Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Beau

Post 12 Mar 2013, 09:50

Evo, ovak, ja sam bila jednom ta prijateljica s druge strane u ovoj vašoj priči.

Dakle, prijateljica i kolegica s kojojm sam bila (i još sam) jaaaako, jako dobra i bliska, al ono do daske, naglo se promijenila iz temelja.

Znači, ona je oduvijek bila prilično osjetljiva i nestabilna, depresivna, često namrgođena i sarkastična. I većina joj je ljudi išla na kurac.
Unatoč tome, imale smo svoj specifičan humor i super smo se zajebavale. Između ostalog, i na račun njene depresije i tog njenog karaktera.

I u jednom momentu ona je odlučila uhvatiti se u koštac s tom svojom depresijom i biti kao bolja osoba (pozitivna i vesela). A ta njena odluka se poklopila s propisanom novom terapijom od šrinka :facepalm:

Da ne duljim sad.
U pet dana postala je čista suprotnost onome što je bila. Cvrkutava, vesela, pričala je i hihotala se sa svim ljudima ikad.
U firmi je čitav dan hodala od ureda do ureda i prpošno čavrljala sa svima živimaaa :gaah:
Što je jednostavno nespojivo s njenim karakterom.

A mene je ta promjena prokleto iritirala, nisam imala blagog pojma kaj sad trebam s njom radit.
Budući da sam znala da su i tablete uvelike doprinijele toj njenoj transformaciji, tjerala sam se imati što više razumijevanja, al u meni je sve na njoj vrištalo na tešku preseračinu i neprirodno ponašanje.
I da, mislim da je i ona mislila da ne mogu podnijet njenu sreću :ne zna:

Izdržala sam taj period nekako, ali da sam na pokoji njen poziv za izlazak lagala da nemrem, jesam, jebiga :kava:

p.s. ne kažem da su vaše transformacije slične, ali moguće je da vaše prijateljice jednostavno nisu uspjele tu promjenu progutat kao nešto iskreno i prirodno. iako, možda, je.

Éowyn

Post 12 Mar 2013, 10:21

Pa da budem iskrena, ja sam bila u toj depresivnoj fazi jer sam imala tri smrti u obitelji u 5 godina (osobe koje su zivjele samnom).
Ono, taman odtugujem, pa opet.
S tim da ja nikad nisam tugovala pred ljudima. Jednostavno sam bila pretjerano mirna i tiha. I nisam se pretjerano smijala.

I da, bila sam u vezi u kojoj sam postala uzasno dosadna.

Svi prijatelji su mi govorili da im fali ona stara eowyn.
Moj najbolji prijatelj je bio odusevljen kad sam opet postala nasmijana i pocela izlaziti i druziti se s ljudima. Tako da ta promjena kd mene nije bila neprirodna :ne zna:

Ona mi je kasnije rekla da je uz mene kad sam bila jadna imala osjecaj da i ona moze biti jadna. Kad ja vise nisam bila jadna, imala je osjecaj da samo ona grinta i to joj se nije svidjelo.
Desire makes slaves out of kings.
Beau

Post 12 Mar 2013, 10:32

Éowyn » wrote:Ona mi je kasnije rekla da je uz mene kad sam bila jadna imala osjecaj da i ona moze biti jadna. Kad ja vise nisam bila jadna, imala je osjecaj da samo ona grinta i to joj se nije svidjelo.
Da, to je druga stvar.
Imala je utjehu u tvom jadu i onda je to izgubila...
elma

Post 12 Mar 2013, 16:08

Ja sam se sama sjebala.
Znači ja sam oduvijek bila depresivno-pasivna osoba, ne voli ljude, uvijek nešto smeta, bla bla... :D
Onda sam zapela na faksu i to gadno i to me ubilo do kraja. Počela sam izbjegavati neka veća događanja, putovanja, bilo gdje gdje bi bilo više ljudi.
I jebiga, ljudi, čak i oni koji su me znali od malih nogu i koji su znali uzrok svega, su me prestali zvati :ne zna: Vidjali smo se samo na kavama. I meni je to bilo ok i dovoljno.
Sad kad bih se možda htjela podružiti češće na kavama (i dalje nisam za veći broj ljudi :D), me nitko ne zove, a kad zovem nitko ne odgovori.
Sama sam si kriva :misli: Ali koliko god sam svjesna svoje krivnje, i dalje njih "krivim" (ne krivim, al čudno mi) jer nemaju volje za kavu samnom :zubo: a predamnom se dogovaraju kako će ići :gaah:
Dajte me bar odjebite do kraja da znam na čemu sam.
Beau

Post 12 Mar 2013, 17:25

Okej, ali kako se manifestiraju te tvoje navodne velike promjene? :psihozec:
Beau

Post 12 Mar 2013, 17:26

Okej, ali kako se manifestiraju te tvoje navodne velike promjene? :psihozec:
elma

Post 12 Mar 2013, 17:54

BoDerek » wrote:Okej, ali kako se manifestiraju te tvoje navodne velike promjene? :psihozec:
A valjda to- da mi se ne da više ići gdje ima više ljudi (klubovi, putovanja s polupoznatima...), najvise volim na kavu ili sok :zubo:
I da nemam vise nimalo zanimljiv zivot jer se nista ne događa (ali zato slusam druge, ne kukam kao ovdje :zubo: ali ocito to ljudima nije dovoljno :ne zna: )
Ma, ne znam :misli: :tuzni:
elma

