Ja sam navikla na to uz brata, on je tako bio bos cijelo ljeto. Mislim da je uvijek imao palceve zamotane zavojima, nikad to nije stiglo zarast dok nije poceo nositi cipele na jesen. Stari ga je na kraju sezone pokazivao ko fakira svojim fendovima. Naime, gasio je cikove bosim nogama. Imao je stopala ko hobit.MightyMe » wrote:
Slušaj moju priču
Odrastanje u neposrednoj blizini plaže znači bit u gol i bos od 6. do 9. miseca.
E sad pošto san bija uvik inžinjerski nastrojen oko kuće je bilo uvik letvica i brokvi u njima. I jednu san tako naopako ostavija na sredini puta na podu. Ne triba pričat dalje.
Studentsko-penzionerski topik
-
jednokratni klon
Zato jer si mazohist.Karl Jozef » wrote: Ne znam zašto u ovom kontekstu to i ne zvuči tako strašno.

Jel ti moš išta normalno ispričat, a da ja ne moram računat i vizualizirat?MightyMe wrote:
Aha, oštetili su mi se svi dijelovi tijela koji su tad bili na podu.
E da, u datom trenutku sam bio čvrsto na nogama.
Sad je na tebi da procjeniš prirodu posljedica.
![]()
Nisam skužila.
Karl Jozef » wrote: Ne znam zašto u ovom kontekstu to i ne zvuči tako strašno.
Kako ovo shvatit?
Suptilno pokazivanje svojih sklonosti?
To je općepoznata činjenica. Pošto mi je makadam isprid kuće i ja san se slično ponaša. Na početku lita osjetiš svaki kamenčić, onaj koji te ne bode, škaklje te. Al već nakon misec dana nije problem trčat po tome da iza tebe frcaju ta ista kamenja.Bara huda » wrote:
Ja sam navikla na to uz brata, on je tako bio bos cijelo ljeto. Mislim da je uvijek imao palceve zamotane zavojima, nikad to nije stiglo zarast dok nije poceo nositi cipele na jesen. Stari ga je na kraju sezone pokazivao ko fakira svojim fendovima. Naime, gasio je cikove bosim nogama. Imao je stopala ko hobit.
-
jednokratni klon
Ah, to... moj rođak je sadio čačkalice u pijesak i zabavljao se gledajuć ljude kako vrište.Bara huda » wrote:
Ja sam navikla na to uz brata, on je tako bio bos cijelo ljeto. Mislim da je uvijek imao palceve zamotane zavojima, nikad to nije stiglo zarast dok nije poceo nositi cipele na jesen. Stari ga je na kraju sezone pokazivao ko fakira svojim fendovima. Naime, gasio je cikove bosim nogama. Imao je stopala ko hobit.
Karl bi vjerojatno uživao.
Maca Bojler » wrote:
Zato jer si mazohist.![]()
Jel ti moš išta normalno ispričat, a da ja ne moram računat i vizualizirat?![]()
Nisam skužila.
Probusio je uho na caval i ima duplu crtu na guici...nije paralelna s ovom uobicajenom...
Ne.
Možda se zericu smijurio.Maca Bojler wrote: Karl bi vjerojatno uživao.![]()
-
jednokratni klon
Nema sad povlačenja.
Although, ja ti nisam sadist, ali prepustit ću te Zečini.
-
jednokratni klon
Meni pari da ga je opalila u glavu.karambol » wrote:
Probusio je uho na caval i ima duplu crtu na guici...nije paralelna s ovom uobicajenom...
-
jednokratni klon
Jel ovdje bio Karlov post ili sam ja otišla na kvasinu? 
Aj, Zečino, diž se.
I di je onaj stari vrag..
Aj, Zečino, diž se.
A štaš maco, svi jednom odu.Maca Bojler » wrote:Jel ovdje bio Karlov post ili sam ja otišla na kvasinu?
A možda ima život, ipak je danas subota.Aj, Zečino, diž se.
Zadnje očitanje je negdje između ŠI i ST.I di je onaj stari vrag..
Maca Bojler » wrote:Jel ovdje bio Karlov post ili sam ja otišla na kvasinu?
Aj, Zečino, diž se.
Stari vrag se pravi da spava kako bi zajebavo macke....
...garanat...inati im se...
-
jednokratni klon
Maca ti .. bolje da mučim.
A možda ima život, ipak je danas subota.
Ah... biće i on upao u makiju negdje.Zadnje očitanje je negdje između ŠI i ST.
Nemojte o škarama i čavlima, iako imam i ja svoju priču s letvom i čavlom.
E jel ovaj intervju samo meni čudan? http://www.jutarnji.hr/martina-filjak-- ... m/1089793/
Znam, Sjećam se, Mislim, Da, Tako je
E jel ovaj intervju samo meni čudan? http://www.jutarnji.hr/martina-filjak-- ... m/1089793/
-
jednokratni klon
Kako se to uvježbava ljepota?elma » wrote:Nemojte o škarama i čavlima, iako imam i ja svoju priču s letvom i čavlom.
Jutarnji.
Što znaš?Nisam ni znala da to postoji... ajmee, znam, sad znam.
-
jednokratni klon
Ma tu pjesmu.
Tu je bio kao gost, daklem, čim se odma ulogirao. To taština pere pa čeka da ga se sjetimo.
elma » wrote:Nemojte o škarama i čavlima, iako imam i ja svoju priču s letvom i čavlom.
Kakav je ovo...kaj?
Tjeska blesarija...
Uopce, danima ne znaju sto bi natrpali u novine da ih prodaju, a vikendom pogotovo...
Mole boga da Kim Jong Il Mamu na Stapu napadne Juznu pa da plase priprost puk trecim svjetskim ratom...
-
- Information
-