mene podsjeca na ono..bjezmo, fato, sve ce nas jebat..
Studentsko-penzionerski topik
Ima, ima, ima... znaš šta ima... ima krasan smajlić!..a unda » wrote:..di ste rialajficari, sa ima?
Vidi ga:
Mozda ih nosi?..a unda » wrote:odlican je. jos da nese jaja..
Ja bih rekla da je musko, makar ima roze usi. Ima neki mot sta vuce na musku stranu. Ona neka iskra u ocima, izrazu, obrvama...tako nesto. :
:
Ne treba, imamo onoga što spenka...a unda » wrote: a drugdje bi neki poduzetni smajlic?
Ima krasne obrve, ko mesar obrvan.Bara huda wrote: Mozda ih nosi?![]()
Ja bih rekla da je musko, makar ima roze usi. Ima neki mot sta vuce na musku stranu. Ona neka iskra u ocima, izrazu, obrvama...tako nesto. :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
koja iskra, sta?Bara huda » wrote: Mozda ih nosi?![]()
Ja bih rekla da je musko, makar ima roze usi. Ima neki mot sta vuce na musku stranu. Ona neka iskra u ocima, izrazu, obrvama...tako nesto. :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Ajme, ovaj je krasan. Eksača i Karl bit će oduševljeni što me konačno mogu mlatnuti...a unda » wrote: ..a di su mu usesa?
ko..ja..zasto ja?
valjda iz istog razloga zasto i ti imas roza usi. tvoje su cak crvenije.
A ne zna se ko je šesniji, šta'š...a unda » wrote: ko..ja..zasto ja?
valjda iz istog razloga zasto i ti imas roza usi. tvoje su cak crvenije.![]()
Sta koja iskra?....iskra sta pali vatru, koja druga?..a unda » wrote: koja iskra, sta?
Onda pjevas...gooooriii vatraaaa
Vidis kako je zecicu odmah sitilo sta znaci imat opasan pogled ispod obrva.
a za usi ga navlacit, to imas srca?Zekoslawa » wrote:E, da, a propos ovoga gore smajlića, jesam vam se pohvalila kako iz godine u godinu nemam srca zaklati uskršnjeg čokozeca, pa onda jadan stoji dok se ne pokvari.
ma zecicu sve na to siti, stobilo..u takvoj je fazi, stas..Bara huda » wrote: Sta koja iskra?....iskra sta pali vatru, koja druga?
Onda pjevas...gooooriii vatraaaa
Vidis kako je zecicu odmah sitilo sta znaci imat opasan pogled ispod obrva.
nema tu te iskre, sve si krivo povezala..ali, ok, tome smajlici i sluze.
Ne, ja ga dragam. Dođe mi i da ga malo nahranim i tako to...a unda » wrote: a za usi ga navlacit, to imas srca?
Isuse, oću ja ikad odrasti?
Poznato mi je.Zekoslawa » wrote:E, da, a propos ovoga gore smajlića, jesam vam se pohvalila kako iz godine u godinu nemam srca zaklati uskršnjeg čokozeca, pa onda jadan stoji dok se ne pokvari.
Najbolje ga je neoprezno srusit ili sjest na njega ili nesku slicnu nesrecu iscenirat. Poslije je lako.
Podmetanja, insinuacije i notorne laži!
mogla bi, ali se odrasta nocu, dok se spava. ustvari, kako se kaze obrnuto od odrasti..Zekoslawa » wrote: Ne, ja ga dragam. Dođe mi i da ga malo nahranim i tako to.![]()
Isuse, oću ja ikad odrasti?
I ti?Bara huda » wrote: Poznato mi je.![]()
Najbolje ga je neoprezno srusit ili sjest na njega ili nesku slicnu nesrecu iscenirat. Poslije je lako.
A ne znam, čokodjedmraz nekako se polomi, pa ajde, ali ovi zecovi dosta su nekako čvrsti, uvijek ostanu u komadu. A ja ne mogu, ne mogu i gotovo. Ako ga i pojedem, uzmem uši, ajde to mi je nekako manje strašno, ostalima prepustim zekorebarca, zekopršute i sve ostalo.
-
- Information
-