Studentsko-penzionerski topik

Stare teme i začeci foruma
elma

Post 11 Mar 2013, 20:12

Danas počinjem učiti. I učit svaki dan narednih mjesec dana. Krećem.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Maca Bojler » wrote:Ostavljam te u nedoumici. :zecoD:

Idem. :zecow:
A ajde, idem i ja. :zecow:
Karlinjo

elma » wrote:Danas počinjem učiti. I učit svaki dan narednih mjesec dana. Krećem.
Čestitam na odluci. :o :D
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 20:38

elma » wrote:Danas počinjem učiti. I učit svaki dan narednih mjesec dana. Krećem.
Danas kao večeras?
Ajde, neka. :S
Karl Jozef wrote: A ajde, idem i ja. :zecow:
Ma išla sam pa sam stala. Morala bih kupit stick, usb onaj vrag, ne mogu naći prastari i sad ne znam, koliko to sranje košta? Mislim da ću ipak morat radit obje prezentacije za usmeni ... koliko tu ima prostora za zajebat. :S Jebena bolonja i informatizacija. :tuzni:

Btw, danas sam išla iza tri klinke, al ono baš klinkice, valjda šesti, sedmi razred i čudim se jebote kako izgledaju isto kao velike, samo minijaturne, mislim, imaju istu odjeću kao većina odraslih. :zubo: I baš mi došlo nekako smiješno, sjetila sam se kako smo se mi oblačili užasno i šlampavo... I tako sam išla neko vrijeme iza njih i ogovarale su neke druge cure... isto kao velike. :S :cerek:
elma

Post 11 Mar 2013, 20:46

Još sam tu :gaah: :gaah: :gaah: :gaah: :gaah:

Da, Maco, to su ti današnje mlade generacije :mudri: Toliko se trude izgledati starije, a nemaju pojma koliko bih se jedna ja na primjer rado vratiti u njihove godne :zecosad: :zecosad: :zecosad:

Idem :madkava:
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 20:48

Maca Bojler » wrote: Ma išla sam pa sam stala. Morala bih kupit stick, usb onaj vrag, ne mogu naći prastari i sad ne znam, koliko to sranje košta? Mislim da ću ipak morat radit obje prezentacije za usmeni ... koliko tu ima prostora za zajebat. :S Jebena bolonja i informatizacija. :tuzni:
Nemoš ništa zajebat, kao da presnimavaš tamo vamo po svom kompu.

A cijena ako ti treba samo za prezentaciju, onda neki najmanji, štajaznam 50ak kn možda i manje. :D Uostalom odnesi na CDu ili DVDu ako ti je samo zbog prezentacije, oni koštaju dvije tri kune.
Btw, danas sam išla iza tri klinke, al ono baš klinkice, valjda šesti, sedmi razred i čudim se jebote kako izgledaju isto kao velike, samo minijaturne, mislim, imaju istu odjeću kao većina odraslih. :zubo:
:rolleyes: :D
I baš mi došlo nekako smiješno, sjetila sam se kako smo se mi oblačili užasno i šlampavo... I tako sam išla neko vrijeme iza njih i ogovarale su neke druge cure... isto kao velike. :S :cerek:
A ne znam, mislim da se dečki isto oblače kako danas tako onda a to za cure a znam, vidim. To ste "vi" krivi. :zubo: Eh da je svijet konzervativniji, ... :o
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 20:54

elma » wrote:Još sam tu :gaah:

Da, Maco, to su ti današnje mlade generacije :mudri: Toliko se trude izgledati starije, a nemaju pojma koliko bih se jedna ja na primjer rado vratiti u njihove godne :zecosad: :zecosad: :zecosad:

Idem :madkava:
Ja bome ne bi. Unatoč svemu. :S :rofl: Iako je jedanaestogodišnja ja bila daleko pametnija od ove, ali zrelost je zrelost. :mudri: :brukica:

Ma smišno ih je vidit. :) Nadam se da mi ovo zapravo ne radi biološki sat il tako neki kurac. :zubo: Inače prezirem dječurliju. :misli:
Karl Jozef wrote: Nemoš ništa zajebat, kao da presnimavaš tamo vamo po svom kompu.
Ček, misliš da ne mogu nekako oštetiti lap tamo? Mislim, teorecki, mogu, ja sve mogu, tko je još pisao krivi ispit, tko? :lux:
A cijena ako ti treba samo za prezentaciju onda neki najmanji štajaznam 50ak kn možda i manje. :D Uostalom odnesi na CDu ili DVDu ako ti je samo zbog prezentacije, oni kojštaju dvije tri kun
Više im ne bi ni dala. :zecorolleyes: Ma neka cura mi je rekla da je na sticku, ne znam zašto. Valjda je to praktičnije.
:rolle yes: : D
Šta rolajz, šta... bojiš se da te neka ne prevari u mraku :kokice: Ionako ne ideš van. :zubo:
A ne znam, mislim da se dečki isto oblače kako danas tako onda a to za cure a znam, vidim. To ste "vi" krivi. :zubo : Eh da je svijet konzervativniji, ... : o
Pa ne bih rekla ni da se dečki isto oblače. Ima tu bome marki i ovog i onog što mi nismo imali. Mada, teže jest uočiti stil odijevanja pošto se kasnije to razgrana u odijela- baš sam vidjela jednog odraslog balavca (biće nekih par godina mlađi od mene, ako ne i više) u odijelu kako pali cigaretu i ima onaj jel korporativni stav, fuj. Uglavnom, danas sam puno zapažala ljude :rofl: e da, di sam stala, da, razgrana se u ove što nose odijela ili trenirke sa zlatnim lancima :rigo: ili normalne traperice i majice. Nekako mi žene djeluju više uniformirane. :misli:

O jebemti smajlije !!!!
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 21:03

Maca Bojler » wrote: Ček, misliš da ne mogu nekako oštetiti lap tamo? Mislim, teorecki, mogu, ja sve mogu, tko je još pisao krivi ispit, tko? :lux:
Od prebacivanja dokumenata, pa tako i prezentacije ne. :D
Više im ne bi ni dala. :zecorolleyes: Ma neka cura mi je rekla da je na sticku, ne znam zašto. Valjda je to praktičnije.
Pa je, lakše je.
Šta rolajz, šta... bojiš se da te neka ne prevari u mraku :kokice: Ionako ne ideš van. :zubo:
Nadam se da me neka prevari ako mislim što i ti. :zubo: A da, ionako ne idem van. :tuzni:

Iako napisao sam rolejz jer si ti napisala: imaju istu odjeću kao većina odraslih. :zubo: naime to sam povezano sa tobom tj. da ti nisi većina odraslih ljudi. :D
Uglavnom, danas sam puno zapažala ljude :rofl: e da, di sam stala, da, razgrana se u ove što nose odijela ili trenirke sa zlatnim lancima :rigo: ili normalne traperice i majice. Nekako mi žene djeluju više uniformirane. :misli:
A meni ne, no opet ovisi kako koje. :giggle:
O jebemti smajlije !!!!
Što, fali ti ih. :D
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 21:08

Karl Jozef » wrote: Od prebacivanja dokumenata, pa tako i prezentacije ne. :D
We'll see. Vedremo. :mudri:
Nadam se da me neka prevari ako mislim što i ti. :zubo: A da, ionako ne idem van. :tuzni:
Vonabi delikventu. :D
Iako napisao sam rolejz jer si ti napisala: imaju istu odjeću kao većina odraslih. :zubo: naime to sam povezano sa tobom tj. da ti nisi većina odraslih ljudi. :D
Pa i nisam. Ozbiljno. Ja se nosim preobično da bih bila uniformirana. Ne nosim čak popularne marame kao ostali, marki nemam, šta ja znam. :ne zna:

Ali kad gledam, bilo šminkerice, bilo alternativke, meni to sve djeluje isto. Pritom ne iznosim vrijednosni stav, samo primjećujem. Ne mislim ja da je moje bolje, majketi, ja sam i bogu i vragu dosadila sa svojom odjećom pa i ormaru. :zubo:
A meni ne, no opet ovisi kako koje. :giggle:
Modna ofco, donesi strašni sud. :raspa:
Što, fali ti ih. :D
Pa nakrcali ste ih previše, jebo vas.
MightyMe

Post 11 Mar 2013, 21:14

Ne mogu virovat da niste primjetili novi smajlić posvećen jednom korisniku. :tuzni:
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 21:18

Maca Bojler » wrote: Vonabi delikventu. :D
Kad narastem bit ću delikvent. :D
Pa i nisam. Ozbiljno. Ja se nosim preobično da bih bila uniformirana. Ne nosim čak popularne marame kao ostali, marki nemam, šta ja znam. :ne zna:
Pa ne znam ja sad to za marke i nije markiranost pitanje uniformnosti. Tvoju uniformiranost čini izgrađen modni stil koji ti se može pripisati. Nisi uniformirana u smislu da se nosiš kao i drugi nego da je to jedinstveno u svojoj uniformiranosti. :o :zubo:
Modna ofco, donesi strašni sud. :raspa:
Krasno se odjevaš, da dodaš stolu možda bih te i pažljivije slušao. :zubo: :nemoj me tuć:
Pa nakrcali ste ih previše, jebo vas.
Ti to klikaš? Ja upisujem smajliće tako da mi svejedno koliko ih je. Glavno da se logično zovu. :D
MightyMe

Post 11 Mar 2013, 21:21

Maca Bojler » wrote: Pa nakrcali ste ih previše, jebo vas.
Daj spusti se doli i daj prijedloge koje bi mogli izbacit. To je još lakše nego stavit nove. :zubo:
elma

Post 11 Mar 2013, 21:37

Maco, ne bi ni ja, razmislila sam. Zamisli učit sve ispočetka :mama:
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 21:39

MightyMe » wrote:Ne mogu virovat da niste primjetili novi smajlić posvećen jednom korisniku. :tuzni:
Koji, koji, ... :shy: možda? :D
MightyMe

Post 11 Mar 2013, 21:41

Klikni na predzadnji smajlić na listi.
elma

Post 11 Mar 2013, 21:41

:zec: ? :ne zna:
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 21:42

MightyMe » wrote:Klikni na predzadnji smajlić na listi.
:zec:

Ljubomoran sam. :durica:

Drukčije piše a drukčija mu je oznaka pa je zato ostao nezamijećen. :D
MightyMe

Post 11 Mar 2013, 21:43

Oprostit ćeš, al mislin da je taj kod bija na intuitivniji za taj smajlić. :o
Karlinjo

Post 11 Mar 2013, 21:45

More bit, vidjet ćemo prve reakcije. :o
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 22:03

Karl Jozef » wrote: :zec:

Ljubomoran sam. :durica:

Drukčije piše a drukčija mu je oznaka pa je zato ostao nezamijećen. :D
:zec:

Već sam se pobojala da je meni :eek: :rofl:

:S

Ma krivo ste me shvatili, ono "too much smilies" me nervira ... kad ne mogu replyjat, no, nevermind, još uvijek uspješno ubijam smajlije. :mirko:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time
Zodiac:

Post 11 Mar 2013, 22:19

elma wrote:Danas počinjem učiti. I učit svaki dan narednih mjesec dana. Krećem.
:rofl:

Elma, hvala ti za ovo, uljepsa mi vecer...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 11 Mar 2013, 22:19

A? :zec: :zec: :zec:

Di sam ja to? Tvajlajt zon? :zecoeek: :zecoeek:
Novi postovi na sve strane, novi smaliji, di je milost, sucut i razumjevanje za one spore? :zecocry:

Taman mogu ic spavat dok sve procitam. :uhatidurica:
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 22:28

Euklid » wrote: :rofl:

:rofl: :rofl: :rofl:
Bara huda wrote:A? :zec: :zec: :zec:

Di sam ja to? Tvajlajt zon? :zecoeek: :zecoeek:
Novi postovi na sve strane, novi smaliji, di je milost, sucut i razumjevanje za one spore? :zecocry:

Taman mogu ic spavat dok sve procitam. :uhatidurica:
Zecozona. Malo sam ljupomorna, moram priznati. Ko prizna, pola mu se prašta... ili mačji smajlić daje. :tuzni:
elma

Post 11 Mar 2013, 22:30

Euklid » wrote: :rofl:

:durica:
Sad ću, sad ću.....
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 22:31

elma » wrote:

:durica:
Sad ću, sad ću.....
Oćeš, oćeš :karl i baba:
  • Information