Zoooviiii samo zoviiii...Zekoslawa » wrote:Šta ću reć, šta ću reć, šta ću reć?Zaboravih da je danas petak, mislim da ipak moram danas zvati.
Pardoniram, dobro sam raspoložen...Petak je, jbga...
trebaš li kakvu pomoć?
Zoooviiii samo zoviiii...Zekoslawa » wrote:Šta ću reć, šta ću reć, šta ću reć?Zaboravih da je danas petak, mislim da ipak moram danas zvati.
Onima šta bi me kao uposlili.karambol » wrote:
Nisam pratio...kome?
Nemoj biti skromna. Puno radno vrijeme - 10 tisućica...
..a jebemu misa potopira.. a da ti kazes kao onaj, vlaj jasno, kad ga je pitalo kakvo ce vrime bit sutra. a on gleda..gleda..gleda u nebo..gleda okolo..sunce, svi cekaju sta ce on rec, a on napokon prozbori..ako ce bit kao i danas, bit ce suncano.
pa to je normalno. zato ti je i reklo da malo razmislis. pitaj jos malo, porazgovaraj, napravi varijante a, be i ce..den if, sta ako ovo, sta ako ono..da znas neke okvirne odnose.Zekoslawa » wrote:Problem je u tome što ja biserka nisam pitala ni misle li na ugovor o radu, djelu ili autorskom djelu. Sva sam se pogubila i ništa nisam pitala.
vidi, iskorist ce te i ovako i onako ako budes radila za bilo koga. sad je samo pitanje kolko ce te iskoristit i za kolko..Zekoslawa » wrote:Ali danas je petak, morat ću ih sad zvati, kroz koju uru.![]()
A nisam spremna, ne mogu ja to.![]()
Šta fali da kažem "daj šta daš"? Nisu toliko zločesti da bi me išli iskoristiti, nisu valjda.
A što sam ti ja rekao?Zekoslawa » wrote:Evo vako, posavjetovala sam se s jednom šta isto nešto prevodi i kaže mi da vjerojatno ne misle na ugovor o djelu ili autorskom djelu, čim traže fiksni iznos. S obzirom na toliku normu, da ne idem ispod 6 neto, dakako uz napomenu da u slučaju manje norme može i manje.
Ako je dama zgodna i vješta s jezikom, Stitch se ne bi previše cjenkao. Dao bi joj deset i uvalio... prekovremene...a unda » wrote: aj bolan, sta se bojis. pa pricas s ljudima, ne sa kiborzima. zamisli da ti je s druge strane..npr stich u minici i oce s tobom ozbiljno poslovno pricat.
pa dobro si rekao, ali joj je ta rekla skoro tocno onako kako sam i ja rekao, s tim sta je ta neka profi, a ja sam ono..esencija dedukcije.
a kad ne znas rec necu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests