Undati?..a unda » wrote: mogla bi, ali se odrasta nocu, dok se spava. ustvari, kako se kaze obrnuto od odrasti..
Studentsko-penzionerski topik
Neka, kad ce ako ne sad...a unda » wrote: ma zecicu sve na to siti, stobilo..u takvoj je fazi, stas..
a ne znam, meni se cini bolje vidit iskre di ih mozda i nema nego ne ih vidit tamo di ih ima.nema tu te iskre, sve si krivo povezala..ali, ok, tome smajlici i sluze.
Pa proc uz iskru jer se zatipkalo na mobitel.
kako kad ce? pa sta ona misli..ic po svitu i samo gledat koga bi bilo dobro navlacit za usi?Bara huda » wrote: Neka, kad ce ako ne sad.![]()
Ako ce ic za mestrovicu u skoli, mozda nije lose da se trenira...a unda » wrote: kako kad ce? pa sta ona misli..ic po svitu i samo gledat koga bi bilo dobro navlacit za usi?
Imaš kakav akcijski plan?..a unda » wrote: kako kad ce? pa sta ona misli..ic po svitu i samo gledat koga bi bilo dobro navlacit za usi?
Bara huda wrote: Ili rebambiti. Postanes opet bambino.![]()
Obariti bi moglo bit ostariti.![]()
toliko opsceno nisam imao namjeru ici..Bara huda » wrote: Ako ce ic za mestrovicu u skoli, mozda nije lose da se trenira.
e, ovo ima logike. dakle, podjetinjiti bi bilo, jelda?
cujes zekoslava, tako bi se to reklo na hrvatski.
eto, malo apstinencije i oma se udje u regresiju.
Ma je to možda za one koji su već odrasli, ali kako da netko tko nije ni odrastao podjetinji?..a unda » wrote: e, ovo ima logike. dakle, podjetinjiti bi bilo, jelda?
cujes zekoslava, tako bi se to reklo na hrvatski.
eto, malo apstinencije i oma se udje u regresiju.
Zna Karlito, zato i je ovako dobar. Samo da mu svežem uši na mašnu.
Da ti nije mačaka, tko zna koliko bi ti rastao u širinu. Ovako imaš Prokrustovu postelju...a unda » wrote:idem lec i rast. vi kako znate.
Noć.
..kako bi rekla bara, usi ti imaju onu neku..iskru..Zekoslawa » wrote: Da ti nije mačaka, tko zna koliko bi ti rastao u širinu. Ovako imaš Prokrustovu postelju.![]()
Noć.![]()
Ma to je iz eksačinog utikača iskra, nemam ja veze s tim.
Aj se ti undati i nemoj obariti.
Noć.
-
jednokratni klon
Kosa opetana (sutra se farbam, ovo više nije humano
) i sad bi valjalo poć leć... Vidim, svi su pozaspali... 
Na vam još zečeva.

Jel ih možemo dobit dok ne prođe Uskrs? Kao onomad božićne.
Na vam još zečeva.

Jel ih možemo dobit dok ne prođe Uskrs? Kao onomad božićne.
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote:Braćo zecovi!![]()
Poše, kako su krasni.![]()
A tek kako mi krasnog admina imamo.![]()
Možda me sad kazni zbog iznošenja podataka s moderatorskoga, a što bi bilo nadasve prigodno, ali šapnut ću ti da je slab i da će nam se relativno lako podati.
Davaj zecove, mali.
Ja sam sve prespavala. Karl je kriv. Kaznit ću ga kad budem imala vremena.
I sad šta je tu je...
Danas bar ne lijeva kiša kao što će ovih dana pa mogu do dm-a i faksa. Ima li tko viška samokontrole da mi posudi za dm?
sta je to? jel se bodovi tu neki skupljaju za to? :Maca Bojler » wrote:..Ima li tko viška samokontrole da mi posudi za dm?
-
- Information
-