Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 09 Mar 2013, 21:54

Sta nije Socrates bio onaj neki nogometas? :misli:

'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 21:56

Euklid » wrote:Sta nije Socrates bio onaj neki nogometas? :misli:
Have no idea. Bitna je poruka. :raspa: :zubo:
elma

Post 09 Mar 2013, 22:16

Baro, malo jesam na tu tvoju, ali ne u ovom slučaju :D Jer mi trenutno stvari nisu posložene. Zato pizdim. Hoću da budu posložene, a ne da mi se raditi na tome. A i kad budu posložene, ne znači da ću biti zadovoljna (zato sam na tu tvoju, jel).
Cijeli dan razmišljam kako moram nešto napraviti, psihički se mrcvarim i to onda ne napravim, nego obećam sebi da ću sutra. Sutra opet isto.
Bio je "tamo" jedan forumaš koji je ovo opisivao, samo je on bio na kraju faksa. Baš me zanima što je s njim na kraju bilo...

Maca :durica: To je slično k'o od onog drugog starog :zubo:
jednokratni klon

Post 09 Mar 2013, 22:18

Jes, bombardiraju me s tim porukama na fejsu, možda je to neki znak. :o
Bara huda

Post 09 Mar 2013, 22:36

elma » wrote:Baro, malo jesam na tu tvoju, ali ne u ovom slučaju :D Jer mi trenutno stvari nisu posložene. Zato pizdim. Hoću da budu posložene, a ne da mi se raditi na tome. A i kad budu posložene, ne znači da ću biti zadovoljna (zato sam na tu tvoju, jel).
Cijeli dan razmišljam kako moram nešto napraviti, psihički se mrcvarim i to onda ne napravim, nego obećam sebi da ću sutra. Sutra opet isto.
Bio je "tamo" jedan forumaš koji je ovo opisivao, samo je on bio na kraju faksa. Baš me zanima što je s njim na kraju bilo...

Maca :durica: To je slično k'o od onog drugog starog :zubo:
Eh, zajebano. Motivacija za poslagivanje ti je slaba jer znas da ni sa poslozenim neces bit zadovoljna pa cemu se onda trudit.
Ova moja je zapravo zadovoljna zaljenjem, ja sam tako nekako to zakljucila iako ona ne bi to ni mrtva priznala. :D
Ona kao da bi bila nesretnija da se nema na sto zalit pa se onda zali na sve.
Ja joj znam dat lajnu, malo se pozalim pa onda ona pocne kako je meni super i kako je tek njoj i onda mi stvarno bude bolje kad vidim kako mi je puno bolje nego sto je njoj. Barem u glavi.
A opet i njoj bude dobro jer se moze....zalit. :D
karambol

Post 09 Mar 2013, 22:36

Maca Bojler » wrote:Jes, bombardiraju me s tim porukama na fejsu, možda je to neki znak. :o
Je, znak je da se ljudima gase mozgovi. Ne da im se loviti ni stvarati vlastite zakljucke i misli pa samo copy neke koje su, eto, ma, jebote, tocno to tako i ja mislim, a jes pametno i mudro...ma ne treba nista vise reci, to ko da sam ja rek'o...sad cu svima poslat.
Dobro...ma, necu Ankici, ona ne kuzi...ni Ljudevitu, on je glupson...

:zubo:
elma

Post 10 Mar 2013, 21:30

Kako mrzim kad mi se uzima roba dok me nema :gaah: :gaah: :gaah:
Još jedan razlog zašto da završim ovo i odselim. Još samo da krenem raditi na tome :crying:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 10 Mar 2013, 21:32

elma » wrote:Kako mrzim kad mi se uzima roba dok me nema :gaah: :gaah: :gaah:
Još jedan razlog zašto da završim ovo i odselim. Još samo da krenem raditi na tome :crying:
Načelno, nadam se da će uvijek biti netko tko bi oprao robu bez da pita. :zubo:

To ti misliš na pranje ili posuđivanje? :misli:
elma

Post 10 Mar 2013, 21:38

Posuđivanje :gaah:

btw
:undazec: - samo koristim priliku da stavim undazeca :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 10 Mar 2013, 21:39

Aha onda si u pravu. :undazec: Evo da i ja probam. :o
Bara huda

Post 10 Mar 2013, 22:14

elma » wrote:Kako mrzim kad mi se uzima roba dok me nema :gaah: :gaah: :gaah:
Koliko bi ti, po slobodnoj procjeni, trebalo vremena za tako nesto? :ne zna:

Jel mozes odselit i izdrzavat se bez da zavrsis? Mozda bi ti to bilo motivacija za pokrenut se. :ne zna:
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 02:24

Image

Image

:lux:

Kad elma navrati, da dobije sijede. :raspa:
elma

Post 11 Mar 2013, 18:14

Bara huda » wrote: Koliko bi ti, po slobodnoj procjeni, trebalo vremena za tako nesto? :ne zna:

Jel mozes odselit i izdrzavat se bez da zavrsis? Mozda bi ti to bilo motivacija za pokrenut se. :ne zna:
Teško da bih se mogla izdržavat bez završenog jer su slabe plaće za zanimanja koja ja mogu pokriti :zubo: Jedino da se bogato udam :rofl: Ali onda opet to ne bi bilo "samostalno" :D

maca provokatorica :zecorolleyes:

Da, danas sam napravila ovo missing somebody-call, sastala se, a onda slušala kako se ljudi ispred mene dogovaraju za jedan događaj bez da me pitaju hoću li i kako ću :tuzni: A ne radi se o tome da su mislili da nisam zaintersirana. A, valjda ljudi zaborave na tvoje postojanje ako ne odeš dva - tri puta na događanja :tuzni:
elma

Post 11 Mar 2013, 18:24

Ne, sad sam shvatila -trebala sam napraviti i ovo "ask for it" :rofl: Evo poster će mi pomoći u životu :S :rofl:
Samo,od ovih ljudi prije ništa nisam trebala tražiti niti su oni mene, dobro smo se razumijeli i sve je išlo spontano.
I primjećujem kod jedne osobe da joj idem na kurac. Mislim da neće ništa reći zbog drugih, nego me "trpi".
Promijenila sam se i ima pravo da joj idem na kurac :zubo: ali zar se moram ispričavati što sam se promijenila i prilagođavati? :misli:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Mar 2013, 18:49

elma » wrote:Ne, sad sam shvatila -trebala sam napraviti i ovo "ask for it" :rofl: Evo poster će mi pomoći u životu :S :rofl:
Samo,od ovih ljudi prije ništa nisam trebala tražiti niti su oni mene, dobro smo se razumijeli i sve je išlo spontano.
I primjećujem kod jedne osobe da joj idem na kurac. Mislim da neće ništa reći zbog drugih, nego me "trpi".
Promijenila sam se i ima pravo da joj idem na kurac :zubo: ali zar se moram ispričavati što sam se promijenila i prilagođavati? :misli:
pa sad si sve rekla..promijenila si se. a valjda su se i oni promijenili. :ne zna:

ne mos na silu bit s nekim ljudima, stas agresivna..:zubo:

a il nema vise ljudi na ovom svijetu? :kokice:
elma

Post 11 Mar 2013, 18:54

Promijenila sam se i to jako, a nisam sigurna da je na bolje.
I to me sad kopka, jer ako nisam na bolje možda stvarno jesu u pravu kad im idem na živce i možda bih se trebala promijeniti opet :misli: A opet, ako do toga dođe,to je prilagodba društvu, a ja sam buntovnik pa to prezirem :zubo: :rofl:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Mar 2013, 18:58

elma » wrote:Promijenila sam se i to jako, a nisam sigurna da je na bolje.
I to me sad kopka, jer ako nisam na bolje možda stvarno jesu u pravu kad im idem na živce i možda bih se trebala promijeniti opet :misli: A opet, ako do toga dođe,to je prilagodba društvu, a ja sam buntovnik pa to prezirem :zubo: :rofl:
a zasto bi morala bit na bolje? a kakva je to promjena na bolje? a kako znas da nije na bolje? u odnosu na sto bi trebalo bit na gore? ko je u pravu, kako je u pravu, zasto je u pravu..uf, kolko pitanja..jedno drugo stize.. :D

nema te sta kopkat, aj se promijeni tako da te nema tu sta kopkat. :D
elma

Post 11 Mar 2013, 20:10

:undazec:
elma

Post 11 Mar 2013, 21:36

Što reći nekome kad ti kaže da si više ne odgovarate jer si ti druga osoba? Što je ajd istina.
A da nije agresija ili plakanje jer to dvoje jedino kod mene postoji.
Pripremam se za sutra jer će mi to milijun posto reć ova koju gore spominjem, vidim po smsu koji mi je poslala. Ne mogu ja ovo :mama:

Tnx :zubo: :)
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 22:10

elma » wrote:Što reći nekome kad ti kaže da si više ne odgovarate jer si ti druga osoba? Što je ajd istina.
A da nije agresija ili plakanje jer to dvoje jedino kod mene postoji.
Pripremam se za sutra jer će mi to milijun posto reć ova koju gore spominjem, vidim po smsu koji mi je poslala. Ne mogu ja ovo :mama:

Tnx :zubo: :)
Niš, okrenut se i otići. Zašto uopće i suočiti se? Ja nisam tip od konfrontacija. Ne znam za tebe.
elma

Post 11 Mar 2013, 22:28

Maca Bojler » wrote:
Niš, okrenut se i otići. Zašto uopće i suočiti se? Ja nisam tip od konfrontacija. Ne znam za tebe.
Ni ja nisam. Ali ova mi je duuuuuugo :zubo: prijateljica, mogla sam joj sve reći, a sad si više ništa ne govorimo, samo prepričavanje glupih izlazaka po klubovima, dozivljaja s posla i mojih s faksa.
Zato ne znam jesam li sposobna ustat od kave i otić van svojim putem.
Možda bi to stvarno i bilo najbolje.

Kako se prestati opterećivati s ovakvim stvarima? Toliko su me iscrpila razmišljanja, osjećam svaki djelić mozga u glavi :mama:
elma

Post 11 Mar 2013, 22:29

Moram prestati plačipičkat, ok :rofl:
jednokratni klon

Post 11 Mar 2013, 22:29

elma » wrote:
Ni ja nisam. Ali ova mi je duuuuuugo :zubo: prijateljica, mogla sam joj sve reći, a sad si više ništa ne govorimo, samo prepričavanje glupih izlazaka po klubovima, dozivljaja s posla i mojih s faksa.
Zato ne znam jesam li sposobna ustat od kave i otić van svojim putem.
Možda to stvarno i bilo najbolje.

Kako se prestati opterećivati s ovakvim stvarima? Toliko su me iscrpila razmišljanja, osjećam svaki djelić mozga u glavi :mama:
Ne znam. Neki odnosi dođu do te točke gdje više nemaš što reći. Ja tad obično ne odem na kavu. Ali to nije neki savjet baš...
Jel ti stalo do nje?
elma

Post 11 Mar 2013, 22:32

Dobro pitanje :) Ne znam. To je ono najgore. Više ne znam ni jel mi ikad bilo stalo ili je to samo bilo tako intenzivno prijateljstvo jer smo mi bile balave pa se sve činilo "uzvišenijim" :misli:
Čak mislim da nije, ali da želim da je. Ali nije.
Éowyn

Post 12 Mar 2013, 07:16

Elma ja sam imala slican problem prosle godine. Takoder sam ja bila ta koja vise nije ista.

Stvar je bila u tome da sam se konacno, nakon par godina, izvukla iz nekog poludepresivnog stanja u kojem sam bila.
Mogla se nositi s mojim losim fazama, ali jednostavno nije mogla podnijeti da budem vesela. Barem sam si ja to tako protumacila :misli:

Ja sam je preduhitrila i sama prekinula svaki kontakt na neko vrijeme. I jos joj rekla da dobro razmisli o svojoj zlobi.

Sad smo si opet super :ne zna:

Ja bih je na tvom mjestu sama pozvala na kavu i rekla da mislim da vise nema smisla odrzavati odnos jer bi prijatelji trebali biti podrska jedno drugome, a ona to tebi nije.
Desire makes slaves out of kings.
  • Information