Mensečini da je najpametnije skinut se s neta.Karl Jozef » wrote:Maca je prvi korak nakon xy postova prebaciti ćeš se na treći i onda će eventualnom stalkeru biti teže.
Jer da bi došao do prave tebe trebat će se probijati kroz taj sljedeći nick pa kroz macu do tebe.Zapravo je čini mi se pametnije imati međunick.
Studentsko-penzionerski topik
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Pa ne znam, ja sam čitala priznavanja ljudi koliko ustrajno mogu kopati da saznaju slabe točke zamišljenih protivnika. Ja stalkam iz zabave, ali nisu svi takvi.Zekoslawa » wrote:Pravo da vam rečem, ja uopće nemam običaj čitati četove na kojima ne pišem. Vjerujem da ni drugima nisu osobito zanimljivi tuđi četovi.
A i znam da četovi itekako imaju dosta ljudi koji ih čitaju, barem je tako bilo na fhr... i ja sam čitala neke četove dugo prije priključivanja. Tako da ono... jedino me ovdje spašavalo što nas nije bilo puno.
Ma sve 5, nik je prejak.Maca Bojler » wrote:
Pa malo me uhvatila paranoja da sam se previše izlajala pod onim nickom. Nisam načisto što s tim.Svaka šuša može povezat tko sam u rl.
Samo ga teško povezujem s tobom
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Je, je. Slat ću vam razglednice.Karl Jozef » wrote: Nije dobro.
Guest Reading topic in Trkeljanje 3 minutes ago
Guest Reading topic in Trkeljanje 4 minutes ago
Guest Reading topic in Trkeljanje
I'm talking bout this.
Netko može bit moj susjed, tetka, pekar, kipar... i tako.
Ijuuu, šta će se netko usrećiti mojim priznanjem da petem robu i gledam mesara.Maca Bojler » wrote:
Pa ne znam, ja sam čitala priznavanja ljudi koliko ustrajno mogu kopati da saznaju slabe točke zamišljenih protivnika. Ja stalkam iz zabave, ali nisu svi takvi.![]()
A i znam da četovi itekako imaju dosta ljudi koji ih čitaju, barem je tako bilo na fhr... i ja sam čitala neke četove dugo prije priključivanja. Tako da ono... jedino me ovdje spašavalo što nas nije bilo puno.
Ja se držim pravila "ne pišem ono što ne bih rekla nekom u RL i čega se sramim pred sobom". Za ostalo me zaboli, neka kopaju i neka čitaju. Ja i kad se sramotim, sramotim se sa stilom i bolje se znam osramotiti od drugih.
-
jednokratni klon
Mene je Karl ustalkao s dva poteza, Majti isto, oću reć, to je to, jebeš sramoćenje nego RL.Zekoslawa » wrote: Ijuuu, šta će se netko usrećiti mojim priznanjem da petem robu i gledam mesara.![]()
Ja se držim pravila "ne pišem ono što ne bih rekla nekom u RL i čega se sramim pred sobom". Za ostalo me zaboli, neka kopaju i neka čitaju. Ja i kad se sramotim, sramotim se sa stilom i bolje se znam osramotiti od drugih.
Ti njih dvojicu računaš pod normalan svijet. Ajde...Maca Bojler » wrote:
Mene je Karl ustalkao s dva poteza, Majti isto, oću reć, to je to, jebeš sramoćenje nego RL.
-
jednokratni klon
Ja nikoga od forumskog življa ne računam kao normalan svijet. A oni su benigni. Nisu svi.Zekoslawa » wrote: Ti njih dvojicu računaš pod normalan svijet. Ajde...
Guest Replying to message in Moda i kozmetika kako je ovo tehnički moguće?
Ne znam... mislim da je vrijeme da se i ovdje virtualno samoubijem, za svoje dobro.
E, a inače vako živiš u velegradu, pa oni iz Pizza Cuta uopće ne može saznati koja si i šta si, a usput te dočekati iza kantuna i šta već.Maca Bojler » wrote:
Ja nikoga od forumskog življa ne računam kao normalan svijet. A oni su benigni. Nisu svi.
Guest Replying to message in Moda i kozmetika kako je ovo tehnički moguće?
Ne znam... mislim da je vrijeme da se i ovdje virtualno samoubijem, za svoje dobro.
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote: E, a inače vako živiš u velegradu, pa oni iz Pizza Cuta uopće ne može saznati koja si i šta si, a usput te dočekati iza kantuna i šta već.
Pa svejedno, nije mi baš svejedno. I Karl se slaže sa mnom.
-
jednokratni klon
Koja je svrha toga? Šta ja znam, malo sam se prisjetila nekih forumskih slučajeva kurčenja s tuđim privatnim podacima pa ono... nije da si utvaram da nekog zanima tko sam, što sam i što lajem, ali ono, bolje bit na oprezu nego žalit.Karl Jozef » wrote:Ne da se VL samoubiješ nego VL promjeniš ime i prezime.
Meni je to kao Big Brother (eto, dobro je Maca napisalaZekoslawa » wrote:Pravo da vam rečem, ja uopće nemam običaj čitati četove na kojima ne pišem. Vjerujem da ni drugima nisu osobito zanimljivi tuđi četovi.
Mislim, ja sam ljubitelj reality showa
Lagano je, ne zamara mozak, ide u nastavcima, svakakvih sorti pravih, živih, stvarnih likova možeš vidjeti i praktički dobro upoznati a da su opet dovoljno daleki i nepostojeći pa nema straha da ćeš ikada morati stvarno doći s njima u kontakt
-
jednokratni klon
ali » wrote: a da su opet dovoljno daleki i nepostojeći pa nema straha da ćeš ikada morati stvarno doći s njima u kontakt
Al ja nikad nisam htjela biti sudionik realityja.
A onda, pokati, nemoj toliko lajati i mirna Bosna. Premda uopće ne mislim da nešto strašno laješ, al dobro. Mislim, neće te nitko skužiti po tome što pričaš o babi i mačkama, skužit će te po tome što kažeš danas sam pisala ispit, a onda se rezultati objave na netu i ne znam šta.
O da, i fejs. Ne samo imanje profila, nego i dodavanje frendova. Kad dodaš na fejs deset ljudi s foruma, a da se može pretraživati ili tebe ili njihove frendove, odmah si frend s još potencijalnih stotinu ljudi.
-
jednokratni klon
Pa već je gotovo. A što je najbolje, ja i ne znam što sam polajala.Zekoslawa » wrote: A onda, pokati, nemoj toliko lajati i mirna Bosna. Premda uopće ne mislim da nešto strašno laješ, al dobro. Mislim, neće te nitko skužiti po tome što pričaš o babi i mačkama, skužit će te po tome što kažeš danas sam pisala ispit, a onda se rezultati objave na netu i ne znam šta.
A i nikad nije bilo nikog, a sad ima puno ljudi, nemam pojma što se dešava.
Naravno da nisi, pa svi smo mi silom dovučeni na ovu pozornicu
Odlično sročenoLagano je, ne zamara mozak, ide u nastavcima, svakakvih sorti pravih, živih, stvarnih likova možeš vidjeti i praktički dobro upoznati a da su opet dovoljno daleki i nepostojeći pa nema straha da ćeš ikada morati stvarno doći s njima u kontakt
Učila sam
Lažem
Ali opetala sam malo svoju i sestrinu sobu (ne pitajte, dugovala sam joj
Bolje sam psihički sad
Karl Malden
elma wrote:
Lažem![]()
![]()
Idem i ja, u biti samo sam htjela doć pohvalit film
-
jednokratni klon
Sijeva...
i ona ogromna kiša se stuštila i stala sam na prozor i onda se sjetila da mi je grom ubio pradjeda u 27-oj pa sam skočila unazad.
Jel me može grom opalit ako mi je mob u ruci pod pokrivačem ili kraj uzglavlja?
Volim ja miris kiše i sve to, lijepo i izgledaju ti lomovi neba, ali bome me strah kad raspale gromovi. Neće valjda noćas.
edit: i ima ali pravo, ne stoji mi ova Bojlerka nikako. Bojlerka bi trebala biti neka superkul neustrašiva pička. Mogu je glumit, doduše. : psihomaca:
edit2: ubila sam grijalicu. mislim da se ovaj put neće izvuć...
Jel me može grom opalit ako mi je mob u ruci pod pokrivačem ili kraj uzglavlja?
Volim ja miris kiše i sve to, lijepo i izgledaju ti lomovi neba, ali bome me strah kad raspale gromovi. Neće valjda noćas.
edit: i ima ali pravo, ne stoji mi ova Bojlerka nikako. Bojlerka bi trebala biti neka superkul neustrašiva pička. Mogu je glumit, doduše. : psihomaca:
edit2: ubila sam grijalicu. mislim da se ovaj put neće izvuć...
-
- Information
-