Nemoj. To i ono o mački ne želim čuT NIKAD.Karl Jozef » wrote: To već skoro i imam.
Ja sam se jednom kao mali zaletio i skočio na kauč .... a na kauču su bile škare ...Moram li pričati kako je završilo.
Studentsko-penzionerski topik
-
jednokratni klon
OK.Maca Bojler » wrote: Prestani fantazirati o mojoj odjeći.
DJ ex se upalila.Maca Bojler wrote: Taman se poklopilo s ovim što slušam.![]()
A o psiću kojeg sam pokušao trenirati.Maca Bojler wrote: Nemoj. To i ono o mački ne želim čuT NIKAD.![]()
-
jednokratni klon
Sviđa ti se?
Hmm, pse ne volim pretjerano, a zvuči da bi moglo biti zabavno. Reci.A o psiću kojeg sam pokušao trenirati.![]()
Nije svako komotno i udobno jednako komotno i udobno. Imas stvari u kojima se osjecas komotno, udobno i dobro i komotno, udobno i ne dobro. I to je to.Karl Jozef » wrote: Pa dobro sad, ide učit, treba joj nešto komotno i udobno ako će se sređivati to bi pretpostavljam bilo uskoi tako to a u tome je neudobno učiti nekoliko sati.
Istina treba o tome razmišljati.Nikad ne znaš kad će naletiti neki visok, crn, duga kosa, plave oči ...
A nije naodmet radit multitasking. Istovremeno ucit i prezentirat se ka pozeljna.
Aha, samo ti daj.Maca Bojler » wrote: Sviđa ti se?
Hmm pa ukratko, samouk onako po osjećaju kako bi to trebalo sam utreniravao nekog pametnog psića da donese kad mu nešto bacim. Nešto bacim on donese ja ga nagradim i tako počeo je on to kužiti i tako šetuckamo okolo i ja kako sam nespretan bacim taj neki komad drveta u neko recimo dvorište gdje je bilo stado ovaca.Hmm, pse ne volim pretjerano, a zvuči da bi moglo biti zabavno. Reci.
Erm, peso je pomislio da sam najbolji gazda na svijetu jer sam mu ovcu bacio
-
jednokratni klon
elma » wrote:Meni je čak padalo na pamet da se sredim doma i tako krenem učiti. Čak i da cipele i jaknu obučem svaki dan kao da idem na posao/u knjižnicu i onda skinem jaknu i sjednem za radni stolKao to će me motivirat
Karl
O joooj!Karl Jozef » wrote: To već skoro i imam.
Ja sam se jednom kao mali zaletio i skočio na kauč .... a na kauču su bile škare ...Moram li pričati kako je završilo.
A jel ces moc imati djecu?
Pa maca (jel' to ja sad tako moram govoriti kad ti se obraćam) mora učiti, nema ona vremena za ote dečke što bi letali oko nje.Bara huda » wrote: A nije naodmet radit multitasking. Istovremeno ucit i prezentirat se ka pozeljna.
-
jednokratni klon
Mrš. Mislim, u pravu si, ali nije lijepo što se sprdaš s mojim nickom.Karl Jozef » wrote: Pa maca (jel' to ja sad tako moram govoriti kad ti se obraćam) mora učiti, nema ona vremena za ote dečke što bi letali oko nje.![]()
Ti si me pitala, znači mogu reć. Ko neće nek ne čita.
Erm ne znam hoću li moć iako nije se zabilo tamo ... ajme zabolila me i pomisao na tako nešto.
Zabile su se cijele škarice, one za nokte, dakle kojih 5, 6 centimenara u bedro. Prvih 10ak sekundi od straha ili čega već ništa nije bilo a onda je krenula šikljat krv.
Ne sprdam se maco. Mislim bolje da te zovem maco nego jednokratna.Maca Bojler » wrote: Mrš. Mislim, u pravu si, ali nije lijepo što se sprdaš s mojim nickom.
A jesi si krasne nickove izabrala.
Pih, ovo tvoje se sad pari kamilica prema onome sta sam ja zamislila da je bilo.Karl Jozef » wrote: Ti si me pitala, znači mogu reć. Ko neće nek ne čita.
Erm ne znam hoću li moć iako nije se zabilo tamo ... ajme zabolila me i pomisao na tako nešto.
Zabile su se cijele škarice, one za nokte, dakle kojih 5, 6 centimenara u bedro. Prvih 10ak sekundi od straha ili čega već ništa nije bilo a onda je krenula šikljat krv.OK nije bilo tako dramatično ali ono dosta je krvi bilo. Pokušao sam to sakrit al' vidilo se preko odjeće pa nisam mogao ... i tako.
![]()
Zato sam i pitala sta sam pitala.
Koliko si bio star?
-
jednokratni klon
Ima i drugi dio nicka, ne prav se lud.Karl Jozef » wrote: Ne sprdam se maco. Mislim bolje da te zovem maco nego jednokratna.
A jesi si krasne nickove izabrala.
Mislim da je vrijeme da završim vorumsku karijeru.
Slušaj moju pričuKarl Jozef » wrote: Ti si me pitala, znači mogu reć. Ko neće nek ne čita.
Zabile su se cijele škarice, one za nokte, dakle kojih 5, 6 centimenara u bedro. Prvih 10ak sekundi od straha ili čega već ništa nije bilo a onda je krenula šikljat krv.OK nije bilo tako dramatično ali ono dosta je krvi bilo. Pokušao sam to sakrit al' vidilo se preko odjeće pa nisam mogao ... i tako.
![]()
Odrastanje u neposrednoj blizini plaže znači bit u gol i bos od 6. do 9. miseca.
E sad pošto san bija uvik inžinjerski nastrojen oko kuće je bilo uvik letvica i brokvi u njima. I jednu san tako naopako ostavija na sredini puta na podu. Ne triba pričat dalje.
Maco, ne ljuti se na njega.Maca Bojler » wrote:
Ima i drugi dio nicka, ne prav se lud.
Mislim da je vrijeme da završim vorumsku karijeru.![]()
To nije stvar imanja i neimanja vremena nego stila.Karl Jozef » wrote: Pa maca (jel' to ja sad tako moram govoriti kad ti se obraćam) mora učiti, nema ona vremena za ote dečke što bi letali oko nje.![]()
Oko mene ne leta nitko, a kamoli mladi deckici, vec koje desetljece pa to nije razlog da se ne rihtam.
A di onda ne bi ovakve mace ko ova nasa.
Negdje u višim razredima osnovne, možda 12 ili 13 godina.Bara huda » wrote: Koliko si bio star?
Bojlerka iliti podgrijana tako nešto.Maca Bojler wrote: Ima i drugi dio nicka, ne prav se lud.
Pa što dobri su nickovi.Mislim da je vrijeme da završim vorumsku karijeru.![]()
![]()
-
jednokratni klon
Aha, ti imaš posljedice.MightyMe » wrote:
Slušaj moju priču
Odrastanje u neposrednoj blizini plaže znači bit u gol i bos od 6. do 9. miseca.
E sad pošto san bija uvik inžinjerski nastrojen oko kuće je bilo uvik letvica i brokvi u njima. I jednu san tako naopako ostavija na sredini puta na podu. Ne triba pričat dalje.
MightyMe wrote:
Maco, ne ljuti se na njega.![]()
Smislit ću i ja vama nešto.
-
jednokratni klon
Auč.MightyMe » wrote: Odrastanje u neposrednoj blizini plaže znači bit u gol i bos od 6. do 9. miseca.
-
jednokratni klon
A os ti moc radit djecu??MightyMe » wrote:
Slušaj moju priču
Ne znam zašto u ovom kontekstu to i ne zvuči tako strašno.Maca Bojler » wrote: Naći ću te. I boljet će.
Aha, oštetili su mi se svi dijelovi tijela koji su tad bili na podu.Maca Bojler » wrote: Aha, ti imaš posljedice.![]()
E da, u datom trenutku sam bio čvrsto na nogama.
Sad je na tebi da procjeniš prirodu posljedica.
-
- Information
-