moglo bit kaznjivo..Zekoslawa » wrote: Opet on u uredu.![]()
Dobro, zašto? zašto ne pišeš upravu, ukrivu, unačelu, u..u...u... U?Aj sad mi reci da i pišeš, aj, samo da čujem.
..a i vikendicu ima?Zekoslawa » wrote: Moj bivši muž i ja počesto smo nalazili govno ispred vrata od vikendice. Zgodno je to.![]()
Inače, bio mu je rođendan. I htjedoh mu čestitati. I baš mi je bilo otužno to šta si ne čestitamo ni rođendane. Znam, znam, sad ćete reći da koji ja kurac oću, ali ja bih njemu čestitala rođendan. Ukurac, nakon toliko godina, dođe mi. A eto, nisam, šta ću.
jel ti njemu ustvaro oces cetitat vikendicu ili rodjendan? je da je bilo govana, ali uspomene su uspomenem, jelda..
vidim ja..bit ce jos tu svasta..
je. ali policija to i savjetuje u nekim slucajevima..
Tako je.
Mislim da bi se trebalo solidalizirati samnom i svi počnu pisati upravu, ubiti, u kratko, u krivo, ...
Čuj, svak je zatvorio svoju kapiju nakon lavora, je da su dreknuli još jednom, ali to je bilo to. Naravno, očekujem osvetu...a unda » wrote: je. ali policija to i savjetuje u nekim slucajevima..
pa ja to pisem odavno.Karl Jozef » wrote: Tako je.![]()
Mislim da bi se trebalo solidalizirati samnom i svi počnu pisati upravu, ubiti, u kratko, u krivo, ...
tako je, samo ti to doma radi..u cetiri zida.. ne izlazi iz ormara i tako to..
to sta ce bit, bit ce. za sad je problem rijesen i to je najvaznije.ex anais » wrote:
Čuj, svak je zatvorio svoju kapiju nakon lavora, je da su dreknuli još jednom, ali to je bilo to. Naravno, očekujem osvetu.
a zaju i oni da nakon osvete dolazi osveta, tako da..nemaj brige..
Pa dobro onda, ... neću mijenjati normu van svoja četri zida.
-
- Information
-