Maca Bojler » wrote: Oćeš, oćeš :karl i baba:
Studentsko-penzionerski topik
Evo sad radi i za :Maca: i za :Zec:Maca Bojler » wrote: Zecozona. Malo sam ljupomorna, moram priznati. Ko prizna, pola mu se prašta... ili mačji smajlić daje.
Dobro. :briše znoj sa čela: Mislim ti si donekle gazda ovdje i mogao bih se osjećati mobingirano.MightyMe » wrote:Ne.
-
jednokratni klon
Karl Jozef wrote: Želiš mi nešto reći.![]()
Opet taj moment.MightyMe » wrote:Ne.
I neću ja ćuknuti smajlić.
-
jednokratni klon
Sotono.MightyMe » wrote:Gledaj sad ove Mačkice kako će naskočit na nas.
Da mačkica... isuse, napravit ću filete od tebe.
Oh!MightyMe » wrote:Gledaj sad ove Mačkice kako će naskočit na nas.
Drazesno je vidjeti kako se zelje proturaju pod salu.
Maco, ne daj se od prve!
-
jednokratni klon
-
jednokratni klon
Čuj, ja stvarno nisam ljupomorna na ničiju orijentaciju. Idite i množite se.
A i malo si preveć zao za jednog strejt tipa. To je ona skoro pa ženska zloba.
E tako, tako treba.
Prvo mu pricaj sta ces mu sve radit, onda se malo povuc, ka...bas me briga...a kad glamac cvrsto uvati udicu, hrana za macke je osigurana.
Maca Bojler » wrote:
Čuj, ja stvarno nisam ljupomorna na ničiju orijentaciju. Idite i množite se.![]()
A i malo si preveć zao za jednog strejt tipa. To je ona skoro pa ženska zloba.![]()
Cili san život okružen dalmatinskin rospijama i normalno da ću bit zločest. Evo sad san u Zagrebu i opet isto.
btw. Di je
-
jednokratni klon
A ne, ne, ja ga kuvam za Karlita. On voli mlado, skoro pa ilegalno, meso.Bara huda » wrote: E tako, tako treba.
Prvo mu pricaj sta ces mu sve radit, onda se malo povuc, ka...bas me briga...a kad glamac cvrsto uvati udicu, hrana za macke je osigurana.
I prestanite s tim aluzijama, SVI. Danas me onaj pizzacuter jeo očima, ali materemi, užasno sam se zacrvenila (il bar mislim da jesam, na meni se to ne vidi) i stvarno mi je bilo neugodno jer nisam vidjela dosad takvu direktnost nigdje osim kod pripitih i pijanih ljudi iza jedan u nekom jebenom disku. To pripisujem vašim kletvama, aluzijama i ostalome.
-
- Information
-