Post 12 Mar 2013, 17:59

I sad se borim s tim da ne optuzim druge, nego sebe (za promjenu :D) :o
Meni bi sad bilo najlakse reci kako su oni krivi jer, jebiga, imam problem i ne da mi se nikud dok mi govna vise iznad glave, ali to ne znaci da se ne moze na kavu samnom jednom ili dva put mjesecno. Ono ne mogu se pomiriti da sam toliko dosadna, a prethodnih 10 godinama nisam bila :misli:
I ta dogovaranja ispred mene :mad: :mama: Meni je neugodno u takvim trenucima :facepalm:
elma

Post 12 Mar 2013, 23:39

I ta dogovaranja ispred mene :mad: :mama: Meni je neugodno u takvim trenucima :facepalm:
Opet. Ovo je sad već namjerno. Poruka meni.

btw Moram učiti, a ne da mi se :tuzni: MORAM. :crying:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 23:40

elma » wrote:
Opet. Ovo je sad već namjerno.

btw Moram učiti, a ne da mi se :tuzni: MORAM. :crying:
Ako te išta tješi, ja sam lovu za knjižnicu spiskala na krpe. Mislim, trebale su mi. Al. :facepalm:
Vidjet ću sad šta ću.
elma

Post 12 Mar 2013, 23:40

Možda kad bih počela učit ne bih razmišljala o ovim pizdarijama. Učenje kao bijeg.
elma

Post 12 Mar 2013, 23:42

Maca Bojler » wrote:
Ako te išta tješi, ja sam lovu za knjižnicu spiskala na krpe. Mislim, trebale su mi. Al. :facepalm:
Vidjet ću sad šta ću.
Ti misliš da će mene utješiti što si ti šopingirala?! :misli: :rofl:
Ajd, ajd, neka si, vrag odnija prišu :zubo: A i imam dojam da ti se dug toliko popeo da ti je svejedno više, nekoliko desetaka novaca manje- više :zubo:
jednokratni klon

elma » wrote:
Ti misliš da će mene utješiti što si ti šopingirala?! :misli: :rofl:
Ajd, ajd, neka si, vrag odnija prišu :zubo: A i imam dojam da ti se dug toliko popeo da ti je svejedno više, nekoliko desetaka novaca manje- više :zubo:
Ma ne tu knjižnicu, tu sam otpisala, neka me tuže. :facepalm:
Nego čitaonicu knjižnicu.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

elma » wrote:Možda kad bih počela učit ne bih razmišljala o ovim pizdarijama. Učenje kao bijeg.
ja bi tebe poslao koji sat kod onog doktora ante pavlovica.. :kokice:

:zubo:
elma

Post 12 Mar 2013, 23:44

Maca Bojler » wrote:
Ma ne tu knjižnicu, tu sam otpisala, neka me tuže. :facepalm:
Nego čitaonicu knjižnicu.
Aaaaha!
Neće te tužiti, neš u zatvor, ne boj se :D Evo ja nikad nisam čula da su zapravo nekoga tužili, samo se prijete :D
elma

Post 12 Mar 2013, 23:45

..a unda » wrote: ja bi tebe poslao koji sat kod onog doktora ante pavlovica.. :kokice:

:zubo:
Ko ti je taj? Neki susjed ili prikan? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2013, 23:51

elma » wrote:
Ko ti je taj? Neki susjed ili prikan? :kokice:
nista od toga. netko ko bi ti mogao otpuhat tvoje ove probleme kao da su perce.. :D
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 23:52

..a unda » wrote: nista od toga. netko ko bi ti mogao otpuhat tvoje ove probleme kao da su perce.. :D
Travar?
..a unda
Undaminator

Post 12 Mar 2013, 23:54

Maca Bojler » wrote:
Travar?
:facepalm:

:kokice:

:D
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 23:58

..a unda » wrote: :facepalm:

:kokice:

Aj se fejspalmaj na ogledalo. Mrš. Stalno me kritiziraš.

Šta ja znam te tvoje trokute, ove one, kao da se ti družiš s normalnim svitom. Mogla bi te i trevit tamo di idem. :giggle:

Eto, znala sam da je neki taj šum muć nešto. Ajd, molim te. Ne znam, nedavno u obitelji netko imao iskustvo s otim i bome, niš od toga.. niš ni od službene, ali niš ni od toga.
elma

Post 13 Mar 2013, 00:03

Maca Bojler » wrote:
Aj se fejspalmaj na ogledalo. Mrš. Stalno me kritiziraš.

Šta ja znam te tvoje trokute, ove one, kao da se ti družiš s normalnim svitom. Mogla bi te i trevit tamo di idem. :giggle:

Eto, znala sam da je neki taj šum muć nešto. Ajd, molim te. Ne znam, nedavno u obitelji netko imao iskustvo s otim i bome, niš od toga.. niš ni od službene, ali niš ni od toga.

:rofl:
jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 00:04

elma » wrote:

Pa jel mu treba reć... treba. :ne zna:
Šta god napravim, kažem, ponašam se, ne valja. Staro gunđalo. Mene se uvatio.
..a unda
Undaminator

Post 13 Mar 2013, 00:10

Maca Bojler » wrote:
Pa jel mu treba reć... treba. :ne zna:
Šta god napravim, kažem, ponašam se, ne valja. Staro gunđalo. Mene se uvatio.

dobro, primili smo poruku. elma nije toliko bitna.. :kokice:

:zubo: :zubo:

jednokratni klon

Post 13 Mar 2013, 00:12

..a unda » wrote: :rofl:

dobro, primili smo poruku. elma nije toliko bitna.. :kokice:

:zubo: :zubo:

A jel, sad sam i egocentrična?

Idem leć. Zapravo, moram petat kosu i farbat se. :crying: