Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 21:55

Karl Jozef » wrote: Pa sad mislim da nisam uspio 15 sekundi govoriti u komadu ... :zubo: Nisam siguran da je to histerija samo je problem bio velik pa je trebalo puno toga reć. :o
:rofl:
Još si me prekidao. :durica:
Kao da ja ne znam šta treba. :raspa:

Glava me boli. Šetala sam dvi ure i sad se moram farbat, nije bilo crne boje :tuzni: morat će tamnosmeđa. A moram sutra ić prijavit ispite. Ako ne, onda preksutra. Iscrpljena sam. Kao da sam spašavala utopljenika.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Mar 2013, 21:57

Maca Bojler » wrote: :rofl:
Još si me prekidao. :durica:
Kao da ja ne znam šta treba. :raspa:
Je je. :rofl:
Šetala sam dvi ure i sad se moram farbat, nije bilo crne boje :tuzni: morat će tamnosmeđa.

:xlux:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 21:59

Karl Jozef » wrote: Je je. :rofl:

:xlux:
Oprosti, ali od tvojih uputa nije bilo koristi nego sam jednostavno skupila hrabrosti kliknut ono što sam htjela kliknut otpočetka. Eto ti sad je-je. :E

Šta je, mrš, ne sviđa mi se to, pripisat ću to privremenoj neuračunljivosti zbog kompa, ne znam kako sam završila sa tom svijetlom odjećom. :zecocry: i još farba. :tuzni:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 12 Mar 2013, 22:03

..jebate, prohiperventilirat ce. :zubo: :D
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:03

Maca Bojler » wrote: Oprosti, ali od tvojih uputa nije bilo koristi nego sam jednostavno skupila hrabrosti kliknut ono što sam htjela kliknut otpočetka. Eto ti sad je-je. :E
:durica:
Šta je, mrš, ne sviđa mi se to, pripisat ću to privremenoj neuračunljivosti zbog kompa, ne znam kako sam završila sa tom svijetlom odjećom. :zecocry: i još farba. :tuzni:
Već sutra ili preksutra smeđa kosa, svjetla odjeća, .... :D Naprosto da čovjek poželi da ti je ranije krepao komp. :zubo:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:16

..a unda » wrote:..jebate, prohiperventilirat ce. :zubo: :D
A ne, sad sam mirna. Pitaj Karla. :giggle:
Karl Jozef wrote: :durica:

Već sutra ili preksutra smeđa kosa, svjetla odjeća, .... :D Naprosto da čovjek poželi da ti je ranije krepao komp. :zubo:
A ne, ne, imala sam ja faze sve smeđe do plave i ne stoji mi. Stoji mi crna i bok. Tamnosmeđa u najmanju ruku.
Stoga, dosta. :E
karambol

Post 12 Mar 2013, 22:18

ali » wrote:Karambole, hvala ti na pomoći.
Još moram reći da sad vidim da me poznaješ i više nego sam mislila da je moguće, skužio si me totalno :D :S

Odabrala sam :lux:

(ne mogu tu napisati što, ako hoćeš poslat ću ti pm :zubo: )

Sorry na kasnjenju...
Nema na cemu.

A to da te poznajem...ma, to imam neke sposobnosti koje nemam uvijek pod kontrolom. Ja sam nerealizirani vrač.

:cerek:
MightyMe

Post 12 Mar 2013, 22:27

Maco:

Sve bitne i povjerljive podatke ti je, meni se čini, najpametnije stavit na neki cloud servis. Tako i ako zajebeš nešto s kompjuteron tu su. Većina tih ima opciju sinkroniziranja nekog foldera na kompjuteru s podacima na internetu tako da se ne tribaš puno zajebavat oko toga. Imaš Google Drive, Skydrive, Dropbox i hrpu drugih. Obično nude oko 5GB prostora šta je skroz dovoljno za najbitnije stvari.

Karl:
Koga ti lažeš? :D
Ima san live stream kako je N.N. histerična. :D
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:32

MightyMe » wrote:Maco:

Sve bitne i povjerljive podatke ti je, meni se čini, najpametnije stavit na neki cloud servis. Tako i ako zajebeš nešto s kompjuteron tu su. Većina tih ima opciju sinkroniziranja nekog foldera na kompjuteru s podacima na internetu tako da se ne tribaš puno zajebavat oko toga. Imaš Google Drive, Skydrive, Dropbox i hrpu drugih. Obično nude oko 5GB prostora šta je skroz dovoljno za najbitnije stvari.
I to samo ja vidim? I ne može se provalit u to il neš slično?

Nešto mi je komp nekako spor otkad sam ga popravila. :misli: Slabije učitava slike tj. ne učitava neke slike i smajlije neke il tek nakon nekog vremena.
Karl:
Koga ti lažeš? :D
Ima san live stream kako je N.N. histerična. :D
:zecorolleyes:
Sorry, Majti, posipam se javno pepelom što sam te gnjavila preko Karla. Karla mi nije žao, znamo se predobro :zubo: :E ali eto, bilo mi je nezgodno objašnjavat preko tača i Karlu sam objašnjavala telefonski, tako da, to mi se činilo najzgodnije rješenje.
MightyMe

Post 12 Mar 2013, 22:36

Maca Bojler » wrote:
I to samo ja vidim? I ne može se provalit u to il neš slično?

Nešto mi je komp nekako spor otkad sam ga popravila. :misli: Slabije učitava slike tj. ne učitava neke slike i smajlije neke il tek nakon nekog vremena.
Da, samo ti vidiš. Teško da ti iko u to može provalit. Ja san tu sebi stavija sve od faksa tako da mogu uvijek i svugdje učit :Serek:

Neman pojma. Možda ti se obrisa cache pa mu malo triba. A možda si to samo umislila od panike. :D

:zecorolleyes:
Sorry, Majti, posipam se javno pepelom što sam te gnjavila preko Karla. Karla mi nije žao, znamo se predobro :zubo: :E ali eto, bilo mi je nezgodno objašnjavat preko tača i Karlu sam objašnjavala telefonski, tako da, to mi se činilo najzgodnije rješenje.
Ma nema problema, samo je podlac meni mislija to sve uvalit. :zubo:
Kaže da bolje da ja to riješin jer on zvuči ka Delboy. :D
Zekoslawa

Post 12 Mar 2013, 22:36

Oprostite šta prekidam vas ljude kojima ide od ruke, ali meni bogami ne ide. Izist ću se živa. Izist. Ubit. Prokuvalo mi u želucu. Znate šta sam napravila? Poslala samo jednu tablicu u Excelu, ostale uopće nisam skužila. Ova je bila ubij bože, pa sam na nju izgubila par sati i uopće mi nije palo na pamet pogledati ima li još. Izist ću se.
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:37

MightyMe » wrote: Ma nema problema, samo je podlac meni mislija to sve uvalit. :zubo:
:nogica:

No comment. :o
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:38

MightyMe » wrote: Da, samo ti vidiš. Teško da ti iko u to može provalit. Ja san tu sebi stavija sve od faksa tako da mogu uvijek i svugdje učit :Serek:

Neman pojma. Možda ti se obrisa cache pa mu malo triba. A možda si to samo umislila od panike. :D
Nisam umislila, pokte, vidim da je sporiji i da mi neke slike se ne pokažu odmah nego nakon ne znam koliko sekundi.

Ma nema problema, samo je podlac meni mislija to sve uvalit. :zubo:
Pa tako je i bilo. Ja istresem svoje, a on: ajd sad ispočetka, polako.... :gaah: i da se ja nisam sjetila sama, vraga bi od tog objašnjavanja išta bilo. Kad oboje kurca ne znamo. :ne zna:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:39

Zekoslawa » wrote:Oprostite šta prekidam vas ljude kojima ide od ruke, ali meni bogami ne ide. Izist ću se živa. Izist. Ubit. Prokuvalo mi u želucu. Znate šta sam napravila? Poslala samo jednu tablicu u Excelu, ostale uopće nisam skužila. Ova je bila ubij bože, pa sam na nju izgubila par sati i uopće mi nije palo na pamet pogledati ima li još. Izist ću se.
Ne pratim što kako, ali polako. :karl:
Karl Jozef wrote: :nogica:

No comment. :o
:zecohug:

Sad mi je smiješno. :rofl:
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:40

Zekoslawa » wrote:Oprostite šta prekidam vas ljude kojima ide od ruke, ali meni bogami ne ide. Izist ću se živa. Izist. Ubit. Prokuvalo mi u želucu. Znate šta sam napravila? Poslala samo jednu tablicu u Excelu, ostale uopće nisam skužila. Ova je bila ubij bože, pa sam na nju izgubila par sati i uopće mi nije palo na pamet pogledati ima li još. Izist ću se.
Naučit ćeš provjeriti, ovo ono. Ako imaš kopiju dovrši to i pošalji novu verziju uz ispriku. :D
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:41

Maca Bojler » wrote: Ne pratim što kako, ali polako. :karl:
Mrš. :rofl: :rofl:
Zekoslawa

Post 12 Mar 2013, 22:41

To je trebalo biti gotovo u 20 h. I ispričala sam se. I nije žena ništa strašno rekla. Al svejedno.
MightyMe

Post 12 Mar 2013, 22:42

:zecohug:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:42

Karl Jozef » wrote: Mrš. :rofl: :rofl:
Pa jebote, ja sve objasnim, a ti aj sad opet. :S :durica:

Doduše, i bolje da s ovom rospijom od Majtija nisam razgovarala, taj bi još bio i zloban. :zubo: Ti bar pariš od pomoći. :o
MightyMe

Post 12 Mar 2013, 22:44

Maca Bojler » wrote:
Pa jebote, ja sve objasnim, a ti aj sad opet. :S :durica:

Doduše, i bolje da s ovom rospijom od Majtija nisam razgovarala, taj bi još bio i zloban. :zubo: Ti bar pariš od pomoći. :o

Ja san divan. To šta posli volin zajebavat je skroz nešto drugo. :o
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:45

MightyMe » wrote:

Ja san divan. To šta posli volin zajebavat je skroz nešto drugo. :o
Je, je, vidla san ja. :raspa: Sve na jadnog Karla svalio. Lako vako laprdat. :raspa:

Zec, žao mi je. :zecohug:
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:45

Maca Bojler » wrote: Pa jebote, ja sve objasnim, a ti aj sad opet. :S :durica:
Kako da ja znam što je kad kažeš ... :D

Crno, bijelo, sejf mode, meni, cmd, ... i ovo, nema tu ništa, možda iz početka, kako, ali jesam to, jesam, nema to, što, ovo, ček, nije to, zatvor, FBI, CIA, ... :gaah: :o :zubo:
jednokratni klon

Post 12 Mar 2013, 22:47

Karl Jozef » wrote: Kako da ja znam što je kad kažeš ... :D

Crno, bijelo, sejf mode, meni, cmd, ... i ovo, nema tu ništa, možda iz početka, kako, ali jesam to, jesam, nema to, što, ovo, ček, nije to, zatvor, FBI, CIA, ... :gaah: :o :zubo:
Nisam tako govorila. :durica:
Lipo sam ti rekla da vam rješenje ne valja, a ti si tio da sve govorim ispočetka. A znam da sam sve napravila. :durica:

Nisam zatvor spominjala. :gaah:

A vrh mi je bio kad sam se konačno dokopala tača negdi na rivi i gledam jel itko u međuvremenu išta pametnije smislio i onda ova rospija pita na pp "i šta se dogodilo" :S Pa otkud da počnem, tač, ovo ono, jebote. :S :rofl:
Karlinjo

Post 12 Mar 2013, 22:49

Maca Bojler » wrote: Nisam tako govorila. :durica:
Ma to si ti meni samo sexy zvučala pa sam htio da stalno govoriš ispočetka. :o :zubo:
Lipo sam ti rekla da vam rješenje ne valja, a ti si tio da sve govorim ispočetka. A znam da sam sve napravila. :durica:
A ne znam, ja sam kod sebe isprobao, procedura radi, njima xy na netu radi, ... pitaj boga zašt nije htjelo proraditi ...

Pa mogu i ja malo iskrivljavati događaje. :zubo: :durica:
MightyMe

Post 12 Mar 2013, 22:50

Maca Bojler » wrote:
Nisam tako govorila. :durica:

Nisam zatvor spominjala. :gaah:

A vrh mi je bio kad sam se konačno dokopala tača negdi na rivi i gledam jel itko u međuvremenu išta pametnije smislio i onda ova rospija pita na pp "i šta se dogodilo" :S Pa otkud da počnem, tač, ovo ono, jebote. :S :rofl:
To san te tija pitat di je zapelo u onome šta ti je karl posla. :o
  • Information