10. ožujka, godine gospodnje dvije i trinaeste.Karl Jozef » wrote: bolje crveno nego crno.
Još je nešto bilo ovako slično što sam zabilježila, ali ne sjećam se.
10. ožujka, godine gospodnje dvije i trinaeste.Karl Jozef » wrote: bolje crveno nego crno.
Kako bi bilo lako od tebe napravit poštenog ljevičara.Karl Jozef » wrote:A štaš, obuzme me sreća i što ću, gluposti počnem pričat.
Pa donekle i jesam.
Je, kad je o tvojoj guzici riječ.
[/spoiler] Pa valjda ne i za chat.Maca Bojler » wrote: Nego, šta ćemo sad dobit pravila? Ne bi se štela mešat u ozbiljne stvari s ovim nickomali znatiželjna sam.
Ne znam ja.Karl Jozef » wrote: Pa valjda ne i za chat.![]()
A pravila ko pravila. Poštuj Zeca i ex da dugo živiš i dobro ti bude.Spomeni se da PMneš, ne baniraj, ne žicaj bludno i tako to.

Nedjelja je, treba se srediti za novi radni tjedan.Bara huda » wrote:Kakve aktivne realne zivote vodite u ovu uru
Podržavam.Onaj moj koji je bio tu prije mene je dobro pogodjen, to je uputa curicama kako se treba naginjat preko balkona i cinit fintu da si vrijedna. U sexy monduru. Sa fjokom na glavi.
Vrijedno nema što.Idem prostrt robu, drugu danas.
A štaš kad se sve riješilo.Nadam se nekom problemu dok se vratim. Virtualnom tudjem, naravno, ne realnom mom.(nisam mogla odolit, bas je smisni)
Bravo, bas mi je drago da sam te trefila.Karl Jozef » wrote: Nedjelja je, treba se srediti za novi radni tjedan.
Podržavam.
Vrijedno nema što.
A štaš kad se sve riješilo.Treba čekati da se ponovno nakupi.
E to.Bara huda » wrote: opet nedelja navecer nekako...ka nervozasta.
A ono uz potok ribale i lupale po onoj dasci. Ja sam znao vidjeti kako baba tako pere. Doduše ne robu nego nekakve veće tepihe i tako to što ne stane u mašinu.Ne mogu zamislit kako se to prije radilo, ja sam manje-vise odrasla uz vesmasinu, ali moja mama bome nije. Kad je kupila prvu, sjedila je ispred nje i pricala s njom od miline i dragosti sto ce joj oprat ves.![]()
A sada ne ništa. Prošli tjedan je počeo semestar nadam se što se tiče mene zadnji, pa sad vidjet ćemo u kojem će mjesecu biti kraj.Sta ima kod tebe, kakav ispit skoro, ocel bit razloga za napeto iscekivanje i onda slavlje?
Znam i ja teoriju kako je to izgledalo, ali sam mislila na praksu.Karl Jozef » wrote: E to.
A ono uz potok ribale i lupale po onoj dasci. Ja sam znao vidjeti kako baba tako pere. Doduše ne robu nego nekakve veće tepihe i tako to što ne stane u mašinu.
Glede ispita, nadam se krajem mjeseca nešto polagati.Ako se nakupi štogod koncentracije, volje, vremenskih uvjeta, ...
Jebate, a ja mislila da te se pozelio pa salje neku sifru sta je samo vas dvoje znate.Zekoslawa » wrote: Srce, tvoja je nepismenost meni vječna inspiracija. Ti si moja muza.
Ovisi s koje strane studija se gleda.Bara huda » wrote: Pa to je zacas.
A bolje da je hladnije. Kako medvjedi spavaju zimski san, ja spavam ljetni san.Vrijeme mora bit oblacno da nemas volje ic van ili suncano pa da nemas volje ic van?
Pa dobro, često Karlito govori u šiframa, ako ćemo pravo.Bara huda » wrote: Jebate, a ja mislila da te se pozelio pa salje neku sifru sta je samo vas dvoje znate.![]()
Ka...pokrit ce ti lice i onda....
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests