Komentari na rad foruma
- MmeTipfeler
Postoji li nešto što bi se zvalo "forumsko vrijeme"? Mislim, ono, da ne moram riktati vrijeme na profilu, nego da se ovaj DST sam namješta. Odnosno da ga namjesti admin? Hoću reći, dosta mi je satova po doma i mobitela. 
Po defaultu bi trebalo biti +1 GMT i DST off/on za nove korisnike. Kad se DST mijenja bojim se da morate ručno. Mora se (valjda) štelati ručno ukoliko je forum internacionalan pa ima ljudi iz raznih vremenskih zona i slično.MmeTipfeler » wrote:Postoji li nešto što bi se zvalo "forumsko vrijeme"? Mislim, ono, da ne moram riktati vrijeme na profilu, nego da se ovaj DST sam namješta. Odnosno da ga namjesti admin? Hoću reći, dosta mi je satova po doma i mobitela.
- MmeTipfeler
Jučer... prekjučer... ne znam više ni sama... na Jezikoteriji sam napisala žalopojkicu o novostima u jezičnom razvoju. Pa pitam kamo je nestala. Je li iz nekog razloga izbrisana - ako jest, zanimalo bi me zašto. A ako to nije ničijih ruku djelo, bar mi slažite da je za sve kriv Toma Sojer, server, nešto. Inače se moram pokušati sjetiti kako se zove onaj Nijemac koji mi skriva stvari po kući. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Klikni ovdje i post će se pojaviti. Čarolija...MmeTipfeler » wrote:Jučer... prekjučer... ne znam više ni sama... na Jezikoteriji sam napisala žalopojkicu o novostima u jezičnom razvoju. Pa pitam kamo je nestala. Je li iz nekog razloga izbrisana - ako jest, zanimalo bi me zašto. A ako to nije ničijih ruku djelo, bar mi slažite da je za sve kriv Toma Sojer, server, nešto. Inače se moram pokušati sjetiti kako se zove onaj Nijemac koji mi skriva stvari po kući.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- MmeTipfeler
A-a. Nije to taj post. Cvilila sam o nečemu drugome. O tome da zakovi » i « nisu "hrvatski" navodnici, pa ma što to značilo, da prezent glagola mrmljati sada navodno glasi mrmljem, mrmlješ, mrmlje itd., da se zarezi stavljaju kao oznaka svake stanke u govoru te o svojem prijedlogu da se uvede pravilo o njihovu stavljanju iza svakog subjekta.
Još uvijek se namjeravam samoubiti.
Ne znam jesu li ili nisu, ali jaaako me nerviraju kad god tipkam na laptopu. Unatoč svim postavkama moram one normalne navodnike vuci iz simbolaMmeTipfeler » wrote:O tome da zakovi » i « nisu "hrvatski" navodnici
Znam da nisam osobito pismena, međutim, ovo mi se pravilo sviđa.da se zarezi stavljaju kao oznaka svake stanke u govoru
Moguće da pretjerujem sa zarezima, ali cini mi se da je tako citljivije, pogotovo kad me snađu kilometarske rečenice
nisam ništa micala s te teme, sad radim pa neću stić, mogu pogledati đe je zapelo kasnije, ako Majti ili Zekoslawa ne pronađu problem prije.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 823 times
- Been thanked: 1565 times
Kad smo već kod tehnikalija, izvucite pravila iz Arhiva i zalijepite ih kao top-temu na svim podforumima.
Ne znam kako su ondje završila i čija je to genijalna ideja, ali sad su praktički nevidljiva i stoga neupotrebljiva.
Ne znam kako su ondje završila i čija je to genijalna ideja, ali sad su praktički nevidljiva i stoga neupotrebljiva.
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
To su stara pravila. Arhivirana su jer se sastavljaju nova, koja će onda biti objavljena na jasno vidljivom mjestu.Stitch » wrote:Kad smo već kod tehnikalija, izvucite pravila iz Arhiva i zalijepite ih kao top-temu na svim podforumima.
- Stitch
- Head Honcho
Znači, forum je trenutačno bez pravila? Vidi se. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
A ti bi anarhiju? Eeee, nije ti ovo Forumhaer. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ti baš na svakom forumu moraš dizati revoluciju, ha?
Kamo da te pošaljemo, hoćeš na Krstaricu ili na Serbian Cafe? Ruši Srbima sajtove, a ne nama.
Kamo da te pošaljemo, hoćeš na Krstaricu ili na Serbian Cafe? Ruši Srbima sajtove, a ne nama.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Misliš da sam to zaboravio? Čekam da se opustiš. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
2. Zašto je forum proširen? Bolji je bio uži.
Bilježim se sa štovanjem.
2. Zašto je forum proširen? Bolji je bio uži.
Bilježim se sa štovanjem.
Potpisi su za budale.
Koji je tvoj smajlić?Stitch » wrote:1. Zašto još nema "moga" smajlića?
Mislim da je odgovor trivijalan. Ja sam ga proširio.2. Zašto je forum proširen? Bolji je bio uži.
Šalu na stranu, još skupljamo dojmove od korisnika, pa kad se formira neko mišljenje možemo forum ostavit kakav je ili ga vratiti na staro stanje. Ovim putem pozivam sve da napišu ovdje svoje mišljenje.
-
- Information
-